2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
lapacıcım evet ya ayakta atlatılacak gbı degıldı

Allah yasatmaz ıns cnm sana da kımseye de de..

lapacıcım evet ya ayakta atlatılacak gbı degıldı

Allah yasatmaz ıns cnm sana da kımseye de de..

evet ben de mesaj göndermekte zorlanıyorum
bir mesajı bin defa yazıyorum tekrar tekrar
pembe bu arada rahatsızlanmışsın sanırım geçmiş olsun

kızlar akşam yemeklerini yapan varmı yemekle uğraşan her gün aynı dert offffff banada söleyin ne yapayım

kızlar akşam yemeklerini yapan varmı yemekle uğraşan her gün aynı dert offffff banada söleyin ne yapayım

meloşcum uğraşmaz olurmuyuz bak ben hem çalışıyorum sabahtan akşam 5:30 ekadar...birde eve gelip yemek iş yapıyorum eşim gelene kadar...kadın olmak zor....
yarın akşam mesela basite kaçacağım( melemen şimdi canınız isticek ama) valla benimde istedi...

canım sabah canm istedi yaptım melemen yedim ben de çalışıyorm ama tatlım kendi işimiz gitmesemde sıkıntı olmuyo evet kadın lomak çok zor bide benim eşim her yemeği yemez pırasa yemez karnı bahar yayla çorbası bulgu pilavı kuru faslye nohut daha çok aklma gelenler bunlar benm işim daha zor ama melemeni sever bide et yemeklerniklava:

malesef ben hala mutfağa giremiyorum
yemeği annemde ya da kayınvalidemde yiyoruz
gerçi yediğim sınırlı ya...
ne güzel ya yemek yapabiliyorsunuz

srncr canm buldum ne yapacağmı peynirli makarna hem benm bnm için de iyi our peyner yemiş olurm bide taze fasulye arkadaşlarn canı isteye bileblir basit şeyler makarna herkeste vardr fasulyede8

valla mecburen yapıyorum istanbulda kimsem yokki gelsin bana yardımcı olsun arada...yapmassam bende bebişimde aç kalırız...dışardan yemeyide sevmiyorum sürekli...bu konuda hiiç nazlanamadım ona yanıyorum midemde bulansa çıkarsamda girdim mutfağa...ama haftasonu izmite gidom orda yapom nazımı anneme kayınvaldeme:)))) önüme seriyolar ne istesem bende böle avunuyom napim...:dance:

canım ben şuan 12+4 günlük hamileyim öyle aşırı derecede göbeğim yok hatta hamileyim ediğimde şaşırıyolar hadi canım hiç belli değil diyorlar..haififten çıktı pantolonlarımı falan giyebiliyorum sadece akşam yemekten sonra kocaman oluyo göbeğim o zaman hamile olduğumu anlıyorumkaydirigubbakcemile3 bende en son gittiğimde 8 haftalıktı (araya cenaze falan girince gidemedim )12 haftada gördüm bi de :) epey zaman geçmişti görünce çok şaşırdım büyümüş diee :))) bakalım cumartesiye randevu aldım 2li test için cinsiyetini de öğrenirsek süper olacak :))hihoyyythihoyyyt:1hug:

srncr canm buldum ne yapacağmı peynirli makarna hem benm bnm için de iyi our peyner yemiş olurm bide taze fasulye arkadaşlarn canı isteye bileblir basit şeyler makarna herkeste vardr fasulyede8

evet süper benimde canım istedi bu sen hiç yemedim fasülye....anneme gidince yaptırım:))

bu arada şirin diyebilirsiniz bana şekerler

malesef ben hala mutfağa giremiyorum
yemeği annemde ya da kayınvalidemde yiyoruz
gerçi yediğim sınırlı ya...
ne güzel ya yemek yapabiliyorsunuz

ah canm sen şanslısn benm anacğm uzak benden ah yanmda olsa bide güzel yemekler yapar sorma ben meçburum mutfağa girmeye koca yemek ister:sinifsinif:

tatlım benmde istbulda kiseciklerm yok bizm kayın valde anacğmda izmitte oturular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…