Bizim hikaye sizinkine benziyomus :asigim: ben unv 1.sinifta 1 dersten sinav saatini yanlis gordigim icin kalmistim. 2.sinifta o dersi alttan aldim. O zaman da genc ve taze olan kocamla tanistik. Unv'de genelde yabancilar beraber takildigimiz icin biz de takilmaya basladik, beraber ders calisyoruk derken bir birimize ask olduk. Gerci basta ben onunla evlenemeyecegimizi dusnerek reddediyordum ama sonuc olarak 3 sene ciktik 2 senedir evliyiz Şeniz
Evet ya, insanin sevdigi kisiyle evlenmesi ve cocugunu karninda tasimasi cok guzel bisey dm.. :1hug:
günaydın kızlar.....svlkbr, butterfly, semrensu, ay_she, bnck, pinar5, chocotripi, CAYCAY76, amelie26, Angel53 hepinize günaydın. nasılsınız. ben dün çok yorulmuşum belim falan acayip ağrıdı. üstüne bir de akşam mide yanması. deli gibi oldum ya. çok fenaydım. bugün de okula gitmedim valla. izin aldım evdeyim. kahvaltımızı yaptık oğlumla hemen KK ne girdik.
ayy kizlar cok sevindim! hepimiz de severek evlenmisiz.. alkisalkisalkis Allah mutlulugumuzu daim etsin! Sevgili kocamiza hayirli ve saglikli evlat dunyaya getirmeyi nasip etsiiin!! :Saruboceq:
günaydınn canımmm, gecmiş olsun. sanırım bel agrısını hepimiz cekecez. bende cok zorlanıyorum.
günaydınn canımmm, gecmiş olsun. sanırım bel agrısını hepimiz cekecez. bende cok zorlanıyorum.
Bizde severek evlendik eşimle özel bir şirkette çalışıyorduk eşim benim şefimdi çok kısa bir süre sonra bana evlenme teklif etti ben de kabul ettim iş yerinde kimsenin haberi yoktu sonra bir müşterim beni yeğenine isteyince eşim çok kıskandı ve işten çıkışımı verdi:))) Çok komikti.bizim tanışma ,nişan,düğün hepsi 1 senede oldu bitti.çok şükür çok memnunum eşimden 9 yıldır bir sefer bile kırmadı kalbimi şimdi bebeğimizle daha mutlu olucaz inşallah
Bizde severek evlendik eşimle özel bir şirkette çalışıyorduk eşim benim şefimdi çok kısa bir süre sonra bana evlenme teklif etti ben de kabul ettim iş yerinde kimsenin haberi yoktu sonra bir müşterim beni yeğenine isteyince eşim çok kıskandı ve işten çıkışımı verdi:))) Çok komikti.bizim tanışma ,nişan,düğün hepsi 1 senede oldu bitti.çok şükür çok memnunum eşimden 9 yıldır bir sefer bile kırmadı kalbimi şimdi bebeğimizle daha mutlu olucaz inşallah
canım 2 haftadır çok çekiyorum bu mide yanmasından. hiç bişey yemesemde yanıyor yesem de yanıyor. ne yapacağımı şaşırdım valla. önceki doktor randevumuzda cinsiyetinin erkek olduğunu söylemişti doktorumuz.
günaydın şeker annecikler nasılsınız.bebişler nasıl..bizimkisi düm yine yaramazlık yaptı akşam midem bulandı yattım uzandım oyüzden kusmadım sonrada uyumuşum zaten...
kuşum ben eşimle internetten tanışmıştım :asigim:
1,5 yıl görüştük ama ailem karşı çıkmıştı uzak die.
ben konyada o ise istanbuldaydı. ama sonunda aşkımızın büyüklüğünü görüp onay verdiler evlenmemize ve evlendik :)
eşimi çok sewiyorummm Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?