2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet ya eşimin yanına bile korkarak sokuluyordum ben kokuyorum diye meğerse ben kokmuyormuşum
göğüslerime bakamıyordum kokuyordu
burda ki arkadaşlara söylemiştim süt kokuyor diye eşimede diyorum dalga geçiyor benle bi atlatsak şu günleri

A&S : gözün aydın!!!!!!! demek oğluşun oluyor
ne mutlu sana!!!!!!!
bizim henüz belli değil can atıyorum cinsiyetini öğrenmek için

canım çok sağol darısı başına inş
insan öğrenmek istiyor hemen maviler almaya başlıcam

hayırlı olsun hayatım oğlun sağlıklı gelsin inşallah bende bugün gidecektim kesin belli olsun diye haftaya gitmeyi pilanlıyorum :CüvCüv:

cnm 4 boyutluda benim 11 haftalıkken belli oldu
bugünde kesinleşti
inş seninkide belli olur cnm

ArkadaŞlar, bır maruzatım olacaktı... Ben de bır eylÜl annesı olarak bu topıcte yerım olduĞunu dÜŞÜnÜyorum ancak buraya gırdıĞımde ıŞın ıÇınden Çıkamıyorum. Bır gÜnde sayfalarca ılerlıyor okumaya kalktıĞımda gÜnaydınlar ıkı sayfa, aynı kıŞılerın aynı meselelerı sayfalarca sÜrÜyor, arada sorularım oldu cevap geldı mı dıye dakıkalarca aradım bulamadım. Hakverıcek mısınız bılmıyorum ama nasıl olucak anlamadım... Bır grup dostluk oluŞmuŞ, yenı gelenlere duyarsız kalınmıŞ sankı. Hepınızı sevıyor ve ÖpÜyorum...

gitmemişsin bugün iyi ki. ferda hanım 22 sine kadar izinli

aaaaaaaaaaaa gerçektenmiiiiiiiiii neden hastalarını uyarmıyor ozaman bana randevu günü veriyor allah allah yaaaaaaaaa
haksızmıyım ani olan izin değildir bu demi önceden pilanlıdır heralde
eşim işten kalacak gidecez kimse yok

ya bide orda burçak hanım var onasıl onumu denesem acaba

canım öyle düşünme...
benımde cok sorumlarım havada kalmıştır... çalışıyorsan eğer, sürekli online olmaıyorsun (bende aynı durumdayım herşeye cevap yazamıyorum ve bakamıyorum ) o arada surekli burda olanlar konuşmaya devam edıyorlar ...
ama kişisel algılama sen içinden geceneri yaz..elbet birileri cevap verecektir.

ah canım sen benim sana bikaç sayfa önnce yazdığım mesajı okuyamadın sanırım.
bugün takvimden de anlayacağın üzere 12. haftaya girdim ve ikili test günümdü.
olanları anlamışsındır, bir aradım ferda hanım izinliymiş ve mecburen ikili testimi hakkında hiçbirşey bilmediğim burçak hanım yaptı.
hayırlısı olsun artık, nasip olmadı doktoruma yaptırmak bu önemli testibilmiyorumkismile

slm kızlar ben 13 hafta 3 günluk gebeyım aşırı midemde yanma ve ekşime var ne yapmalıyım bana yardımcı olun lütfen dayanamıyom

görmedim canım kusura bakma valla bende testimi burçak hanım göstermiştim
o farklı söyledi ferda hanım farklı anlattı biraz kafam karıştı
işte hastasını çağırıyon haber ver demi

kızlar eşim mesaiye kalmış gelemiyor bende yemek yiyeyim geleyim yavrum acıkmış doyurayım geleyim görüşürüz

aynen ben de kız ismi bulamıyorum kız isimlerini hiiiiiiiiiç beğenmiyorum..Bir tane eh işte dediğim isim var ama onu da biri koymuş ayıp olmazsa artık onu koyarım..

görmedim canım kusura bakma valla bende testimi burçak hanım göstermiştim
o farklı söyledi ferda hanım farklı anlattı biraz kafam karıştı
işte hastasını çağırıyon haber ver demi

öyle canım, dumura uğrdım biraz ama ne fayda.
0,8 mm ense kalınlığı dedi burçak hanım. kan sonucu da perşembeye çıkacakmış.sende de sorun yoktur inşaallah canım. hakkımızda hayırlısı olsun.
bu arada ikili test fiyatı 16 tl ye inmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…