2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aynen bende öyleyim temizlik yapamıyorum baş ağrısından rüyamda görüyorum artık kendimi temizlik yaparken millet yemek görür bende ne tuhafım aaayyyyyy

ayyy valla ben de dün gece rüyamda gördüm temizlik yaptığımı herkes bebiş fln görür rüyasında bize bak temizlik:sm_cool::sm_cool:
ama temizlik yapınca inasanın içi daha bi rahat oluooo::lepi::lepi: bugün artık bebiş fln görürüm rüyamda:1shok:

sağol canım dün ne kadar hüzünlüyse bugün de o kadar güzel ve keyifli geçti, herşeyde bir hayır var. ilk bebişinin cinsiyti ne canım? 2. hamişlik de ilki gibi heycanlı oluyor mu?

bir kızım var 8 yaşında ilk hamilelik daha heyacanlı tabiki ama buda bir okadar zor geçiyor kızımda yaşamadıklarımı bunda yaşadım busefer fazla duygusal geçiyor :gitme:

hadi güle güle git güle güle gel..
Burda nevruzlar olay oluyor..

Geçmişi okuyorum da sayfalardır hep yemek tarifi, salata tarifi falan...zemuszemus

merhaba arkadaşlar..oğlum olacak nasipse benimde..doktora gititk bu sabah 2 li tarama testi yapıldı herşey normal dedi doktor.çok şükür

hayırlı olsun gözün aydın canım..seninki kaç haftalık oldu?:dance:

merhaba kızlar doktorunuz demir hapına başlattı mı, folik asidi ne zaman bıraktınız ya da bıraktınız mı?

bende kansızlık olduğu için başından beri demir hapı kullanıyorum..Folik asiti de hala kullanıyorum pazartesi başka bir ilaca geçeriz herhalde elevit gibi. Doktor 4. aya kadar kullanacan dedi foliki..

herkes yemek tarifini aldı uyguladı şimdide yiyorlar herhalde hiçkimse yok öğlen sayı daha fazlaydı cokacimcoook

hayırlı olsun oğlun canım..Ben kız hissediyorum bakalım sağlıklı olsun da fark etmez tabii..
Geçmiş olsun sana da..Biliyor musun bende de hipotiroid var. Levotiron kullanıyorum.Ben 3 ayda bir kontrole gidiyorum..benim de bir buçuk sene falan hamile kalamadım, kafayı yiyecektim.. Ben de tiroidden dolayı hamile kalamadığımı düşünüyordum polikistik over de vardı klomen falan da kullandım yumurtam zaten oluşuyormuş..hamile kalmama sebep ikisi de değilmiş hsg çektirerek hamile kaldım..
Sen eylül annesi olmayı çok istemişsin..Ben de Nisan annesi olmayı isterdim hep, Nisan ayını çok severim...İlk bebeğim de Nisanda doğacaktı ama düştü..Kısmet Eylüleymiş, Eylül annesi olmak da güzelmiş Allah bozmasın inş. Tamamına erdirsin hepimizinkini...Nisanda kızım olsaydı adını Nisan koyardım şimdi de Eylül Nisa koymak istiyorum..opuyorumnanaktan

Göstersin artık inş.

demire 4. aydan sonra başlanıyor bende kansızlık olduğundan baştan beri demir kullanıyorum folik asit de kullanıyorum ama artık elevite geçeriz herhalde..

kızlar cep telefonu ve bilgisayar kullanıyoruz.ben telefonu çok kullanıyorum.bebişlere mutlaka zararı vardır.bu zaraları aza indirgemek için neler yapıyorsunuz?

kızlar cep telefonu ve bilgisayar kullanıyoruz.ben telefonu çok kullanıyorum.bebişlere mutlaka zararı vardır.bu zaraları aza indirgemek için neler yapıyorsunuz?

selam canım. ben bilgisayara çok yakından bakmıyorum. en azından yarım metre mesafe bırakıyorum. bir de bilgisayarı kucağıma koymuyorum hiç. laptop masası var sürekli onun üstünde kalıyor. telefona gelince birini aradığımda direk kulağıma götürmüyorum telefonu. aşağıda tutuyorum karşı taraf telefonu açtığında kulağıma götürüp konuşuyorum. benim yaptıklarım bunlar canım....

bende hep bundan korkuyorum sıksntımız gitsin diye oturuyoruz netin başına ama zararından korkuyorum birşey olmaz inşallah :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…