2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
a.s.merhaba canim duyusamadik ,umarim iyisindir canim o tatli bebisin nasil:ecrin_bebekgrene bildinmi kiz mi?:ecrin_bebek: erkek mi? yoksam sanadami naz yapiyor,guzel hafta sonlari canimzemuszemus

Çok sağol iyi miyiz bilmiyorum..Artık iyi olup olmadığımızı da cinsiyetini de inş. pazartesi öğrenecez.. Eve hırsız girmiş de onla uğraşıyoruz şimdi..Seninki de belli değildi, yarın gidecem diyorsun..hayırlısı olsun inş. öğrenirsin canım..opuyorumnanaktan

geçmiş olsun peny cim. mala gelsin de cana gelmesin tatlım...
o çaldıkları onlara hiçbir hayır etmez. sadece ah alıyorlar. lmaz:

4 düşük yapmışsın geçmiş oldun bu kadar çok olmasının belli bir sebebi var mıymış??
İnş. Allah bunu sağlıkla kucağına almayı nasip eder.
Bayağı da gençmişsin ne güzel..
Ben de genç anne olmak isterdim 22 yaşında evlendim 2.5 senelik evliyim eşimin isteğiyle 1 seneye yakın korundum sonra da uzun süre çocuğum olmadı sonra olan düştü şimdi de bu bebişim..Kaybedecem diye ödüm kopuyor..
Aklımdan kötü düşünceleri
silemiyorum..eyvahedigeldismile

peny cnm geçmiş olsun
cana geleceğine mala gelsin ama malda canın yongası
inş fazla bişey gitmemiştir

ah canim benim senin esinin ve en onemlisi bebeginizin cani saolsun,cana geelcene mala gelsin,uzulme sakin aman ha allahim seni ve bebisini korusun amin,uzuldum ama allahimada cok mutluyum en azindan caniniz sag ya,gerisini bosver elbet gerisi gelir,alllahimdan bulsun kim yaptiysa,:Saruboceq::Saruboceq:sevgilerle,

tatlım sakın kötü düşünme...
düşüklerimin hiçbir sebebi yoktu. yani hiçbirşey çıkmadı. 1 aylık 1,5 aylık düşürüyordum hep... ama bn hep düşük yapcam die korkuyordum.
bunda umursamadım. rabim korur bende önlemimi aldıktan sonra dedim ve 3 ay hiç kalkmamaya yattım... çok şükür şimdi 4 aylık olucaz... bende bazen diyyorum aceba iyimidir bebegim diye ama karamsar olmuyorum. rabbim korur meleklerimizi...
daha hareketlerini hissetmeye başlamadım ama hafif hafif baskı oluyor göbegimde. bu da iyi bişey şutarafagitti

iyi dileklerin için sağol canım..Hepsine amin diyorum.

canim benim gulmekten oldum,benim gibi 6gun kala ogrenmisin hahaha,bacim istermisin ikimizinde:ecrin_bebek: kizi yada oglu olsun bakalim neyimiz olacak ne olursun duyarsan bilgilendir,bend eogrenirsem hemen yazarim,,ama cok cok guzel ya neguzel dertlesip konusup teselli oluyoruz,bilgi alisi verisi bunlunuyoruz,sevgiler teesadufun bukadari olmaz ya,kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

kizlar simdilik bana musade kendinize iyi bakin ilerleyen saatlerde yine girerimsevgilerle

slm kızlar ben 13 hafta 4 günluk hamileyim açaba cinsiyet ne zaman belli olur bilgisi olan varmı

Ay nasil hirsiz girmis siz uyuyor muydunuz? Allahim korumus sizi, ya karsilassaydin neyse Allahim beterinden korusun, gecmis olsun cok uzuldum. Bilgisayarim bozuldu ya telden baglandim kk olmayinca zaman gemiyor valla.

cinsiyet o kadar erken kesinleşiosa o zaman benimki erkektir 11+6 da erkek dedi doktor bakalım

Erkek kendini erken gosteriyor. Dr. Lar erkekten daha kolay emin oluyorlar kizda cok gec kesinlestiriyorlar. Kizin once ic dudaklari olusuyormus o yuzden erkekle karisma ihtimali oluyormus. Bizim Bir komsumuzun gelinine son Ana kadar erkek demisler bebek kiz dogmus. Ay Kadin perisan olmus onca hazirlik Mavi mavi Bir de tum aile psikolojik olarak erkege hazirlamis kendini, kadinin sinirleri cok bozukmus Ben mi istedim kiz dogurmayi diye agliyormus. Kiz yada erkek farketmez Tabi AMA Boyle Bir surpriz de insani sok eder.

Merhaba kızlar, bugün doktor kontrolümüz vardı. 3lü testi verdik. Salı günü akşam vericekler sonuçlarını. Mahalledeki poliklinikte cinsiyet tahmini yapılmıştı ya, kendi doktorumuz da kız olduğunu teyyid etti. Biraz kilo almışım. 59 ile hamile kalmıştım 64 buçuk olmuşum. Gelişimini haftasıyla uyumlu buldu kızımın. Bi sorun yok çok şükür.... Bugün ilk kez bişeye aşerdim. Aldık yedim de kendime geldi. Kızım ekşi seviyo teyzeleri :hulya:

Kızlar sitede sorun var sanırım. Dün mesajımı postaladım, sayfa gitti. Bu arada herkese günaydın, biz erkenciyiz bugün kaydirigubbakcemile2

Kızlar sitede sorun var sanırım. Dün mesajımı postaladım, sayfa gitti. Bu arada herkese günaydın, biz erkenciyiz bugün kaydirigubbakcemile2

gunaydin canim gozun aydin :ecrin_bebek:kizin oluyormus allahim saglicakla kucaklamayi nasip etsin amin,guclubacismilebenimkisi daha gostermiyor meraklardan olecem:=)bende bugun erken uyandim saat 4de uyandim uyku tutmadi 6m30dada kendimi buraya atim:=) guzel pazarlar diliyorum zemuszemuszemuszemus

Kızlar bu arada evimize hırsız girdi, zinet eşyalarım cep telefonum falan çalınmış..Şimdi polisler parmak izi falan alıyorlar..Neyse cana gelmesin de mala gelsin..

canım benim çok geçmiş olsun. Allahtan size birşey olmamış. Allah sizi ve bebeğinizi korusun canım. mala gelsin de cana gelmesin. kendinize dikkat edin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…