2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlarr ya bnm doktorumm 2seferdırr erkek gıbı dıo cınsıyetıne ama kesın deıl dıo göstermıomu bu cocukk yaabı cıkıntı göruom ama dıo cınsıyet ıcın henuz erken dıo gösteremedı gitti pipisini:)

arkadaşlar bence bu topicte öle araya almamazlık dışlama fln yok bence bu konuları kapatalım ya bebişlerimizi konuşalım ben de çogu zaman giremiyorum ama girdiğim zaman herkes ne konuşuosa katılıyorum fikrimi düşüncelerimi paylaşıorum açıkçası bana kimseden cvp gelmese de alınmıorum. ilkokulda değilizki aranıza aldınız almadınız olayı olsun. bence ikinci topic konusu da doğru değil tekrar tekrar sölüyorum hepimiz eylül annesi olucazz inşallahh bunun için bu topicteyiz ve bence bebişlerimiz önemli olan:ecrin_bebek:

ben 12+3üm, haftaya kontrole gideceğiz, ense kalınlığına bakılcak, bakalım cinsiyeti belli olacak mı

erkekse belli olur heralde 2li test içimi gideceksin ben yaptırmıyorum o testleri gerek yok diye düşündüm hayırlısı olsun hepimiz için

"kan grubu Rh(-), eşi Rh(+) olan gebelere 28. haftada anti-D iğnesi yapılması gerekiyor" diyor internette.
anne ve babanın kan gruplarının uyuşmaması doğacak bebekte kansızlık, kalp yetmezliği, hastalığın şiddetine ve yok edilen kan hücrelerinin miktarına bağlı olarak anne karnında ölüm de dahil olmak üzere pek çok kötü sonuç doğurabiliyormuş..
Bence çok iyi araştır, dediğin gibi doktoruna mutlaka sor, bu önemli bir konu..

benm dr da kıza benzıyo dedı ama tabı degısedebılırms

kız ısmı berra erkek olursa berat sımdılık dusundgum ısımler bakalım

hayrla dogsunlar da..

tatlışım hayırlısı olsun ismin gibi pembe pembe bi kızın olucakmış yani kesin olmasada ilk ihtimal öle hadi bakalım darısı başıma :CüvCüv::CüvCüv:

nagıhan benım bebegım de cok nazlandı bnde hatta hamıle kalmadan önce hep sude naz olucak dıodum baktım herkes koyuo vazgctim ben kız ismi iiçin melisaa düşünuorum ama kız deıl galıba basından berı erkek hısssedıorum ve dktorda erkek gıbı dıo ruyamdada oğlum oldugunu gördum adıda emir miş oğlum olursada galıba EMıRHAN koyacaz.

erkekse belli olur heralde 2li test içimi gideceksin ben yaptırmıyorum o testleri gerek yok diye düşündüm hayırlısı olsun hepimiz için

ben de 2 li test yaptırmadım, daha doğrusu doktor istemedi ben de bir şey demedim..3 lüyü isteyecem bakalım doktor ne diyecek..

:roflol::roflol::roflol:allah seni emi bendeonun için gitmiyorum işte kesin söylesin diye bişeyler almak istiyorum bugün gitmedim haftaya gidecem nasip olursa 15 +4 felan oluruz gidene kadar ozamanda gösterir belki
sen kaç haftalıksın

gözün aydın cnmmm kesin de olmasa ilk tahmin güzzelll benim drum daha öle ilk tahminde bile bulunmadı benim dr biraz garantici galibaaaa:dance::dance:

bu soruyu daha önce de sormuştum ama cevap alamadım...
ayrıntılı ultrasona 4 boyutlu ultrasonla mı bakılıyor????

Kızlar Sude ismi çok yaygın, eskiden Büşra öyleydi. Bu arada 2. topik çok yanlış olur. Şuraya sığmıyormuyuz nedir?? Geçmişi okumayın kaldığınız yerden devam edin aaaaakaydirigubbakcemile5

bndee bişiler almak ve örmek ıstıyorum artık:)):hulya:bnde 2 hafta snra gıdıcem 16 haftalık olacaz ozaman hem 3lü tarama yapılck hemde kesın söleyebılırım cınsıyetını dedı drum.ınsss gösterır artık 16.haftadaa..suan 14hafta 2 gunluguz canım:)kaydirigubbakcemile2

ben geldiim geçmiş sayfaları okuyodum gündüz giremedim misafirlikteydim ben yelek örüyorum cinsiyet belli olmadığı için sarı örüyorum teyzelerikaydirigubbakcemile3

benim 0 eraş negatif
eşimin b eraş pozitif kafam karışık çok

kızlarrr ben kaçıorum kocişim gelir birazdanhihoyyythihoyyytkocişim ve bebişlerimö acıktı yemeğe kaçıoruzzzzzzzzz:):)cokacimcoookcokacimcoook:

ben çıkıyorum bilen biri benim sorumu yanıtlarsa çooook sevinirim..şu ayrıntılı ultrason konusu..hadi size iyi sohbetler..

benim doktorum ense kalınlığı yeterli dedi.2li ve 3 lü yapmıyorum 4 lü yaparız dedi.doktorumla aynı hastanede çalıştığımız içinde güvendim bişey demedim.

gözün aydın cnmmm kesin de olmasa ilk tahmin güzzelll benim drum daha öle ilk tahminde bile bulunmadı benim dr biraz garantici galibaaaa:dance::dance:

öle cnm ewet bıran önce ögrenebılsek ıyı olucakkk senınde 2mıss ne gzel cok sevdnm ıns saglıkla kucaklarızz bazı drlar öle iştee bnde zorlaya zorlaya söletıorumm hatta bu gıtmemde kameraya cektım bebegımı onu ızlıom hep cok büyümüş maslllah 100gram olms 9cm fln da boyu galıba..ıns senın ıkızler de gösterır cnm bıran önce:)opuyorumnanaktan

benim 0 eraş negatif
eşimin b eraş pozitif kafam karışık çok

kan uyuşmazlığı varmış sende doktora söylemişsindir herhalde zaten, bir iğneyle hallediliyormuş korkulacak bir şey yok; ama önlem alınmazsa doğacak sonuçlar çok kötü olabilirmiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…