sabacım listemiz standart yani böyle bir liste hazırlamış adminimiz bu bilgilerin dışında değişiklik yapamıyoruz...
yağmurcum teşekkür ederim :)
anladım. tamam o zaman satır aralarından takip ederiz :) prensin annesi :)
a.s.
bu arada doktora dedim ki biz daha hissedemezmiyiz bebeğin hareketlerini.
ama kadınlar klübünde çoğumuz böyle kelebek kanat çırpması gibi hissediyoruz pır pır:)))
adam bi kahkaha attı :)hiisedersiniz tabii 15 gün sonra daha net hissedersiniz dedi...
bu arada kadınlar klübünden daha önce bahsetmiştim ona bilgisi dahilinde yani...
ama adamcağız cinsiyetine bakarken benim herifi görcektiniz nerdeyse adamın sırtına çıkacak kocaman açmış gözlerini peh dedim buldumcuk :roflol::roflol::roflol::roflol:
kızlar benım burnum kanıo gidm tnsıyonumu ölctürüp gelım dunde basım dönuodu bayyılcagımı hıssedıom bazenn bı baktırım gelımm
kızlar benım burnum kanıo gidm tnsıyonumu ölctürüp gelım dunde basım dönuodu bayyılcagımı hıssedıom bazenn bı baktırım gelımm
a.s.
bu arada doktora dedim ki biz daha hissedemezmiyiz bebeğin hareketlerini.
ama kadınlar klübünde çoğumuz böyle kelebek kanat çırpması gibi hissediyoruz pır pır:)))
adam bi kahkaha attı :)hiisedersiniz tabii 15 gün sonra daha net hissedersiniz dedi...
bu arada kadınlar klübünden daha önce bahsetmiştim ona bilgisi dahilinde yani...
ama adamcağız cinsiyetine bakarken benim herifi görcektiniz nerdeyse adamın sırtına çıkacak kocaman açmış gözlerini peh dedim buldumcuk :roflol::roflol::roflol::roflol:
DOKTOR DERKEN
BI ARKADAŞIM önerdı..
CD göturecektım..yıne göturucem gecen doktora ılk gıttığim için samımı bulup söyleyemedım...ama bu hafta söyleyeceğim..evet -yada hayır.. dıyecek..
neyse onun harıcınde ..kameraya cekın dedı...
kameraya veya telefona ceksek-doktora ayıp olurmu acaba ya... görmemiş gıbı olmayız umarım...
ben çok ısterım aslında bebeğim buyudğünde bak -sana böyle bakmıştık falan bu doktorundu---gıbı anlatırız -sıkılınca arada seyrederız dıye düşünüyorum ama
yarın olunca utanırım-doktora hıç bişi dıyemem...
oldumu aranızda böyle bi uygulama yapan kızlar...
eveeeet darısı öğrenmeyenlerin başına merak la bekliyorum nisan 17 acab bir hafta önemi alsam
bende diyorum bir kaç gün erken mi gitsem ne
herkez öğreniyor maşallah bende iice kurtlandım meraktan haha
sen nereye kime gidiyorsun??[/QUOTE
Çekirge doruk tıpa gideiyorum ya sen
kızlar tansıyonumu ölçtürdüm 9.5 a 5.5 cıktı...düşük yani doktorumu aradım hamılesın normal dedii brun kanamasınıda hastyım ya sureklı sılıorumm onan thrıs etmiş olabılırmısım krem surcekmısım burnuma ama tnasıyona normal dedı alla alla dunde basım dönuodu bı iş yapıınca bayılcagımı hıısdıom ben hep devamlıı kendımı hep halsız bıtkın hıssedıom hıc bı ıs yapamıom :((
kızlar tansıyonumu ölçtürdüm 9.5 a 5.5 cıktı...düşük yani doktorumu aradım hamılesın normal dedii brun kanamasınıda hastyım ya sureklı sılıorumm onan thrıs etmiş olabılırmısım krem surcekmısım burnuma ama tnasıyona normal dedı alla alla dunde basım dönuodu bı iş yapıınca bayılcagımı hıısdıom ben hep devamlıı kendımı hep halsız bıtkın hıssedıom hıc bı ıs yapamıom :((
teşekkürler teyzeleriiii :) sağlıkla gelsin inşallah...
amelia şimdi sana odaklandık canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah :)
önce sağlık tabii sağlıkla gelsinde :)
bende diyorum bir kaç gün erken mi gitsem ne
herkez öğreniyor maşallah bende iice kurtlandım meraktan haha
sen nereye kime gidiyorsun??[/QUOTE
Çekirge doruk tıpa gideiyorum ya sen
ben zübeydenin dr.na gidiyorum FSM bulvarında muayehanesi var ama
doğuma girmiyormuş doktorlar ebeler yaptırıyormuş diye duydum
şimdi değiştirmeyi düşünüyorum
medicalde ahmet yılmaz varmış
bi gidip bakayım diyorum nasıl biri acaba
burda bi topic var (istersen linkini veririm)
ordaki kızlar çok memnun
daha önce çekirge doruk a gitmiştim ama nasip kısmet bebeğimi kaybettim
gerçi dr. dan çookkk memnundum Evrim hanım ama oda şimdi hamileymiş
eylülde tekrar başlayacakmış
Sevil hanım varmış sanırım orda onuda çok meth ediyorlar ama
nebilieyim medical bize daha yakın (bence bu önemli)
herkez memnun kalmış hem doğum ücreti çokkk uygun
birde kötü tecrübe yaşayınca canım oraya pek gitmek istemiyor
hem yeni doğan ünitesi yokmuymuş ne (emin değilim ama sorup öğrenirsin)
öyle işte :)
uzun oldu biraz ama haha olsun
bunlar önemli konular dimi
aslında aynı şeyi bende düşünüyorum ama dediğin gibi utandığım için sesimi çıkartamıyorum ayıpmı olur görmemiş gibi evet görmedik gördükmü yawwwwlülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?