2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mestıcm sen nasılsn hamd olsn ıyıyz

teşekkürler canım.sanırım kimse kalmamış burda

pembecim canım ben de iyiyim çok şükür de bu mide yanması beni biraz rahatsız ediyor. onun dışında Allah'a şükür bir problemim yok.

prenses canım teşekkür ederim iyiyim çok şükür. öğleden sonra burası bayağı bir kalabalıktı. akşamları daha bir sakin oluyor. oğluşun geliyormuş sanırım öyle okudum. gözün aydın canım... prensesin prensi....

sevılcım merhaba belkı hatırlarsın ozelden ates bey hakkında konusmustuk
gecen hafta cuma gıttım ben kendısıne
ben once nefes almadan anlattım kendımıbilmiyorumkismile
dınledı notlar aldı
bı suru soru sordum benım durumum krıtık bırazda
sonra dedımkı benım sureklı sıze gelmek gıbı bır durumum olmayabılır ama yınede gelmeye calıscam bana tavsıyenız varmı dedımbilmiyorumkismile
sen ne ıs yapıyorsun benı nerden buldun dedıeyvahedigeldismile
kk dan dıyemedım tabı netten arastırdım dedımkaydirigubbakcemile3
uzun uzun anlattı rahatlattı benı ultrasonda bebısı gosterdı butun olcumlerını yaptı
en kotusude ultrasonu renklı degıldı bı ıhtımal cınsıyette ogreneyım prof amca bılır dedımkaydirigubbakcemile3
ama malesef sıradan ultrasondu
kartını verdı bısey olursa mesaj at donerım sana ben ılla gelmene gerek yok dedı sagolsun
ıste boyle cok tesekkur ederım sanada ates beyı onerdıgın ıcınopuyorumnanaktan
fırsat buldukca gıtmeye alısacagım

kızlar bide aklıma gelmişken yediklerinize dikkat ediyor musunuz?hormonlu şeylerden bahsediyorum.domates,salatalık vs..direk bebiş zarar görüyoordur dimi

kızlar napıysunuz
beni sormayın başıma bir iş aldım uğraşıyorum
boncuk işi buldum evde sıkılıyorum diye amacım sıkıcı aldğıma pişman oldum akşamdan beri uğraşıyorum

yok canım değiştireceğim kıza döndü desırnaşık şey

kızlar bide aklıma gelmişken yediklerinize dikkat ediyor musunuz?hormonlu şeylerden bahsediyorum.domates,salatalık vs..direk bebiş zarar görüyoordur dimi

hiiiiiiiçççççççççççç yemem ama buara yedim 2 kere biberle domatez zararı olamaz okadar da yaaaaaaaaaa abartmayalım dimi bilmiyorumkismile

ben süt yoğurt yiyemiyorum kızlar nekadar kötü demimafoldumben

valla ben bir haftadır domates ve salatalık yiyorum. salatalık mide yanmasına iyi geliyor onu keşfettim. o yüzden yiyorum valla. hem bu zamandan sonra bence yenilebilir. en azından tam kış mevsimindeki gibi değil şu andaki sebzeler...

canım bi şekilde yemeye çalış.peynirle telaffi et yada.

domates salatalık yaz gelmedıkce almam mevsımnde tuketmek lazm

normalde saglıklı yasamayı benımseyen bırıyım 4-5 senedr

ama tıksınmelermden dolayı sut ve sut urunlerı alamıyrm ama 4.aydan sonra tuketrm ıns

nagısım bende sırf sarmısaklı yogurtla yenecek seyler yapıyrm kı yıyeyım dıye ama

gunde 3 bardak sut dıyo 3 haftadr sut ıcmedm

yumurtadan da tıksınmek ıstemıyrm cnm ıstedkce yıyorm

normaldehamıle kalmadan gunde 2 barda sut ıcerdım ama sımdı ıggggggggg
yogurtu daha cok tukatrdım

ama malesefffffff onceden uzuluyrdm ama dr gececek merak etme sonrası daha onemlı dedı

canım bi şekilde yemeye çalış.peynirle telaffi et yada.

peynir tüketiyorum canım ama süt asla içemiyorum tiksindim miğdem bulandığı zamanlar

nagısım bende sırf sarmısaklı yogurtla yenecek seyler yapıyrm kı yıyeyım dıye ama

gunde 3 bardak sut dıyo 3 haftadr sut ıcmedm

yumurtadan da tıksınmek ıstemıyrm cnm ıstedkce yıyorm

evet işte bende yoğurt dökülecek şeyler yapıyorum ozaman güzel yiyorum sadede yiyorumda fazla tüketemiyorum malesef
yumurta yiyorum hergün yiyorum desem yeridir

kızlar güzel anneler ben çıkıyorum size iyi sohbetler. eşim bilgisayar başına geçmek için sabırsızlanıyor. oyun vakti geldi. size iyi geceler ve iyi haftasonları...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…