2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım ben yeditepe prof. ateş karateke'ye gidiyorum. yani biyografisini okusan müthiş, ama resmen soru sormaya korkuyorum, ne kan değerlerime baktı, ne sizinki gibi ilaç verdi, ben öyle kendii kendime 7 aydır folic kullanıyorum. napıyım ben ya değiştirsem mi doktoru, çok canım sıkıldı. bir de her gittiğimde iştahsızım diyorum. Gazi bey diye yine yeditepeden başka bir doktorla tanıştım o da Ateş bey Zeynep Kamil'den hepimizin hocasıdır dedi.öyle deyincede devam etmeye karar vermiştim ama prof. larda gerçekten meslek körlüğü başlıyor heralde, doç. doktorlar daha heycanlı oluyor. bu doktorumdan önce dragos şifa'da kk tavsiyesiyle dr. tahir tosyalıya gitmiştim, ay hastane çok kötü ama muhteşem bir doktor, yarım saat muayenesi sürüyor, telde bile 5 dk senin için rahatlayana kadar anlatıyor. çok isterdim onunla devam etmeyi ama hastane şartları çok kötü. ben kendi kendime elevite başlasam nolur? günde kaç tane nasıl kullanıyorsunuz ve ne kadar süre kullanacaksınız?

arkadaşlar birde benim hala bulantılarım oluyor.Geçen gün yine çıkardım mesela=(( ne zaman geçer bu bulantılar?? bilmiyorumkismilebilmiyorumkismileSizlerde bulantı var mı hala????

canımmmm benimde bulantılarım oluyor 2 gündür iiydim bugün yataktan zor attım sabah kendimi doktorum 2haftaya kadar biter dedii bir an önce bitsin de rahatlayalım artık:)

arkadaşlar birde benim hala bulantılarım oluyor.Geçen gün yine çıkardım mesela=(( ne zaman geçer bu bulantılar?? bilmiyorumkismilebilmiyorumkismileSizlerde bulantı var mı hala????

ben hamileliğim boyunca hiç bulantı yaşamadım zaten çıkartmaktan çok korkuyorum Allah dağına göre kar veriyor gerçekten, bir de devamlı ilaç kullandığım için çıkartsam çok kötü olurdu. aslında 3 aydan sonra geçer diyorlar ama annemin dokuz ay bulantıları sürmüş, inşallah senin öyle olmaz. bileklikler var bulantı önleyici bir de onları dene istersen yoksa yaşam kalitesi çok düşüyor hep bulantıyla.

sevılcm 8.haftaya kadar f.asıt kullandm sonrada elevıte basladm

gunde bır tane ıcıyrm

dr a dedım o da yazdı

hoşbulduk keyifleriniz nasıl bakalım ben bütün gün evdeyim hiç sosyal hayat falan kalmadı. bu bebiş beni çok halsiz bırakıyor sizde ölemisiniz

valla halsizlikten ev temizliği bile yapamıodum ama bugün dip bucak temizledim evimiii:)
artık haftasonu yatarımm:):)

sağol canım, sizinde Allah gönlünüze göre versin :ecrin_bebek: burda acaba 2. bebeğini bekleyen var mı? onlarında neyi varsa bu sefer tersi olsun inşallah :)

hoşgeldin iyi vakit geçirmen dileğimle bende 2 bebeğimi bekliyorum bu arada bebeğinin cinsiyetini öğrenen arkadaşlar gözünüz aydın biz daha öğrenemedik beyfendimi hanfendimi kaydirigubbakcemile5

arkadaşlar herkese iyi akşamlar nasılsınız bakayım ben biraz geç kaldım
gezdim bugün dolaştım arkadaşıma gittim giremedim

CANIM ben Elevit kullanmaya nasıl başladım biliyormusun?
doktora bana hiç vıtamın faln vermeyecekmısın dedım oda varmı beslenme problemın dedı.... evet mıde kaynamalarımdan ötürü herşeyı yıyemıyordum..o zaman elevıt yazayım dedı...
gunde 1 adet yemnekten sonra alıyorum.. yatarken alıyorum benı bu haplar rahtsız edıyor cunku şişiriyor.... 3 gundur de almıyorum kabızlık yapıyor çünkü.... :)))
bence alabilirsin bı problem olmaz ama ıştah acıyor ve kılo yapıyor..benım 1,5 haftalık
gözlemım bu yönde

3 kılo verdım önceleri şimdi 1 haftada 1,5 aldım mıde problemım hala aynı bu arada bu kıloyu nasıl aldım bılemıyorum...

hımm demek kilo yapıyor, yapsın artık napalım bebeğimi iyi besleyemiyorum diye tedirgin olmaktansa. sen de folıc asiti bıraktın mı?

valla halsizlikten ev temizliği bile yapamıodum ama bugün dip bucak temizledim evimiii:)
artık haftasonu yatarımm:):)

aynen bende öyleyim temizlik yapamıyorum baş ağrısından rüyamda görüyorum artık kendimi temizlik yaparken millet yemek görür bende ne tuhafım aaayyyyyy

hoşgeldin iyi vakit geçirmen dileğimle bende 2 bebeğimi bekliyorum bu arada bebeğinin cinsiyetini öğrenen arkadaşlar gözünüz aydın biz daha öğrenemedik beyfendimi hanfendimi kaydirigubbakcemile5

sağol canım dün ne kadar hüzünlüyse bugün de o kadar güzel ve keyifli geçti, herşeyde bir hayır var. ilk bebişinin cinsiyti ne canım? 2. hamişlik de ilki gibi heycanlı oluyor mu?

ne zaman bırakcazzzzzz bılmıyrm hemen bırakmak ısterm

mıdeme dokunuyooooooooooooooo

Allah Allah belki bünyen alışır zamanla. ya da sana ağırlık yapıyorsa ve beslenmen iyiyse doktoruna sorup bırak istersen. ben çıkıyorum yemeğe götürcekmiş eşcağızım aradı gidip süslenim biraz bayanssulusmile bebiş olana kadar ne gezdik gezdik zaten sonra zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…