ben bayılıyorum sudenaz ismine ama çok yakın bi arkadaşım kızına koydu koyamam o yğzdennnsenağlama
ben 12+3üm, haftaya kontrole gideceğiz, ense kalınlığına bakılcak, bakalım cinsiyeti belli olacak mı
amin canım hepimizinkini sağlıklı versin bende diyorum eşime iyi araştıralım diye balkalım bikere gittiğimde iyice bi konuşayımda doktorumla sonra bakarım onun söylediğine göre
hayır benim kanımdan olıursa iğne vurulmaz diyorlar eeeeeeeeee neden doğmadan iğne vurmaya kalkıyor bu bana anlamıyorum
benm dr da kıza benzıyo dedı ama tabı degısedebılırms
kız ısmı berra erkek olursa berat sımdılık dusundgum ısımler bakalım
hayrla dogsunlar da..
erkekse belli olur heralde 2li test içimi gideceksin ben yaptırmıyorum o testleri gerek yok diye düşündüm hayırlısı olsun hepimiz için
slm kızlarr ya bnm doktorumm 2seferdırr erkek gıbı dıo cınsıyetıne ama kesın deıl dıo göstermıomu bu cocukk yaabı cıkıntı göruom ama dıo cınsıyet ıcın henuz erken dıo gösteremedı gitti pipisini:)
slm kızlarr ya bnm doktorumm 2seferdırr erkek gıbı dıo cınsıyetıne ama kesın deıl dıo göstermıomu bu cocukk yaabı cıkıntı göruom ama dıo cınsıyet ıcın henuz erken dıo gösteremedı gitti pipisini:)
:roflol::roflol::roflol:allah seni emi bendeonun için gitmiyorum işte kesin söylesin diye bişeyler almak istiyorum bugün gitmedim haftaya gidecem nasip olursa 15 +4 felan oluruz gidene kadar ozamanda gösterir belki
sen kaç haftalıksın
"kan grubu Rh(-), eşi Rh(+) olan gebelere 28. haftada anti-D iğnesi yapılması gerekiyor" diyor internette.
anne ve babanın kan gruplarının uyuşmaması doğacak bebekte kansızlık, kalp yetmezliği, hastalığın şiddetine ve yok edilen kan hücrelerinin miktarına bağlı olarak anne karnında ölüm de dahil olmak üzere pek çok kötü sonuç doğurabiliyormuş..
Bence çok iyi araştır, dediğin gibi doktoruna mutlaka sor, bu önemli bir konu..
gözün aydın cnmmm kesin de olmasa ilk tahmin güzzelll benim drum daha öle ilk tahminde bile bulunmadı benim dr biraz garantici galibaaaa:dance::dance:
benim 0 eraş negatif
eşimin b eraş pozitif kafam karışık çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?