VALLA yarın bende deneyeceğim şansımı..vermezse bende değişirim o doktoru...
ooooooooooo benim hemşerim buralardaymış yaaaaaaaaaaaa
ben nasıl farkettemedim senilmaz:
bize der ne görmemiş insanlar var ya der içinden
ama napalım her ay doğum yapmıyoruz
hele ben bu anları 5 sene bekledim ne düşler kurdum hamile kalırsam böyle böyle yapacağım diye ben şansımı deniyeceğim sidide istiyeceğim
nasıl olsa dr mu değiştiriyorum
Selam kızlar, kaşıntı bende de oluyor, tatlı tatlı kaşınıyor da dayanmaya çalışıyorum. Gece de 10 kez kalkıyorum sanki, ya wc'ye, ya nefessizlikten. Yorganı top yapıp karnımın yanına destek alıyorumboshayallersmile Eşime dayanıyorum, "tabi canım tepeme çık ne sakıncası olacak, ben zaten sabaha kadar uyumam, yeter ki sen rahat et" diye dalga geçiyor. Tabii ki ben rahat edicem, sen uyumasan da olur diyorum. Hofff pofff diye sesler çıkarıyorum evde dolanırken. Nefessiz, rahatsız yaşayıp gidiyoruz anlicanız...
evet ya görgüsüz olup çıkarız haha
evet ya bende 2 kere bebeğimi kaybettim 2 aylıkken
insan daha da bi hevesleniyor uzun süre bekleyince
ve acı tecrübeler yaşayınca
bende dr. değiştirmeyi düşünüyorum zaten varsın görmemiş desin bilmiyorumkismile
haha hadi gazı verdik kendimize bide uygularsak kim tutar bundan sonra bizi haha delikafadulden
canım bana hiç ilgi göstermedi bu gittiğimde onun için değiştiriyorum yol yakınken başka dr başlamam gerek bu hafta giderim heralde başka dr
bana ilgi göstermeyene neden boşa vaktimi ve paramı harcıyayım
allah şansımı açık eder inşllahta güzel dr bulurum
canım bana hiç ilgi göstermedi bu gittiğimde onun için değiştiriyorum yol yakınken başka dr başlamam gerek bu hafta giderim heralde başka dr
iNŞALLAH canımm...bende tam doktor ve hastane kararı vermış değilim ama bı an önce bulmam gerekıyor..
kesnlikle bizde de öğel olur bakışır bakışır geliriz :) eve gelincede ben dicektim sen dicen die demedim falan filan geçer gider :):):):lülülülülülü
evet ya görgüsüz olup çıkarız haha
evet ya bende 2 kere bebeğimi kaybettim 2 aylıkken
insan daha da bi hevesleniyor uzun süre bekleyince
ve acı tecrübeler yaşayınca
bende dr. değiştirmeyi düşünüyorum zaten varsın görmemiş desin bilmiyorumkismile
haha hadi gazı verdik kendimize bide uygularsak kim tutar bundan sonra bizi haha delikafadulden
Annişler biz isim arıyoruz kızıma..2 isim koyacaz.İlk isim için şimdilik şura veya zülal i düşünüyorum.Nasıl.Annemde şura olsun istiyor.Eşimin yanında konuşmuştuk ama henüz onunla bu konularda pek konuşmuyorum.Eşim herşey 7. ayda diyor.Allah korusun herşey olabilir diye.Onu anlıyorum üzülmemi istemiyor
haha dimi ya aynı aynı işte tatlı telaşlar bunlar, linke baktınmı???
Annişler biz isim arıyoruz kızıma..2 isim koyacaz.İlk isim için şimdilik şura veya zülal i düşünüyorum.Nasıl.Annemde şura olsun istiyor.Eşimin yanında konuşmuştuk ama henüz onunla bu konularda pek konuşmuyorum.Eşim herşey 7. ayda diyor.Allah korusun herşey olabilir diye.Onu anlıyorum üzülmemi istemiyor
Kütahyalımısın :)) a.s.Sende benim memleketimdesin Hemşerim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?