aynen bende öyleyim temizlik yapamıyorum baş ağrısından rüyamda görüyorum artık kendimi temizlik yaparken millet yemek görür bende ne tuhafım aaayyyyyy
sağol canım dün ne kadar hüzünlüyse bugün de o kadar güzel ve keyifli geçti, herşeyde bir hayır var. ilk bebişinin cinsiyti ne canım? 2. hamişlik de ilki gibi heycanlı oluyor mu?
Kizlar bu arada onumuzdeki Nevruz beyraminiz kutlu olsun! biliyorum Tr-de cok fazla kutlanmiyo ama bizde 3 gun tatil olacak ve genis kutlamalar olacak. Biz de gobusteki bebisimizi dedesi ve ninesine gostermeye gidecez. Yani 1 hafta falan buraya ugrayamicam sanirim. Yolculugumuzun iyi gecmesi icin duanizi istiyorum cunku cok kalabalik yerlerde olucaz tekrr grip falan kaparim diye korkyom bide 8saatlik tren yolculugu yapicaz. Dr-m onay verdi insallah bisey olmaz. :Saruboceq: yine de dua edin. sizi ozlicezzzz :sinifsinif:
kız bebekler annenin güzelliğini alır,erkek bebekler anneye güzellik katar diyorlar.doğru mu acaba:)
merhaba arkadaşlar..oğlum olacak nasipse benimde..doktora gititk bu sabah 2 li tarama testi yapıldı herşey normal dedi doktor.çok şükür
kızlar ben çıkıyorum babamızla buluşcaz doktora gidicez öptüm hepinizi
merhaba kızlar doktorunuz demir hapına başlattı mı, folik asidi ne zaman bıraktınız ya da bıraktınız mı?
evet canım çok üzüldüm, resmen taşlanmış hissettim kendimi okudukça eşimle de tartıştım, adamda şok oldu kaydirigubbakcemile3. insanın başka yerlerde güzel dostlukları ve paylaşımları olunca sanki girdiği heryerde tanınıyormuş ve doğru anlaşılacakmış gibi hissediyor. ama tüm bunların bir faydası da oldu, burayı tanıma fırsatı buldum, topic nasıl ilerliyor noluyor onu görme fırsatım oldu. herkes burayı çok seviyor ki birden aşırı biçimde savunma ihtiyacı duydu, halbuki ben kötü demedim ki. neyse takılmıycam bu duruma, strese girmemem gerekiyor, dün çok girdim o kadar strese girdiğim için de çok kızdım kendime. bende tiroid hastalığı var, stresle yükseliyor değerlerim, bu hastalıkta hamile kalmak zor ve sonrasında çok sıkı takip gerektiriyor, 20 günde bir kan veriyorum, bu 20 günde bebeğime zarar geldi mi içtiğim ilaç bebeğime yetti mi diye içim içimi yiyor, yetmediği de oldu çünkü. yani gerçekten hepimiz kendimizce sıkıntılar yaşıyoruz, yorumlarımıza da yansıyor elbette.ama ne olursa olsun kimseye bu kadar ağır tepkiler vermemek gerekiyor, bana yapıldı ben yapmamaya çalışıcam. neyse konu uzamamış, uzayacak da bişey yok zaten. eylül annesiyim, eylül annesi olmak da çok istediğim bişeydi, çok şükür...
canım inşallah p.tesi bebişin gösterir cinsiyetini de görme fırsatınız olur. ayy dünyanın en güzel duygusu, benim eşim ve ailem çok fazla erkek istiyordu ( ben tek kızım) hep de erkek hissediyordum, gerçekten de kuzum ultrasonda bacaklarını bir açtı ve resmen gösterdi kerata. tabi içerde bi çığlık kıyamet, doktor hiçbirşey demeden. ama o kadar barizdi ki. çıkışta bizimkinin yürüyüşü değişti kaydirigubbakcemile3 bakalım sizinki nolucak, Allah gönlünüze göre versin opuyorumnanaktan
kızlar dayanamıyorum artıkkk 16. haftamı falan bekleyemicem ben burda cinsiyetleri öğrenenleri gördükçe daha bir heyecan basıyor beni... başka bir hastaneden randevu aldım yarın saat 1,30 a ..eşimin haberi yok bu sefer onsuz gidicem en azından yine göstermezse rezil olmayım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 dua edin nooooooooolurr öğrenebileyim :Saruboceq:
kızlar hepineze tek tek teşekkür ederim, aminnn. Allah hepimizin kucağını sağlıklı bebeciklerimizle doldursun. erkek bebek cinsiyetini erken gösteriyor derlerdi doğruymuş, 12. haftamızda resmen belliydi. Bu arada ben hiç tatlı yemiyorum ekşiye devam ben ekşi yedikçe benimkinin yüzü asılıyor kız mı yoksa diye gülüyorum tabii, sizde aşerme falan oldu mu bende hiç
olmadı, ya bi de resmen iştahsızım ilk yemeğimi yeni yiyorum tabi bunda geç yatıp geç kalkmanın da etkisi var. hiç kilo almadım. doktor ne güzel işte kilo almadıysan dedi ama içim rahat etmedi. şu vitamin ilaçlarına ne zaman başlanıyor acaba, dr bana vermedi ne vit, ne kan ne de demir ilacı hiçbişey yok sadece folic asit alıyorum.
kızlar cep telefonu ve bilgisayar kullanıyoruz.ben telefonu çok kullanıyorum.bebişlere mutlaka zararı vardır.bu zaraları aza indirgemek için neler yapıyorsunuz?
iyi akşamlar kızlar nasılsınız....
kızlar cep telefonu ve bilgisayar kullanıyoruz.ben telefonu çok kullanıyorum.bebişlere mutlaka zararı vardır.bu zaraları aza indirgemek için neler yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?