mestıcm sen nasılsn hamd olsn ıyıyz
teşekkürler canım.sanırım kimse kalmamış burda
canım ben yeditepe prof. ateş karateke'ye gidiyorum. yani biyografisini okusan müthiş, ama resmen soru sormaya korkuyorum, ne kan değerlerime baktı, ne sizinki gibi ilaç verdi, ben öyle kendii kendime 7 aydır folic kullanıyorum. napıyım ben ya değiştirsem mi doktoru, çok canım sıkıldı. bir de her gittiğimde iştahsızım diyorum. Gazi bey diye yine yeditepeden başka bir doktorla tanıştım o da Ateş bey Zeynep Kamil'den hepimizin hocasıdır dedi.öyle deyincede devam etmeye karar vermiştim ama prof. larda gerçekten meslek körlüğü başlıyor heralde, doç. doktorlar daha heycanlı oluyor. bu doktorumdan önce dragos şifa'da kk tavsiyesiyle dr. tahir tosyalıya gitmiştim, ay hastane çok kötü ama muhteşem bir doktor, yarım saat muayenesi sürüyor, telde bile 5 dk senin için rahatlayana kadar anlatıyor. çok isterdim onunla devam etmeyi ama hastane şartları çok kötü. ben kendi kendime elevite başlasam nolur? günde kaç tane nasıl kullanıyorsunuz ve ne kadar süre kullanacaksınız?
pembecim canım ben de iyiyim çok şükür de bu mide yanması beni biraz rahatsız ediyor. onun dışında Allah'a şükür bir problemim yok.
prenses canım teşekkür ederim iyiyim çok şükür. öğleden sonra burası bayağı bir kalabalıktı. akşamları daha bir sakin oluyor. oğluşun geliyormuş sanırım öyle okudum. gözün aydın canım... prensesin prensi....
kızlar bide aklıma gelmişken yediklerinize dikkat ediyor musunuz?hormonlu şeylerden bahsediyorum.domates,salatalık vs..direk bebiş zarar görüyoordur dimi
kızlar bide aklıma gelmişken yediklerinize dikkat ediyor musunuz?hormonlu şeylerden bahsediyorum.domates,salatalık vs..direk bebiş zarar görüyoordur dimi
hiiiiiiiçççççççççççç yemem ama buara yedim 2 kere biberle domatez zararı olamaz okadar da yaaaaaaaaaa abartmayalım dimi bilmiyorumkismile
ben süt yoğurt yiyemiyorum kızlar nekadar kötü demimafoldumben
yok canım değiştireceğim kıza döndü desırnaşık şey
şaşıttı sizi bebişiniz. prensesin prensesi demek o zaman....
evet canım bizi şaşırttı.sizinkinin cinsiyeti belli mi?
canım bi şekilde yemeye çalış.peynirle telaffi et yada.
nagısım bende sırf sarmısaklı yogurtla yenecek seyler yapıyrm kı yıyeyım dıye ama
gunde 3 bardak sut dıyo 3 haftadr sut ıcmedm
yumurtadan da tıksınmek ıstemıyrm cnm ıstedkce yıyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?