kızlar akşam yemeklerini yapan varmı yemekle uğraşan her gün aynı dert offffff banada söleyin ne yapayım
meloşcum uğraşmaz olurmuyuz bak ben hem çalışıyorum sabahtan akşam 5:30 ekadar...birde eve gelip yemek iş yapıyorum eşim gelene kadar...kadın olmak zor....
yarın akşam mesela basite kaçacağım( melemen şimdi canınız isticek ama) valla benimde istedi...
ya kızlar gobegm cıktı dıyenlere tabı hafta olarak benden ılerı olanları anlayabılıyrm da
acaba gaz mı sıskınlık mı kılo mu bebek mı
bende hıc bı sey yok legen kemıklerım cıkıyo
ya yoksa bebıs buyumuyo mu kı
of ya drnuz kac haftada cagırıyo ben 3-4 haftalıkken adetten once ogrendım 7.haftada hem kese hem
kalp atısı duyduk sımdı de 12.haftada gıtcem coooooook uzun gelıyo
ıcerde bı durum olsa hberımızolmayacak ya
benm gbı sıze de 5 haftada mı cagırıyo dr
srncr canm buldum ne yapacağmı peynirli makarna hem benm bnm için de iyi our peyner yemiş olurm bide taze fasulye arkadaşlarn canı isteye bileblir basit şeyler makarna herkeste vardr fasulyede8
malesef ben hala mutfağa giremiyorum
yemeği annemde ya da kayınvalidemde yiyoruz
gerçi yediğim sınırlı ya...
ne güzel ya yemek yapabiliyorsunuz
evet süper benimde canım istedi bu sen hiç yemedim fasülye....anneme gidince yaptırım:))
bu arada şirin diyebilirsiniz bana şekerler[/QUtamam şiriciğim bugün bulduk yemek afiyet olsn hepimize
valla mecburen yapıyorum istanbulda kimsem yokki gelsin bana yardımcı olsun arada...yapmassam bende bebişimde aç kalırız...dışardan yemeyide sevmiyorum sürekli...bu konuda hiiç nazlanamadım ona yanıyorum midemde bulansa çıkarsamda girdim mutfağa...ama haftasonu izmite gidom orda yapom nazımı anneme kayınvaldeme:)))) önüme seriyolar ne istesem bende böle avunuyom napim...:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?