2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sadce 2 kısı sohbet etmek zorunda kalıyorz sonra herkes kendı aralarnda sohbet edıyo denılıyo

bende gurbet kuşuyum anacığım olsaydı yanımda yapardı kayınvalidede uzak offf kaldık kocacığımla olumunekankayizsmile

arkadaşlar sizde katıln sobetimize akşam yemeğimi yapıyosnuz yaksa ben hem yapıyorm hem sohbet ediyom zamnda geçiyo sizde benm gibi yapn yoksa bebişlern karnmı acıktı?

bende gurbet kuşuyum anacığım olsaydı yanımda yapardı kayınvalidede uzak offf kaldık kocacığımla olumunekankayizsmile

aman tatlım çoğu zaman uzakta olmak iyi kocacğinla vakit geçir uzakta olunca daha tatlı olyo boncğm takma kafna:sinifsinif:

cay cay sn neden katılmıyosn sohbete iyisn inşallah canm

canım geldim uyudum biraz uyandığımda karnım çok acıkmıştı yemek yedim ama doymadım:kedi:yine iştahım açılıyor sanırım yemeğin devamıda var ama yemek istemiyorum meyve alıp geleyim canım

caycayım asagıdakı kızlardan sadece sen calısıyrsun

bu gun mıllı egıtımden aradılar ucretlı ogretmenlık yapmak ıster mısım dıye

pazartesı ıs basıymıs... 15km koye gıtcm eger baslarsam?

ya sızce ne yapsam?hamıle olmasam kesın gıderdım de..

bır de kppss calısmam lazım ..6 yıl olacak bu yıl kpss gırelı..

gecıcı ıste yorulmak mı yoksa evde kpss calısmak mı?

ama bu arada kpss hıc baslamadm hevsem kırıldı gıre gıre

ne yapsam kı? esım sana kalmıs dıyo aslında kpss calısmamı cok ıstyo aama ben hevssızlıkten

yok canm sorun değil olmayınca arnıyosunz yokluğnuz dikkat çekiyo bol bol ye meyveni ben ilk başlarda uydm 7 8haftalıkken şimdi hiç uyuyamıyorm

canım öncelikle hakkında hayırlısı olsun ne diyebilirimki ben eşinle sen karar vereceksiniz canım öncelikle sağlığını göz önünde bulundur ama

arkadşlar bu pc nn başında oturmaktan yavrum ikiye katlanıyo karnmda böle giderse kıçıda büyüteceğim oturmaktan benm göbek çok yağlandı vücudum kilo fazla almadı bebeğin gelşimide iyi ama iştahımda yernde ilk başta canm bişey istemedi ama şim di maaşalhım var acıktmmı zil çalıyo bebek

profılıme resım eklıyebılıyorum ama gorunmuyor nasıl yapıcam bılgı verırmısın arkadaslar .....

lılos cay caycm kızılcık sızde gelın yukarı asagıda kalmayın

Selam kızlar,madem ismim geçti sizi kırmayayımda yazayım dedim.

Bikaç gündür takip ediyorum sizi,cumartesi günü dr gidip ondan sonra buraya yazacaktım.
Benim SAT24 aralık eylül annesi oluyorum heralde.
Şimdilik bu kadar arkadaşlar.

bende kilo almadım canım ama göbeeekkkkkk :gitme::gitme:5 aylık hamile sanıyorlar beni

cay caycm calısmıyrm kpss hevesm yok ne yapcam bılmıyrm

sımdı unv arkadsmla gorustm o atandı

kpss cals dıyo hamılesn geccı ıse gerek yok dıyo bakalım tatlım ya

matematık yapmadan kazanamıyrm benım de mat yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…