2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım gözün aydın Allah sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah:)))

elevit ve demir vitaminleri canım..
bide 1-2 ay sonra falan şeker yüklemesi ölçümü yapılacakmış galiba ama daha erkenmiş ondan bahsetti doktor..

bende elevit kullanıyorum ne zamandır ama son 12 haftayken gitmiştim demir vermemişti belki bu hafta verir ayın 12sinde tekrar kontröle gideceğiz
bakalım cinsiyetini de öğreniriz İnşallah
sen hangi demir vit. kullanıyorsun???

Deneyim bakalim su icmeyi insallah o yuzden oluyodur.

muhtemelen canım ya bi düşün son zamanlarda ne kadar su içtin
az mıydı???
ben unutayım bir iki gün su içmeyi hemen başım ağrır sanki yanımda saatlerce davul çalınmış gibi
İnşallah geçer canım hemen saldır suya haha

teşekkürler teyzeleriiii :) sağlıkla gelsin inşallah...

amelia şimdi sana odaklandık canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah :)
önce sağlık tabii sağlıkla gelsinde :)

sağol canım.bi de göstermezse o zaman işte yanarım 1 ay daha bekliyemem.rüyalarıma giriyo artık.sağlıklı olsun da başka bi şey istemem tbi ama insan merak ediyo.dün esparktaydım bebek kıyafetlerini aldım aldım koydum

lilaccğm gözün aydın dışardaydım hemen geldim listeye baktım erkek yazmışsn sağlıkı hayırlı olsun ikincide kız olur inşlah okadar kızn içnde sat olayında bi erkek lazımdı kızların başına dimiohaoldumsmile

hahahaha Evet kesinlikle birde surekli tuvalete gitmesem super olacak biktim is yerinde surekli tuvalete tasinmaktan valla.

Evet Lila , hayırlı olsun Oğlun...inş.
senın ikili teste göre tuttu galiba dimi canımm

neyse benımkıde ınş. yarın belli olcaakk tabi , bu sefer gösterirse bacaksız :))

zorlandık biraz corneliacım başta sakladı ama sonra gösterdi :)
inşallah sende öğrenirsin sağlıkla gelsinler de..
Allah gönlüne göre versin inşallah...

hahahaha Evet kesinlikle birde surekli tuvalete gitmesem super olacak biktim is yerinde surekli tuvalete tasinmaktan valla.

sık sık wc ye gidiyoruz diye bazen suyu ihmal ediyoruz bazen :)

biz seninle hemşeriymişiz yawwww haha
bende evlendikten sonra geldim TR ye
aslen Rotterdam doğumluyum
herkez NL ye geliyor ben eşim istemedi diye TR ye geldim
sen nerdensin??

kızlarr çok çok teşekkür ederiz evet bizim şu 2li teste göre tuttu cinsiyetimiz.
ama yinede Allahtan.
darısı öğrenmeyenlerin başına inşallah...
sat olayı bende tutmadı ama olsun bi cinsiyet hurafeside biz uydurmuş olduk :)))))

ay ıns zorlanmadan acar bacakalrını burdayım der:))bolca su içip cıkolata yıcem sabah:))) ıns cnmmm saolasınnn gönlümde bı prenses yatıo:))

Lilacığım gözün aydın prens geliyormuş gamyoncuiremsu sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah

corneliacım oğlun olsun inşallah diyim sana o zaman :)hayırlı sağlıklı olsunda :)
suraycım butterflycım teşekkür ederiz...

bu arada babamız adını koydu bile :)
RÜZGAR olacak nasipse oğlumuzun adı :)

tabı senınde gönlünde prensess vardıııı demee ondan oğlun olsun dıon:))) buarada sana özelden msesaj attım cnm:)

adıylaa yaşasın ıns cnmmm ruzgar ismii cok güzel bndee ayaz istıodum ama ruymda emir gördüm büyk ıhtımllle emırhan olucak galıbaa:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…