çalışan hamişler öğle yemeğini ve ara öğünleri napıyorsunuz?bana yeterince sağlıklı beslenemiyormuşum gibi geliyor :sinifsinif:
kızlar bugün azmedicem uyumıycam ve evimi temizliycem bütün öğleden sonra uyuyorum olmazki böyle canım evde işler biriktimafoldumben
kızlar ya sizce cips çok mu zararlı??
canım çok istiyor yemek ama 2 günde 1 küçük paket yiyorum korkumdan...
bugün iliki teste gideceğim, hayırlı haberlerle dönerim inşaallah...
canım endişelenme hayırlı haberlerle döneceksin tabiki gönlünü ferah tut ben de 8 nisanda 3lü test için gidicem
Bizim evlilik hikayemiz çok ilginç...
Biz bir arkadaş ortamında tanıştık... Eşimi bir kızla tanıştırmak için gruba davet etmişlerdi....
Ben de uzatmlı ama ayrılmak üzere olduğum erkek arkadaşıma gelmiştim.. Bir asker uğurlamasıydı ve benim o zamanki erkek arkadaşım subaydı, işte askere teselli verdik, torpil ayarlamaya çalıştık falan....
Eşim geç geldi gruptan sadece 2 kişiyi tanıyordu biri benim ilkokul arkadaşım dğeri de onun nişanlısı(askere gidecek olan çocuk)... Bizim kızlardan biriyle tanıştırmak için çağırışlar ama kız o gün gelemedi, bi problem olmuşu....
Eşim de tanışacağı kızı ben sanmış ve benimle çok ilgilenmişti... Tabii o an benim yanımda uzatmalı sevgilim var, adam sinr oldu tabi... Biz erkenden kalktık....
Sonra eşime demişler o değildi tanıştıracaımız kişi gelmedi, sevgilisi vardı yanında çok bozuldular falan demişler...
Etesi gün eşim beni aradı bir yanlış anlama olmuş çok özür dilerim falan dedi... Sonra arkadaş olarak görümeye başladık.. O kızla tanıştılar ama olmadı anaşamadılar...
2 sene arkadaş olarak grup halinde takıldık... 2 sene sonra çıkma teklif etti... 4 yıl flört ettik ve 2,5 yıldır evliyiz...
Çok çok ama çok seviyorum....
kızlar ya sizce cips çok mu zararlı??
canım çok istiyor yemek ama 2 günde 1 küçük paket yiyorum korkumdan...
ay_she ben de aynı durumdayım .sabah süt simit peynir.aralarda çubuk kraker fındık ceviz kayısı ve meyve yiyorum.yemekhaneden yiyemiyorum öğle yemekleri problem yani.et yemeğe çekiniyorum dışarıdan iyi pişmez falan diye.
üç numara ha iyiymiş :))
kiz bence cips cok yeme 2 gunde 1 paket te biraz fazla gibi... ben televizyondan bi program izlemistim hamileyken cips, konserve falan cok tuketen bi kadin hakkinda... korkudan 1 tane cips bile yemedim cok istememe ragmen.. :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?