selam kızlar nasılsınız
biz bugün dr a gittik ikili testimizin sonucu temiz çıktı çok şükür
10000 1den aşağı yazıyor herşey yolunda çok şükür
bebeğim büyümüş 8 cm olmuş 13+4 çıktık usg de
yine kıpır kıpırdı meleğim yüzünü kapatıyordu elleriyle bize bay bay yaptı
hiç durmadı maşallah cd alamadık dvd yokmuş bidahaki sefere inş
cinsiyet kesinleşti
oğlum oluyorrrrrrrr
gelsin mavilerrrrr
canim benim al sana dunyada bulunmayan iki isim,bu iki isim kurani kerimde en buyuk ayetlerden birisidir,misal ilki duha (DUHANA) kiz ismi duha suresinden geliyor, ikincisi havila (HAVILA) kurani kerimde 4buyuk irmkatan birinde bulunan altin sehrinin adina havila deniliyor ,ben sozum var kendime erkek olursa DENIZCAN kizim olursa sadece DENIZ koyacam yoksa koyardim,ben arastirmayi seviyorum ama su duha yada duhana ismine bayiliyorum kendime sozum olmasa koyardim,ama iyice bak bu iki isim asla asla ama asla yok,,ha birde elida ELIDA cok sevdigim isimlerden bir bayandan duymustum bu isimi kiz ismi,sevgiler ya aklima takildi belki hosuna gider ama anlamlari buyuk iki isim ve dunyada yok,,opuyorumnanaktan
canım hayırlı olsun allahım sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip etsin:)
ArkadaŞlar, bİr maruzatım olacaktı... Ben de bİr eylÜl annesİ olarak bu topİcte yerİm olduĞunu dÜŞÜnÜyorum ancak buraya gİrdİĞİmde İŞİn İÇİnden Çıkamıyorum. Bİr gÜnde sayfalarca İlerlİyor okumaya kalktıĞımda gÜnaydınlar İkİ sayfa, aynı kİŞİlerİn aynı meselelerİ sayfalarca sÜrÜyor, arada sorularım oldu cevap geldİ mİ dİye dakİkalarca aradım bulamadım. Hakverİcek mİsİnİz bİlmİyorum ama nasıl olucak anlamadım... Bİr grup dostluk oluŞmuŞ, yenİ gelenlere duyarsız kalınmıŞ sankİ. Hepİnİzİ sevİyor ve ÖpÜyorum...
ArkadaŞlar, bİr maruzatım olacaktı... Ben de bİr eylÜl annesİ olarak bu topİcte yerİm olduĞunu dÜŞÜnÜyorum ancak buraya gİrdİĞİmde İŞİn İÇİnden Çıkamıyorum. Bİr gÜnde sayfalarca İlerlİyor okumaya kalktıĞımda gÜnaydınlar İkİ sayfa, aynı kİŞİlerİn aynı meselelerİ sayfalarca sÜrÜyor, arada sorularım oldu cevap geldİ mİ dİye dakİkalarca aradım bulamadım. Hakverİcek mİsİnİz bİlmİyorum ama nasıl olucak anlamadım... Bİr grup dostluk oluŞmuŞ, yenİ gelenlere duyarsız kalınmıŞ sankİ. Hepİnİzİ sevİyor ve ÖpÜyorum...
benim mide bulantılarım geçti midemde ekşime başladı cok kötüyüm
öyle canım, dumura uğrdım biraz ama ne fayda.
0,8 mm ense kalınlığı dedi burçak hanım. kan sonucu da perşembeye çıkacakmış.sende de sorun yoktur inşaallah canım. hakkımızda hayırlısı olsun.
bu arada ikili test fiyatı 16 tl ye inmiş.
ben de katılıyorumcnm sana gruplaşma var bir kere yazdım bi daha yazamadım bana cvp geldi mi bulamıyorum bile:):)neyse olmazsa bi grup da yeni katılanlar kuralım napalım başka türlü dikkat çekemecez
duhana isimli tanıdıklarım vardı :) güzel isim benimde hoşuma gider havila yı ilk kez
duyyorum :) bizde oğlumuz olursa Erkam Said düşünüyoruz kızımıza daha isim bulamadık
hala düşünüyoruz ?
canım benim ilk bebeğimin kalbi durmuştu ve kürtaj olmuştum maalesefçok geçmiş
olsun şükülrer olsun ki Rabbim tekrar bağışlamış sağlıkla kucaklarsın inşallah
benim doktorum eliyle yazmadı ultrason kağıdında yazıo otomatık benımle berabe
ultrasına giren herkesın ultrason cıktısında yazıyodu
yenimahalle kadın doğum hastanesınde yaptırdım ben testımı ama ult. kağıdında
ha yazmış ha yazmamış ne fakeder ki kafanı takma böyle bişeye
sen gül bebiş gülsün annesi :)
canım ben o 2 li 3 lü testleri yptırmıyorum
bende de kan uyuşmazlığı var iğnesi var burçak hanım doğumdan sonra iğne vurulacak diyor ferda hanım 7 ci ayda vurulacak diyor kafam karıştı iyice
ben testleri hastenede yaptırıyorum kaynarcada orda çok pahalı kaldıramam okadar sigortam var neden para vereyim ki
doğumdan sonra çocuğun kanı benimkinden olursa iğneye gerek yokmuş eğer babasının knın dansa iğne vurulacakmış
teyzemin kızındada vardı uyuşmazlık 72 saat çinde iğne vurulmuş
çocuğa zararı olur karnın da vurula diyorlar aklım bulanık buara
ben de katılıyorumcnm sana gruplaşma var bir kere yazdım bi daha yazamadım bana cvp geldi mi bulamıyorum bile:):)neyse olmazsa bi grup da yeni katılanlar kuralım napalım başka türlü dikkat çekemecez
canım ben o 2 li 3 lü testleri yptırmıyorum
bende de kan uyuşmazlığı var iğnesi var burçak hanım doğumdan sonra iğne vurulacak diyor ferda hanım 7 ci ayda vurulacak diyor kafam karıştı iyice
ben testleri hastenede yaptırıyorum kaynarcada orda çok pahalı kaldıramam okadar sigortam var neden para vereyim ki
doğumdan sonra çocuğun kanı benimkinden olursa iğneye gerek yokmuş eğer babasının knın dansa iğne vurulacakmış
teyzemin kızındada vardı uyuşmazlık 72 saat çinde iğne vurulmuş
çocuğa zararı olur karnın da vurula diyorlar aklım bulanık buara
canım kan uyuşmazlığı konusunda pek bir bilgim yok ama eşiyle kanı uyuşmayıp iki tane dünya tatlısı kızı olan bir arkadaşım var. iğne vurulduğu takdirde bişey olmaz ALLAH'ın izniyle. ne zaman yapılacağı konusunda bilgim yok, sen gene başka başka doktorlara da sor.
sağlıkla gelsin inşaallah meleğin.
evet bence de yeniler içinde bir başlık açılsın, bu şekilde hiçbir zevki olmuyor. iletişim kurmak güçleşmiş durumda. belki ikiye bölüncek ama herkes faydalanmış olur enazından. kimsenin hevesi içinde kalmasın. bunun için moderatörle konuşmak gerekiyor heralde aksi halde 2. başlık kapatılıyor. hamile kalmdadan önce birarada hamileliğini paylaşan insanlar çok hoşuma gidiyordu onları çok rahat takip ediyordum ama kendim o tadı yakalayamadım, yer bulamadım deyim ilerleyip giden sayfalarda... neyse napalım... cevaplar için sağolun :CüvCüv:
kizlarrr sustu herkes yine hayırdırr yemek mi yiyosunuzzz hanım ağalarrr:CüvCüv::CüvCüv:
bana da ikiz kız ismi söleyin fikir yaaaaaa erkek ismi ok de kız isminde hala kavga ediyoruz kocişimle uyumlu olması şart değil ama ikisi de güzel olsunnn kocişim birini nil istiyor bende diğerine su diyorum bana kızıyooosenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?