a.s.merhaba canim duyusamadik ,umarim iyisindir canim o tatli bebisin nasil:ecrin_bebekgrene bildinmi kiz mi?:ecrin_bebek: erkek mi? yoksam sanadami naz yapiyor,guzel hafta sonlari canimzemuszemus
rabbim yavrularımızı sağ salim bizlere bagışlar inşallah :Saruboceq:
bende bu hamileliğimden önce 4 düşük yaptım. 21 yaşında ve 3 buçuk yıllık evliyim.
çok şükür bu hamileliğimde kanamam olmadı. sadece ilk ay adet olmadım, o içerde kalan adet her ay adet dönemimde azar azar dışarı verdi. bende lekelenme sandım akannehir hemen panik yapıp dr a gidiyordum. dr da diyordu kızım sende bişey yok? düşük tehliken yok. içerde birikenler yavaş yavaş vücuttan atılıyor die.
çok şükür şimdi hiçbişeyim yok. bende hamileliğimi adetten 6 gün önce yaptıgım idrar testinde öğrendim... herşeyimiz de aynıymış kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun peny cim. mala gelsin de cana gelmesin tatlım...
o çaldıkları onlara hiçbir hayır etmez. sadece ah alıyorlar.lmaz:
Çok sağol iyi miyiz bilmiyorum..Artık iyi olup olmadığımızı da cinsiyetini de inş. pazartesi öğrenecez.. Eve hırsız girmiş de onla uğraşıyoruz şimdi..Seninki de belli değildi, yarın gidecem diyorsun..hayırlısı olsun inş. öğrenirsin canım..opuyorumnanaktan
4 düşük yapmışsın geçmiş oldun bu kadar çok olmasının belli bir sebebi var mıymış??
İnş. Allah bunu sağlıkla kucağına almayı nasip eder.
Bayağı da gençmişsin ne güzel..
Ben de genç anne olmak isterdim 22 yaşında evlendim 2.5 senelik evliyim eşimin isteğiyle 1 seneye yakın korundum sonra da uzun süre çocuğum olmadı sonra olan düştü şimdi de bu bebişim..Kaybedecem diye ödüm kopuyor..
Aklımdan kötü düşünceleri
silemiyorum..eyvahedigeldismile
ah canim benim senin esinin ve en onemlisi bebeginizin cani saolsun,cana geelcene mala gelsin,uzulme sakin aman ha allahim seni ve bebisini korusun amin,uzuldum ama allahimada cok mutluyum en azindan caniniz sag ya,gerisini bosver elbet gerisi gelir,alllahimdan bulsun kim yaptiysa,:Saruboceq::Saruboceq:sevgilerle,
tatlım sakın kötü düşünme...
düşüklerimin hiçbir sebebi yoktu. yani hiçbirşey çıkmadı. 1 aylık 1,5 aylık düşürüyordum hep... ama bn hep düşük yapcam die korkuyordum.
bunda umursamadım. rabim korur bende önlemimi aldıktan sonra dedim ve 3 ay hiç kalkmamaya yattım... çok şükür şimdi 4 aylık olucaz... bende bazen diyyorum aceba iyimidir bebegim diye ama karamsar olmuyorum. rabbim korur meleklerimizi...
daha hareketlerini hissetmeye başlamadım ama hafif hafif baskı oluyor göbegimde. bu da iyi bişey şutarafagitti
slm kızlar ben 13 hafta 4 günluk hamileyim açaba cinsiyet ne zaman belli olur bilgisi olan varmı
Çok sağol iyi miyiz bilmiyorum..Artık iyi olup olmadığımızı da cinsiyetini de inş. pazartesi öğrenecez.. Eve hırsız girmiş de onla uğraşıyoruz şimdi..Seninki de belli değildi, yarın gidecem diyorsun..hayırlısı olsun inş. öğrenirsin canım..opuyorumnanaktan
Kızlar sitede sorun var sanırım. Dün mesajımı postaladım, sayfa gitti. Bu arada herkese günaydın, biz erkenciyiz bugün kaydirigubbakcemile2
Kızlar bu arada evimize hırsız girdi, zinet eşyalarım cep telefonum falan çalınmış..Şimdi polisler parmak izi falan alıyorlar..Neyse cana gelmesin de mala gelsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?