inş mesticim goruruz bugun cok saol ılgılendıgın ıcınnnopuyorumnanaktan
sağ göğsümün kaşıntısından duramıyorum kızlar sizde de öyle oluyor mu? bir de göbeğimin orta tarafları da kaşınıyor. çatlayacam sanırım. belirti veriyor..
sağ göğsümün kaşıntısından duramıyorum kızlar sizde de öyle oluyor mu? bir de göbeğimin orta tarafları da kaşınıyor. çatlayacam sanırım. belirti veriyor..
Kizlar konumuzla pek alakasi yok ama bisey sorcam, siz kocanizla nasil tanistiniz, nasil evlendiniz? Gorucu usulle mi? cok merak ediyorum.. boshayallersmile
Kizlar konumuzla pek alakasi yok ama bisey sorcam, siz kocanizla nasil tanistiniz, nasil evlendiniz? Gorucu usulle mi? cok merak ediyorum.. boshayallersmile
kizlar konumuzla pek alakasi yok ama bisey sorcam, siz kocanizla nasil tanistiniz, nasil evlendiniz? Gorucu usulle mi? Cok merak ediyorum.. Boshayallersmile
Mesticiğim bende de göğüslerde kaşıntı ağrı ve karnım ilk önceleri daha fazla olmakla bereber kaşıntı oluyor. çok çatlak olacak diye ödüm kopuyor((
canım benim de sağ taraf felaket ama sol da ondan aşağı kalmaz yani. çok kaşınıyor.
göbek kısmı da kaşınıyordu ama 2 gündür vazelin kullanıyorum kaşıntı azaldı sanki... fazla çatlamayız inşallah :)
biz evlenmeden 12 sene öncesinden tanıştık. okul üniversite yüksek lisans ve devamı hep beraberdik ama hiç birbirimiz için arkadaşlık dışında birşey düşünmüyorduk. yani en azından benim aklımın ucundan bile geçmemişti. sonra iki sene önce bana evlenme teklif etti ve şu anda evliyiz.:teytey::teytey:
kuşum ben eşimle internetten tanışmıştım :asigim:
1,5 yıl görüştük ama ailem karşı çıkmıştı uzak die.
ben konyada o ise istanbuldaydı. ama sonunda aşkımızın büyüklüğünü görüp onay verdiler evlenmemize ve evlendik :)
eşimi çok sewiyorummm Şeniz
biz üniversitede sınıf arkadaşıydık.kütüphaneye filan giderdik,bana matematik çalıştırırdı. sonradan çıkmaya başladık,2 sene sonra evlendik.
Saltanat sen nasıl tanıştın eşinle?
Allah bir yastikta kocatsin! durup duruken, yani seni arkadas gozuyle degil daha farkli baktigindan haberin bile olmazken direk evlenmeyi mi teklif etti? peki sen sadece arkadas olarak dusunduysen niye kabul ettin? Kizlar buoyle sormanin bi sakincasi yok dm? bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?