2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
teşekkür ederim kızlar Allahım cümlemizin yuvasından mutluluğu huzuru eksik etmesin herkesin gönlüne göre versin rabbim

Bizim evlilik hikayemiz çok ilginç...
Biz bir arkadaş ortamında tanıştık... Eşimi bir kızla tanıştırmak için gruba davet etmişlerdi....
Ben de uzatmlı ama ayrılmak üzere olduğum erkek arkadaşıma gelmiştim.. Bir asker uğurlamasıydı ve benim o zamanki erkek arkadaşım subaydı, işte askere teselli verdik, torpil ayarlamaya çalıştık falan....
Eşim geç geldi gruptan sadece 2 kişiyi tanıyordu biri benim ilkokul arkadaşım dğeri de onun nişanlısı(askere gidecek olan çocuk)... Bizim kızlardan biriyle tanıştırmak için çağırışlar ama kız o gün gelemedi, bi problem olmuşu....
Eşim de tanışacağı kızı ben sanmış ve benimle çok ilgilenmişti... Tabii o an benim yanımda uzatmalı sevgilim var, adam sinr oldu tabi... Biz erkenden kalktık....
Sonra eşime demişler o değildi tanıştıracaımız kişi gelmedi, sevgilisi vardı yanında çok bozuldular falan demişler...
Etesi gün eşim beni aradı bir yanlış anlama olmuş çok özür dilerim falan dedi... Sonra arkadaş olarak görümeye başladık.. O kızla tanıştılar ama olmadı anaşamadılar...
2 sene arkadaş olarak grup halinde takıldık... 2 sene sonra çıkma teklif etti... 4 yıl flört ettik ve 2,5 yıldır evliyiz...
Çok çok ama çok seviyorum....

kızlar bugün azmedicem uyumıycam ve evimi temizliycem bütün öğleden sonra uyuyorum olmazki böyle canım evde işler biriktimafoldumben

ayyy sabahtan beri iç su iç meyve suyu deminde canım bi limonata istedi
sipariş verdim geldi 1 lt bitmek üzere
ayy içim yanıyooo devamlı bişeyler içiyorum bilmiyorumkismile

kızlar ben çıkıyorum. mutfağa gidip birşeyler hazırlıyım kendime. acıktım gibi sanki.sonra görüşürüz..

Mestitosh canım aynı bende.. Sabah kahvaltı yapıyorum öğlen 4 e kadar bişey yiyemiyorum sırf midem bulanmasın, gaz olmasın mide yanması olmasın diye... Ama yok yok yok... 3 ay bitti ama benim ne bulantım bitti ne mide sorunlarım ((
Daha önce sık ve az ye dediği için doktr az az 2 saatte bir bişeyler yiyordum... her yedikten 10 dk sonra kendimi tuvalete zor atıyordum, bu sefer halsiz kalıyordum....
Şimdi yemediğim için istifra etmiyorum ama yanma ve gaz problemim geçmedi...
Ama yemeyincce de itain falan bişey alamıyorum bebeğimi besleyeediğimi düşünüp üzülüyorum

kızlar ya sizce cips çok mu zararlı??
canım çok istiyor yemek ama 2 günde 1 küçük paket yiyorum korkumdan...

çalışan hamişler öğle yemeğini ve ara öğünleri napıyorsunuz?bana yeterince sağlıklı beslenemiyormuşum gibi geliyor :sinifsinif:

canım evden domates salatalık havuc getiriyorum simitle yiyorum
süt getırıyorum içiyorum fln araları hallediyoruz :)
iş yerinde çıkan yemekleri yiyemıyorum ılk gunden beri kokuyo iğğğ
baznede evde salata yapıyorum kırmızı lahana turp havuç domates fln
iş yerıdne yiyorum yada annem yakın iş yerime anne be bi çorba göndertiversene
bizim üç numarayla diyorum (erkek kardeşim :) böyle geçiyo :
zaten bu zamana kadar hep mide bulantılarım oldugu için iş yerınde çok nadir
yemek yedim onları hallettık bı sekılde

kızlar bugün azmedicem uyumıycam ve evimi temizliycem bütün öğleden sonra uyuyorum olmazki böyle canım evde işler biriktimafoldumben

canım kimisi çok uyyo kimisi uyyamıyo işte
bende uyumasam bile yatasım gelıyo eve gıdınce ööle yatıyom gözler açık :)
bizdede ütüler acaip birikti sempatiksalakcinni

canım bende artık uyanık kalıp hayata geri dönmek istiyorum ama her geçen gün daha çok uyuyorum evde biriken işler rüyalarıma giriyor artık

evet olamaz, şuan dru aradım ve ayın 22 sine kadar izinliymiş...
var mı böyle bişey yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ay_she ben de aynı durumdayım .sabah süt simit peynir.aralarda çubuk kraker fındık ceviz kayısı ve meyve yiyorum.yemekhaneden yiyemiyorum öğle yemekleri problem yani.et yemeğe çekiniyorum dışarıdan iyi pişmez falan diye.
üç numara ha iyiymiş :))

sonunda bir birinizi bulmussunuz ne guzel hihoyyyt Allah mutlulugunuzu daim etsin! ben de canim kocisimi cok ama cok seviyorum :1hug: ben de onn 1 tanesiyim. daha once baska bi kizla flort te etmeis bakmamis.. zaten benimle ilk tanistiginda 18 yasindaydi benden 2 yas kucuk

kızlar ya sizce cips çok mu zararlı??
canım çok istiyor yemek ama 2 günde 1 küçük paket yiyorum korkumdan...

kiz bence cips cok yeme 2 gunde 1 paket te biraz fazla gibi... ben televizyondan bi program izlemistim hamileyken cips, konserve falan cok tuketen bi kadin hakkinda... korkudan 1 tane cips bile yemedim cok istememe ragmen.. :çok üzgünüm:

bende gün içinde kraker meyve su süt simit peynir zeytinle hallediyorum ama bol sıvı
almaya dikkat ediyorum :) akşamları sıcacık bi çorba ve sebze yemeği ımm :)
et yemeye çekiniyorum iş yerinde bende bi de şu var acaip derecede kokusu hoşuam gitmiyooo
yemek vaktınde az da olsa kokusu dağılıyo koridora çıkmıyorum valla kapıyı kapatp
oturuyorum ofiste :)
3 kardeşiz canım biz ben number one şakkıdı bi kızkardeşim var 21 yaşında
birde 14 yaşında erkek kardeşim var :) kzıkardeşimde 6 aylık evli :)

kiz bence cips cok yeme 2 gunde 1 paket te biraz fazla gibi... ben televizyondan bi program izlemistim hamileyken cips, konserve falan cok tuketen bi kadin hakkinda... korkudan 1 tane cips bile yemedim cok istememe ragmen.. :çok üzgünüm:

cipsi çok severdim ama bana yağlı geliyo hamıle kaldıgımdan beri pek yiyemıyorum
dipsosla ancak :) yalnız kolayı çok özlüyorum ühü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…