ayy canım benim içim ezildi. kaybettiğin bebeğin cennet kapısında beklesin seni. eylül nisa çok çok güzel bir isim, çok beğendim. ben eşimi eylül ayında tanıdım, eşim de eylül doğumlu, benim uğurlu ayım, bebeğim de eylül de doğsun istiyordum kısmet oldu çok şükür Allah sonuna kadar sağlıcakla götürmeyi nasip etsin. senin de inşallah dünyalar güzeli bir kızın olur :ecrin_bebek:
canım tsh'ın kaç şimdi? benim bir ara çok gergindim bebişimin 2. ayında 1 ken 5.36 ya fılamış. nasıl üzüldüm bişey olcak diye çok korktum, etkileri azımsanacak gibi değil. canım 3 ayda bir uzun değil mi? kaçlık kullanıyorsun ilacı? çok mu sordum bilmiyorumkismile
aynı sorun bende de var arkadaşlar 4 senedir tiroid tedavisi görüyorum benimde geçen şubatta bir düşüğüm oldu Allahım bu bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.Benim ilk troid fark edildiğinde 76,4 tü geçen hafta tekrar yaptırdım 073 çıktı hamilelikte çok önemli dikkat etmek gerekiyor
Merhabalar,
Bu foruma ilk e-mailim. Bende kısmetse Eylül - Ekim gibi anne olacağım. Allah nasip ederse.
İlk 3 ay sabah bulantıları ile geçti. Halsiz, yorgun, bütün enerjimi kaybetmiş gibiydim. Şimdi yavaş yavaş toparlanıyorum, eski enerjime kavuşmaya başladım.
Sanırım artık birbirimize alıştık :) Cinsiyeti sanırım Nisan gibi belli olur. Gerçi beni gören herkes " erkek annesi olacağımı" söylüyor ve hissediyor.
Şİmdilik paylaşmak istediklerim bunlar. Yeni haberle görüşmek üzere.
78, Ekim doğumluyum. Kısmetse bebiş de Ekim doğumlu olacak. Yada Eylül sonu.
ayy canım benim içim ezildi. kaybettiğin bebeğin cennet kapısında beklesin seni. eylül nisa çok çok güzel bir isim, çok beğendim. ben eşimi eylül ayında tanıdım, eşim de eylül doğumlu, benim uğurlu ayım, bebeğim de eylül de doğsun istiyordum kısmet oldu çok şükür Allah sonuna kadar sağlıcakla götürmeyi nasip etsin. senin de inşallah dünyalar güzeli bir kızın olur :ecrin_bebek:
canım tsh'ın kaç şimdi? benim bir ara çok gergindim bebişimin 2. ayında 1 ken 5.36 ya fılamış. nasıl üzüldüm bişey olcak diye çok korktum, etkileri azımsanacak gibi değil. canım 3 ayda bir uzun değil mi? kaçlık kullanıyorsun ilacı? çok mu sordum bilmiyorumkismile
aynı sorun bende de var arkadaşlar 4 senedir tiroid tedavisi görüyorum benimde geçen şubatta bir düşüğüm oldu Allahım bu bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.Benim ilk troid fark edildiğinde 76,4 tü geçen hafta tekrar yaptırdım 073 çıktı hamilelikte çok önemli dikkat etmek gerekiyor
selam kizlar ya cok sakiniz bu hafta sonu kimsecikler yokmu? ben bebisimle kahvalti ilk kez cok guzel yaptik,vallahi eskiden bir istahsizlik anlatamam baya kilo kaybim var ama bebegim masallah kilosu boyu haftasina gore bile buyuk,dr oyle dedi:=)) ama oyle birsey varki cinsiyetiyle kafayi yemek uzereyim kiz mi? erkek mi? saglikli olsunda ama merak iste:=))
kızlar kafayı bozdum bebişimin cinsiyetiyle
çin takvimi,rus takvimi hamileyiz.biz deki cinsiyet testinde ve 49 ile başlayan testi yaptıgımda hepsi kız çıkıyor. cuma günü öğrenicem. bakalım testlerin hepsimi yalan yoksa hepsi doğrumu
a.s.canim ahh ah bende oyle kafayi yemek uzereyim gostermedi bugun 14,+2gunluk ama belli etmyior yau:=((bilmiyorumkismileama oyle birsey varki ben su takvimlere inanmiyorum hurafe,sadece sperndedir,is kim ne derse nesin suna katilabilirim tibben adantan sonra yada onceki cinsel iliskiye cunki bu bana dr,demisti,baskada takvim bos bacim,opuyorumnanaktansaglikli dogsunlar zamaninda allahim kimseye acisini vermesin yeter,dilerim hayirlisiyla ogrenir ve zamanli kucaklarsin yavrunu:ecrin_bebek:sevgiler,,
aynı ben gibisin desene kaydirigubbakcemile3
sende yap bakalım testleri sende ne çıkıcak?
çin testi rus testi vs?
bacim arastirmadik takvim birakmadim hepsinde kiz cikti hahahhahaha:=) ama inanmiyorum kaydirigubbakcemile5bakalim bunu anliyacaz arkadasima kiz diyordu o temmuzda dogum yapacak hayirlisiyla oglu olacak ama ama ona kiz diyordu tum takvimler ben husisi yarin hastaneye gidecem bahane edip bakim ne derler yaa catliyacamm :hulya:beklemek cok kotu,,ama ayniyiz ben aramadik yer koymadim canim,hahahahahahhayalnis ama ne yapim merak iste,,,,hahahaha
tatlım tabiiki biliyorum fasafiso ama eğlenceli oluyor
sağlıklı olsunlar da cinsiyet önemli değil...
bizde 14 olduk bugün...
doktor bana hipotiroitten de düşmüş olabilir başka sebepler de olabilir demişti..
canim allahim sana bagislasin oy oy aramizda iki gun var,:=)ben tedaviyle oldum hamile,vede kanamama tam 6gun avrdi idrar testi yaptim evde cikti hamileyim dr,gittim 3,gafta 6gunluk demisti yani ogun demesiyle internete birakmaidm yer kalmadi cinsiyet icin,benim son dogum randevum 17,9,bakalim ogrenirsen ne olur bilgilendir canim,eli ayagi duz olsun allahim sgalikli hayirli evlat versin amin,:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?