2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Denizciğim Meltem hanım verdi bana diş ilacını ama kalsiyum ile ilgili bişey söylemedi yarın gidince soracağım.

Pınarcığım yazmış arkadaş ilacın adını bana gerek kalmadı sanırım :)

evet canım:)) yarın sana da verir büyük ihtimalle,,cal-d-vita die bi ilaç verio canım gün aşırı içiorum ben

kızlar doktordan geliyorum bebegim 260 gr olmus. 21 cm civarında görünüyor :) bugün baya poz verdi :)

maşallah canım:)bugün ben de görücem bebişimi, inşallah o da kıpır kıpır olur, bol bol çikolata yiyiyp gitçem:)

slm kızlar nasılsınız...
Bizim gece uyanmalarımız başladı.Neden bilmiyorum ama sırtımın üst kısmı ağrıyor.Ciğerlerimin olduğu yer yani.Birde idrar yollarımda dünden beri yanma başladı.Allahım hava ısınıyor derken yeniden start verdik yaw...:1shok:

gecmiş olsun ipekyol bende de idrar yollarında yanma vardı. antibiyotik kullandım. insallah sende öyle bisey yoktur.

biz geldik kızlar opuyorumnanaktan bende süt içemiyenlerdeyim sabahları kaşar yiyorum iki güne bi yumurta pek yiyemiyorum aslında ama öğle ve akşam bi kase yoğurt yiyorum günlük kalsiyum ihtiyacını karşılar mı acep bilmiyorumkismile şu sütlü dondurmaları yesek olur mu yaz da geliyo

kızlar birde içinizde hamile mayosu alan var mı? havuza gidecem. bikinilerimi giymek istemiyorum. daha koruyucu birsey almak istiyorum

gecmiş olsun ipekyol bende de idrar yollarında yanma vardı. antibiyotik kullandım. insallah sende öyle bisey yoktur.

selam ipekçim dikkat et kendine bi doktoruna danış istersen tatlım...

dikkat etmeye çalışıyorum ama oluyor arada böyle...Vardı bende hamilelikten öncede.Çok su da içiyorum ama hafif soğukta hemen başgösteriyor.eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…