2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam kızlar, kaşıntı bende de oluyor, tatlı tatlı kaşınıyor da dayanmaya çalışıyorum. Gece de 10 kez kalkıyorum sanki, ya wc'ye, ya nefessizlikten. Yorganı top yapıp karnımın yanına destek alıyorumboshayallersmile Eşime dayanıyorum, "tabi canım tepeme çık ne sakıncası olacak, ben zaten sabaha kadar uyumam, yeter ki sen rahat et" diye dalga geçiyor. Tabii ki ben rahat edicem, sen uyumasan da olur diyorum. Hofff pofff diye sesler çıkarıyorum evde dolanırken. Nefessiz, rahatsız yaşayıp gidiyoruz anlicanız...

VALLA yarın bende deneyeceğim şansımı..vermezse bende değişirim o doktoru...

canım bana hiç ilgi göstermedi bu gittiğimde onun için değiştiriyorum yol yakınken başka dr başlamam gerek bu hafta giderim heralde başka dr
bana ilgi göstermeyene neden boşa vaktimi ve paramı harcıyayım
allah şansımı açık eder inşllahta güzel dr bulurum

evet ya görgüsüz olup çıkarız haha
evet ya bende 2 kere bebeğimi kaybettim 2 aylıkken
insan daha da bi hevesleniyor uzun süre bekleyince
ve acı tecrübeler yaşayınca
bende dr. değiştirmeyi düşünüyorum zaten varsın görmemiş desin bilmiyorumkismile
haha hadi gazı verdik kendimize bide uygularsak kim tutar bundan sonra bizi haha delikafadulden

canım hoşgeldin

ben eşimle ayrı yatıyorum eşim çok deli yattığı için benle yatmıyor bişey olacak diye bende rahat rahat yatıyorum eşim çok korkuyor eğilme yatrken düzgün yat daraltıyor beni

sanki diyorum sen taşıyorsun diyom
oda ben senden daha çok korkuyorum diyor yavrum yazık :asigim::asigim:

alem kızın zelcan sevdim senii :)

inşaallah gönlüne göre bir doktor bulursun canım.

aynen katılıyorum bende değiştiriyoruum dr u

iNŞALLAH canımm...bende tam doktor ve hastane kararı vermış değilim ama bı an önce bulmam gerekıyor..

Annişler biz isim arıyoruz kızıma..2 isim koyacaz.İlk isim için şimdilik şura veya zülal i düşünüyorum.Nasıl.Annemde şura olsun istiyor.Eşimin yanında konuşmuştuk ama henüz onunla bu konularda pek konuşmuyorum.Eşim herşey 7. ayda diyor.Allah korusun herşey olabilir diye.Onu anlıyorum üzülmemi istemiyor

kesnlikle bizde de öğel olur bakışır bakışır geliriz :) eve gelincede ben dicektim sen dicen die demedim falan filan geçer gider :):):):lülülülülülü

haha dimi ya aynı aynı işte tatlı telaşlar bunlar, linke baktınmı???

evet biz bu gazla doktorun yanına kadar gideriz ama orda neyaparız bilmiyorum

ama tedavide yaptığım hatayı hamileyken yapmıyacağım paramla değilmi hangisi hoşuma giderse ona giderim kime ne

tedavi görürüken boşu boşuna ameliyat masasına yattım dr hatası ama buna birdaha izin vermiyeceğim

bu isimlerin anlamları ne canım .... eşin bi yerde haklı zaten şuan bu isimler baskın geliyor belki doğduğunda başak isim baskın gelelcek onu koyacaksın hayırlıs ile alırsın bebeğini kucağınaaaa inşllah sağlık ve sıhatle

Bian evvel doktorunuza ve hastaneye karar verin kızlar, ben memnunum şimdilik. Doğum fiyatını sormayı her seferinde unutuyorum yaa, inşallah uygun bişi söylerler de hastanemden şaşmam...

Eşimde aynı bende isim bakınıyorum 7.ay dolmadan olmaz diyor anlıyorum endişelerini aynı endişeler bende de var ama yinede ismi olsun istiyor biz anneler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…