sağlıklı sıhhatli olsunlar inş....
rahat bir hamilelik geçirirsin umarım...
merhaba hayirli olsun gule gule giy tatli annes,yakisir simdik sana o tatli bebisinle:CüvCüv:ben tam cikiyordum bacim yazdin,ama ben mecbur cikacam acik briakcam okurum ymeek tuzlu olur ne me lazim misafire rezil olurum yoksa herif yemesede olur zemuszemushahahhacok fenayim demi? ama sizin yazdiklairnizi aksam yada gece muhakak okuyacam sevgilerle kendien iyi bak arkadasimmkaydirigubbakcemile5
canım geçmiş olsun şu mide problemi olmasa ne güzel olucak şu hamilelikkk:):)inşallah bir an önce kurtuluruz mide probleminden:Saruboceq::Saruboceq: dikkat et bebişimizeee keşke gitseydin dr a belki bişiler önerirdi gerçi öle insan kötüyken evden çıkası gelmio zaten dimi:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
canim benim al sana dunyada bulunmayan iki isim,bu iki isim kurani kerimde en buyuk ayetlerden birisidir,misal ilki duha (DUHANA) kiz ismi duha suresinden geliyor, ikincisi havila (HAVILA) kurani kerimde 4buyuk irmkatan birinde bulunan altin sehrinin adina havila deniliyor ,ben sozum var kendime erkek olursa DENIZCAN kizim olursa sadece DENIZ koyacam yoksa koyardim,ben arastirmayi seviyorum ama su duha yada duhana ismine bayiliyorum kendime sozum olmasa koyardim,ama iyice bak bu iki isim asla asla ama asla yok,,ha birde elida ELIDA cok sevdigim isimlerden bir bayandan duymustum bu isimi kiz ismi,sevgiler ya aklima takildi belki hosuna gider ama anlamlari buyuk iki isim ve dunyada yok,,opuyorumnanaktan
kızlar bilen yok mu? doktor ense kalınlığını eliyle yazdı. ultrason çıktısında yazmıyor di mi?
insan bebeği gelişmediği için daha önce kürtaj olunca böyle pimpirikli oluyor
kısmet çıkmadıysan bu duhana mı yoksa duhamı????
surede ne anlatıyor?
duhana isimli tanıdıklarım vardı :) güzel isim benimde hoşuma gider havila yı ilk kez
duyyorum :) bizde oğlumuz olursa Erkam Said düşünüyoruz kızımıza daha isim bulamadık
hala düşünüyoruz ?
canım benim ilk bebeğimin kalbi durmuştu ve kürtaj olmuştum maalesefçok geçmiş
olsun şükülrer olsun ki Rabbim tekrar bağışlamış sağlıkla kucaklarsın inşallah
benim doktorum eliyle yazmadı ultrason kağıdında yazıo otomatık benımle berabe
ultrasına giren herkesın ultrason cıktısında yazıyodu
yenimahalle kadın doğum hastanesınde yaptırdım ben testımı ama ult. kağıdında
ha yazmış ha yazmamış ne fakeder ki kafanı takma böyle bişeye
sen gül bebiş gülsün annesi :)
sağol canım, kendi doktorum izine ayrılmış ve mecburen başka doktora yaptırdım ikili testi. ilk defa gittiğim bir doktora..biraz da o nedenle tedirgin oldum. anneme gideceğim için haftasonu bekleyemezdim bugün dışında başka gün test yaptırma imkanım da yoktu
sağol iyi dileklerin için,inşaallah sağlıcakla kavusuruz hepimiz bebeklerimize...
canim benim al sana dunyada bulunmayan iki isim,bu iki isim kurani kerimde en buyuk ayetlerden birisidir,misal ilki duha (DUHANA) kiz ismi duha suresinden geliyor, ikincisi havila (HAVILA) kurani kerimde 4buyuk irmkatan birinde bulunan altin sehrinin adina havila deniliyor ,ben sozum var kendime erkek olursa DENIZCAN kizim olursa sadece DENIZ koyacam yoksa koyardim,ben arastirmayi seviyorum ama su duha yada duhana ismine bayiliyorum kendime sozum olmasa koyardim,ama iyice bak bu iki isim asla asla ama asla yok,,ha birde elida ELIDA cok sevdigim isimlerden bir bayandan duymustum bu isimi kiz ismi,sevgiler ya aklima takildi belki hosuna gider ama anlamlari buyuk iki isim ve dunyada yok,,opuyorumnanaktan
kızlar iyi akşamlar nasılsınız
bulantısı olan arkadaşlar nasıl bulantılar geçtimi zizin
benim hala devam ediyor ama önceki gibi sürekli çıkartmıyorum
ooooooooooooffffffffffffff bitsin artık bulantılar yaaaaaaaaaaaaaa
13 kişiyiz kimse yazmıyor
1 de misafirimiz var misafire ayıp oluyor bak dikkatinizelaelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?