2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hamlelıkte turlu turlu ılerde cıkacak hastalıklar cıkabılıyo mus

mesela bende sımdı bobrek agrısı basladı ırsılık oldgu ıcın tas yokmus ama olusma ıhtımalı goruluyo

aman ıyı ol canım.Benımde bulantılarım hala geçmedi ya.Başım onunla belada.Bir de yanıma yardımcı kız aldılar.saolsun grıp bı de yenı dıye yanımda oturuyor.Geldıgınden berı hapsırmam eksık olmuyor.Kapıcam sıfayı az kaldı.

merhaba kızlar, ne zamandır giremiyorum foruma, bugün 3lü testimiz vardı. Ultrasonda herşey normal çıktı, kanımızı da verdik sonuçları cuma alıcaz. Bi deeeee kesin cinsiyetimizi öğrendik:) Doktorumuz ilk tahminde yanılmış, oğluşumuz geliyooooo:) ısmimiz de ATA PAMıR olucak hayırlısıyla

ayy canım benim içim ezildi. kaybettiğin bebeğin cennet kapısında beklesin seni. eylül nisa çok çok güzel bir isim, çok beğendim. ben eşimi eylül ayında tanıdım, eşim de eylül doğumlu, benim uğurlu ayım, bebeğim de eylül de doğsun istiyordum kısmet oldu çok şükür Allah sonuna kadar sağlıcakla götürmeyi nasip etsin. senin de inşallah dünyalar güzeli bir kızın olur :ecrin_bebek:

canım tsh'ın kaç şimdi? benim bir ara çok gergindim bebişimin 2. ayında 1 ken 5.36 ya fılamış. nasıl üzüldüm bişey olcak diye çok korktum, etkileri azımsanacak gibi değil. canım 3 ayda bir uzun değil mi? kaçlık kullanıyorsun ilacı? çok mu sordum bilmiyorumkismile

Bugünün erkencisi benim galibaa, uyku tutmadı bi türlü Neyse şimdiden herkese günaydıııın:)

gunaydin tatli seker anneler tabiki en onemlisi tatli bebisler :ecrin_bebek:guzel hafta sonlari diliyorum sevgilerleboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…