2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sağ göğsümün kaşıntısından duramıyorum kızlar sizde de öyle oluyor mu? bir de göbeğimin orta tarafları da kaşınıyor. çatlayacam sanırım. belirti veriyor..

Kizlar konumuzla pek alakasi yok ama bisey sorcam, siz kocanizla nasil tanistiniz, nasil evlendiniz? Gorucu usulle mi? cok merak ediyorum.. boshayallersmile

sağ göğsümün kaşıntısından duramıyorum kızlar sizde de öyle oluyor mu? bir de göbeğimin orta tarafları da kaşınıyor. çatlayacam sanırım. belirti veriyor..

Mesticiğim bende de göğüslerde kaşıntı ağrı ve karnım ilk önceleri daha fazla olmakla bereber kaşıntı oluyor. çok çatlak olacak diye ödüm kopuyor((

canım benim de sağ taraf felaket ama sol da ondan aşağı kalmaz yani. çok kaşınıyor.
göbek kısmı da kaşınıyordu ama 2 gündür vazelin kullanıyorum kaşıntı azaldı sanki... fazla çatlamayız inşallah :)

Kizlar konumuzla pek alakasi yok ama bisey sorcam, siz kocanizla nasil tanistiniz, nasil evlendiniz? Gorucu usulle mi? cok merak ediyorum.. boshayallersmile

biz evlenmeden 12 sene öncesinden tanıştık. okul üniversite yüksek lisans ve devamı hep beraberdik ama hiç birbirimiz için arkadaşlık dışında birşey düşünmüyorduk. yani en azından benim aklımın ucundan bile geçmemişti. sonra iki sene önce bana evlenme teklif etti ve şu anda evliyiz.:teytey::teytey:

kuşum ben eşimle internetten tanışmıştım :asigim:
1,5 yıl görüştük ama ailem karşı çıkmıştı uzak die.
ben konyada o ise istanbuldaydı. ama sonunda aşkımızın büyüklüğünü görüp onay verdiler evlenmemize ve evlendik :)
eşimi çok sewiyorummm Şeniz

günaydınnn annecikler....benimde gögüslerim çok kaşınıyor yeşil damarlar belirmeye başladı inşallah çatlamaz karnım daha başlamadı kaşınmaya inşallah kaşınmaz nivea badem sütü, aktardan bide kakao aldış annem beyaz sabun gibi bişi sürdükçe yağı cilde geçiyor anne tavsiyesi sürüyorum bakalım inşallah işe yarar bilmiyorumkismile

Mesticiğim bende de göğüslerde kaşıntı ağrı ve karnım ilk önceleri daha fazla olmakla bereber kaşıntı oluyor. çok çatlak olacak diye ödüm kopuyor((

evet yaa öyle çok kaşınıyor ki anlatamam. bebe yağı kullanıyordum sadece. duştan sonra sürüyordum. artık vazelin de sürmeye başladım. vazelin sürdükten sonra azaldı biraz. iyi bir nemlendiriciye ihtiyacımız var kızlar. haftasonu badem yağı ve kakao yağı falan alırım belki. iyi gelir diye yazılıyor ama bilmiyorum...

Allah bir yastikta kocatsin! durup duruken, yani seni arkadas gozuyle degil daha farkli baktigindan haberin bile olmazken direk evlenmeyi mi teklif etti? peki sen sadece arkadas olarak dusunduysen niye kabul ettin? Kizlar buoyle sormanin bi sakincasi yok dm? bilmiyorumkismile

Günaydın güze anneler benim yüzümde lekelenme başladı.. çil gibi ama kırmızımsı bir renkte ve yüzümn yol tarafının tamamını kapladı... Sabahları beligin değil akşama doğru daha belirgin hale geliyor...

biz üniversitede sınıf arkadaşıydık.kütüphaneye filan giderdik,bana matematik çalıştırırdı. sonradan çıkmaya başladık,2 sene sonra evlendik.
Saltanat sen nasıl tanıştın eşinle?

hmmm teknoloji gelismesinin getirdigi avantajlari :lepi: Allah mutlulugunuzu daim etsin!

Canım eşimle iş çevresinde başladığı tanışıklığımız. daha sonra arkadaşlık, sonra flört ettik kısa süre sonrada evlenme teklifi geldi. Eşimi çoook seviyommm yaa :1hug:

Sen nasıl tanıştın eşinle Saltanatcığım ? :)

biz üniversitede sınıf arkadaşıydık.kütüphaneye filan giderdik,bana matematik çalıştırırdı. sonradan çıkmaya başladık,2 sene sonra evlendik.
Saltanat sen nasıl tanıştın eşinle?

Bizim hikaye sizinkine benziyomus :asigim: ben unv 1.sinifta 1 dersten sinav saatini yanlis gordigim icin kalmistim. 2.sinifta o dersi alttan aldim. O zaman da genc ve taze olan kocamla tanistik. Unv'de genelde yabancilar beraber takildigimiz icin biz de takilmaya basladik, beraber ders calisyoruk derken bir birimize ask olduk. Gerci basta ben onunla evlenemeyecegimizi dusnerek reddediyordum ama sonuc olarak 3 sene ciktik 2 senedir evliyiz Şeniz

Biz de bi iş arkadaşımın vasıtasıyla tanıştık 1 yıl flört ettik ve sonra evlendikk:)) Çok seviyorummm kocamıııııı:asigim:

evet ben sadece arkadaşım olarak görüyordum. ama bana açılıp evlenme teklif ettikten sonra düşünmeye başladım. çok düşündüm bu kadar zamandır tanıyorum hiç bir kötü huyuna falan rastlamadım çok da iyi bir insan ondan daha iyisini mi bulucam dedim ve kabul ettim. iyiki de kabul etmişim de onunla evlenmişim. ikimiz de çok mutluyuz Allahıma şükürler olsun.

bebişlerinize neler almaşsınız ben birazda onlara bakayım.ben daha hiçbirşey almadım.cinsiyeti belli olsun diye bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…