2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy kizlar cok sevindim! hepimiz de severek evlenmisiz.. alkisalkisalkis Allah mutlulugumuzu daim etsin! Sevgili kocamiza hayirli ve saglikli evlat dunyaya getirmeyi nasip etsiiin!! :Saruboceq:

allah mutlu mesut etsin canım. bizim evlenmemizde zor gözüküyodu ama oldu işte hemde 10 sene oldu. insanın sevdiği birisiyle evlenmesi çok güzel.

Evet ya, insanin sevdigi kisiyle evlenmesi ve cocugunu karninda tasimasi cok guzel bisey dm.. :1hug:

evet çok güzel bir duygu. hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alıp sarılıp kokladığımızda daha da güzel olacak. ben ağlamaktan duramam sanırım...

Göbeğimin biraz daha çıkmasını bekliyorum resim eklemek için. Benim karnım zaten vardı biraz şimdi hala hamile olup olmadığımı ben bile anlamakta zorlanıyorum. sanırım iç karnım geniş.:roflol:

günaydınn canımmm, gecmiş olsun. sanırım bel agrısını hepimiz cekecez. bende cok zorlanıyorum.

Bizde severek evlendik eşimle özel bir şirkette çalışıyorduk eşim benim şefimdi çok kısa bir süre sonra bana evlenme teklif etti ben de kabul ettim iş yerinde kimsenin haberi yoktu sonra bir müşterim beni yeğenine isteyince eşim çok kıskandı ve işten çıkışımı verdi:))) Çok komikti.bizim tanışma ,nişan,düğün hepsi 1 senede oldu bitti.çok şükür çok memnunum eşimden 9 yıldır bir sefer bile kırmadı kalbimi şimdi bebeğimizle daha mutlu olucaz inşallah

Geçen hafta annemlere gittim bi akşam ortam kalabalıktı teyzem annane felan birsürü kişi vardı evde herkes beni inceliyor hani karnın nerde diyorlar sen aynısın hatta daha zayıflamışsın dediler. Bu nasıl hamilelik kendine bakmıyormusun diye kızdılar bana benneyaptımki

günaydınn canımmm, gecmiş olsun. sanırım bel agrısını hepimiz cekecez. bende cok zorlanıyorum.

günaydın canım teşekkür ederim. evet bel ağrısı çok kötü. tek çaresi dinlenmek. ama çalışınca biraz zor oluyor. ne yapalım işte katlanacağız...

Son düzenleme:

inşallah canım Allah mutluluğunuzu daim etsin

ayy herkes h,kayesini anlatmış.. allah mutluluğunuzu daim etsin inş...
minişlerle mutluluklarınız kat kat artsın...

masallah! alkisalkisalkis

canım bilemiyorum ki mide yanmasına napoılır .....geçer inşallah

günaydın şeker annecikler nasılsınız.bebişler nasıl..bizimkisi düm yine yaramazlık yaptı akşam midem bulandı yattım uzandım oyüzden kusmadım sonrada uyumuşum zaten...

tünaydın mopsy hoşgeldın :)

aa bende eşimel internette tanıştım :) o eskişehirli :) istanbulda iş buldu istanbula tasındı
ailemle tanıstırdım ailesiyle tanıstım annemler karşı çıkmadı ve
çok güzelde anlaştılar eşimin ailesiyle yıllardır tanısıyormus gibi :) evlendik ve çook
mutluyuz çok seviyorum kocişimi :) Allah ım herkesin yuvasına sağlık mutluluk huzur
versin..Amin

çalışan hamişler öğle yemeğini ve ara öğünleri napıyorsunuz?bana yeterince sağlıklı beslenemiyormuşum gibi geliyor :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…