2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım hayırlı olsun allahım sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip etsin:)

Duha ismini duymuştum ama havilayı duymadım..Duha kuşluk vakti demek....İkisi de şahsen bana kız ismi olarak ( semantik olarak ) itici geldi..Mesela Kuranda geçiyor diye Aleyna koyuyorlar o da semantik olarak güzel ama anlamı "üzerimize" demekkaydirigubbakcemile3

canım mrb :)
öle düşünme topic olarak biraz kalabalığız hepimizin bi çok sorusu havada kalıyor yani şahsi algılama:):) öle bi gruplaşma yokkk hem biiizz eylül anaları olarak hepimiz bi grubuz tatlımmm hoşgelmişsin aramızaaahihoyyythihoyyyt:CüvCüv:

ben de katılıyorumcnm sana gruplaşma var bir kere yazdım bi daha yazamadım bana cvp geldi mi bulamıyorum bile:):)neyse olmazsa bi grup da yeni katılanlar kuralım napalım başka türlü dikkat çekemecez

canım ben o 2 li 3 lü testleri yptırmıyorum
bende de kan uyuşmazlığı var iğnesi var burçak hanım doğumdan sonra iğne vurulacak diyor ferda hanım 7 ci ayda vurulacak diyor kafam karıştı iyice
ben testleri hastenede yaptırıyorum kaynarcada orda çok pahalı kaldıramam okadar sigortam var neden para vereyim ki

doğumdan sonra çocuğun kanı benimkinden olursa iğneye gerek yokmuş eğer babasının knın dansa iğne vurulacakmış
teyzemin kızındada vardı uyuşmazlık 72 saat çinde iğne vurulmuş
çocuğa zararı olur karnın da vurula diyorlar aklım bulanık buara

ben de katılıyorumcnm sana gruplaşma var bir kere yazdım bi daha yazamadım bana cvp geldi mi bulamıyorum bile:):)neyse olmazsa bi grup da yeni katılanlar kuralım napalım başka türlü dikkat çekemecez

tatlışım yok öle bişi şahsi değil gerçekten emin olun benimde yazdıklarımdan 3tanesinden 2 tanesi muhakkak havada kalıo ama inanın topic kalabalık biraz ondan bu kargaşa yoksa az önce de dedğimiz gibi bizz eylül analarıyız:):) hepimiz biriz bunda bence bi sorun yok hepimiz bebitolarımız için burdayız :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

erkam ismi çok güzel ama rakamlar demek anlamı yok tek anlamı sahabinin adı olması bir de galiba alaca yılan demekmiş...

canım ben de doğduktan sonra vuruluo die biliorum ama ii araştır başka doktorlarada bi danış istersen inşallah bebişinin kanı seninkinde olur da hiç problem yaşamazsın:) allahım hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin miniğini

evet bence de yeniler içinde bir başlık açılsın, bu şekilde hiçbir zevki olmuyor. iletişim kurmak güçleşmiş durumda. belki ikiye bölüncek ama herkes faydalanmış olur enazından. kimsenin hevesi içinde kalmasın. bunun için moderatörle konuşmak gerekiyor heralde aksi halde 2. başlık kapatılıyor. hamile kalmdadan önce birarada hamileliğini paylaşan insanlar çok hoşuma gidiyordu onları çok rahat takip ediyordum ama kendim o tadı yakalayamadım, yer bulamadım deyim ilerleyip giden sayfalarda... neyse napalım... cevaplar için sağolun :CüvCüv:

canım kan uyuşmazlığı konusunda pek bir bilgim yok ama eşiyle kanı uyuşmayıp iki tane dünya tatlısı kızı olan bir arkadaşım var. iğne vurulduğu takdirde bişey olmaz ALLAH'ın izniyle. ne zaman yapılacağı konusunda bilgim yok, sen gene başka başka doktorlara da sor.
sağlıkla gelsin inşaallah meleğin.

ah canım bazen oluyor bide yenisiniz ya alınıyorsunuz bizi kala almıyorlar diye ama bazen göremiyoruz yazıları sürekli yazdığımız için
ben yoktum burda 20 gün kadar baya bi yeni arkadaşlar katılmış
gelin yazın öyle düşünmeyina.s.a.s.

amiiinn inşallah canım ya biliyorsunuz ben 6tıncı yılımda buldum meleğimi süpriz bir şekilde allahım herkesin yavrusunu korusun inşallah

kizlarrr sustu herkes yine hayırdırr yemek mi yiyosunuzzz hanım ağalarrr:CüvCüv::CüvCüv:
bana da ikiz kız ismi söleyin fikir yaaaaaa erkek ismi ok de kız isminde hala kavga ediyoruz kocişimle uyumlu olması şart değil ama ikisi de güzel olsunnn kocişim birini nil istiyor bende diğerine su diyorum bana kızıyooosenağlama

canım başlarda öyle oluyor arkadaşlar birbirlerine ısınana kadar bizde baştan öyleydik heleki bizim topink daha sessiz ona katılıyorum ama birbirimize anca iletişim kuruyoruz gelin konuşalım hayatım

sen nekadarlık oldun canım

valla ben yemeğimi yedim geldim bebişimle
egeyle ece ver
buarada senin biri kız biri erkekmi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…