2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anladım. tamam o zaman satır aralarından takip ederiz :) prensin annesi :)

a.s.

bu arada doktora dedim ki biz daha hissedemezmiyiz bebeğin hareketlerini.
ama kadınlar klübünde çoğumuz böyle kelebek kanat çırpması gibi hissediyoruz pır pır:)))
adam bi kahkaha attı :)hiisedersiniz tabii 15 gün sonra daha net hissedersiniz dedi...

bu arada kadınlar klübünden daha önce bahsetmiştim ona bilgisi dahilinde yani...

ama adamcağız cinsiyetine bakarken benim herifi görcektiniz nerdeyse adamın sırtına çıkacak kocaman açmış gözlerini peh dedim buldumcuk :roflol::roflol::roflol::roflol:

ii sen eşini hal ve harektelrini görebiliyorsun napsın adamcaz oğluşu olacak görsün istiyorrr .......... ben heycandan hiç bişey görmüyorum sadece ekrana odaklanıyorum doktoru bile dinleyemiyorum delikafadulden

kızlar benım burnum kanıo gidm tnsıyonumu ölctürüp gelım dunde basım dönuodu bayyılcagımı hıssedıom bazenn bı baktırım gelımm

kızlar ben kalktım doktora gittim hemen yataklar falan duruyo :))))
gideyim biraz ev toplıyım emi..
hadi öptüm hepinizi :)

kızlar benım burnum kanıo gidm tnsıyonumu ölctürüp gelım dunde basım dönuodu bayyılcagımı hıssedıom bazenn bı baktırım gelımm

canım benimde burnum kanıyor ara ara genelde sabah uyandığımda kanamış oluyor . bazı hamilelerde oluyormuş netten biraz baktım da ama sen yinde dr ile görüş.

DOKTOR DERKEN
BI ARKADAŞIM önerdı..
CD göturecektım..yıne göturucem gecen doktora ılk gıttığim için samımı bulup söyleyemedım...ama bu hafta söyleyeceğim..evet -yada hayır.. dıyecek..
neyse onun harıcınde ..kameraya cekın dedı...
kameraya veya telefona ceksek-doktora ayıp olurmu acaba ya... görmemiş gıbı olmayız umarım...
ben çok ısterım aslında bebeğim buyudğünde bak -sana böyle bakmıştık falan bu doktorundu---gıbı anlatırız -sıkılınca arada seyrederız dıye düşünüyorum ama
yarın olunca utanırım-doktora hıç bişi dıyemem...

oldumu aranızda böyle bi uygulama yapan kızlar...

Öyle oluyor yaw bizimkininde gözleri fal taşı gibi açılmıştı.Belli etmesede çok ,erkek olsun diye beklentisi vardı herhalde.Ne düşünüyorsun dedim çıktıktan sonra sevindim dedi,hep ilk çocuğumun kız olmasını isterdim dedi.Hayırlısı artık sağlıklı olsun inş bebişlerimiz

Son düzenleme:

aslında aynı şeyi bende düşünüyorum ama dediğin gibi utandığım için sesimi çıkartamıyorum ayıpmı olur görmemiş gibi evet görmedik gördükmü yawwwwlülülülülülü

kızlar tansıyonumu ölçtürdüm 9.5 a 5.5 cıktı...düşük yani doktorumu aradım hamılesın normal dedii brun kanamasınıda hastyım ya sureklı sılıorumm onan thrıs etmiş olabılırmısım krem surcekmısım burnuma ama tnasıyona normal dedı alla alla dunde basım dönuodu bı iş yapıınca bayılcagımı hıısdıom ben hep devamlıı kendımı hep halsız bıtkın hıssedıom hıc bı ıs yapamıom :((

eveeeet darısı öğrenmeyenlerin başına merak la bekliyorum nisan 17 acab bir hafta önemi alsam

bende diyorum bir kaç gün erken mi gitsem ne
herkez öğreniyor maşallah bende iice kurtlandım meraktan haha

sen nereye kime gidiyorsun??

Canım yaaa.Yat valla hiç kalkma bende de ara sıra oluyor.Geçen 9-6 idi.Baş ağrısında gözümü açamıyordum.Oynuyor bizde demekki

tansiyon hamilelikte 10-6 gibi seyrediyor diyorlar. ben ilk ölçtüğümde düşük sanmıştım ama hamilelik tansiyonu böyledir demişti hemşireler. sende de normal demek ki.
burun kanaması hatta kanın kuruması bende de oluyordu ama son 1 haftadır geçti. sanırım bir dönem yaşanması normal birşey. kafaya takma. ama çok kan geliyorsa o başka tabi.

teşekkürler teyzeleriiii :) sağlıkla gelsin inşallah...

amelia şimdi sana odaklandık canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah :)
önce sağlık tabii sağlıkla gelsinde :)

canım gözün aydın erkek geliyor maaşallah allah kucaklarımızada almak nasip etsin inşallah

erkekler çoğaldı

anladımm yok öle şakır şakır kanamıyo hastayım yaa sılıom hep burnumu sılınce kanlı gelıo iştee okdr cok asırı bı kanama deıl dr da öle dedı normlmiş tansıyon düşük olması bnı cok zorluoo ama napıcaz bılmıomm:S ipekçim bnmde basım agrıo valla ew berbat durmda yaa napcam of kafayı yıcem artık napım ytcamm baskacaresı yok::::::::(

aslında aynı şeyi bende düşünüyorum ama dediğin gibi utandığım için sesimi çıkartamıyorum ayıpmı olur görmemiş gibi evet görmedik gördükmü yawwwwlülülülülülü

Alemsin.... :)) Görmedık walla..
götürümmm yarın kamerayı ama benım akıllı kocam utanırda cekemez ki....
bıde doktor USG ye bakacağı zaman butun lambaları kapatıyor :)))
rica ederım artık bırazda açık bakar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…