evet biz bu gazla doktorun yanına kadar gideriz ama orda neyaparız bilmiyorum
ama tedavide yaptığım hatayı hamileyken yapmıyacağım paramla değilmi hangisi hoşuma giderse ona giderim kime ne
tedavi görürüken boşu boşuna ameliyat masasına yattım dr hatası ama buna birdaha izin vermiyeceğim
sende istanbullumusun canım
bende kütahya domaniç ilçesi varya belki duymuşssundur ordanım bende
eşimle beraber çıkıp geldik bizde buraya
merhaba arkadaşlar cinsiyetini öğrenen arkadaşlar gözünüz aydın darısı bizim başımıza kızalar hiç sormayın bende sadece ben yatakta rahat değilim zannediyordum meğer herkes bundan şikayetçiymiş şimdiden böyleyiz karnımız büyüğünce hep birlikte sabaha kadar oturur nette sohbet ederiz artık ne yapalım idare edeceğiz boshayallersmile
ben hamileliğimin başından beri 4 değişik doktora gittim. takiplerimi yapan tek doktor, diğerleri merakım nedeniyleydi
nasip olursa zaten doğumumu da üniversite hastanesinde veya tam teşekküllü bir doğum hastanesinde yapmayı düşünüyorum.
özellerin (benim fikrimce) her zaman en iyisi olmadığı tecrübeyle sabittir.
inşaallah gönlüne göre bir doktor bulursun canım.
aynen katılıyorum bende değiştiriyoruum dr u
iNŞALLAH canımm...bende tam doktor ve hastane kararı vermış değilim ama bı an önce bulmam gerekıyor..
ben hamileliğimin başından beri 4 değişik doktora gittim. takiplerimi yapan tek doktor, diğerleri merakım nedeniyleydi
nasip olursa zaten doğumumu da üniversite hastanesinde veya tam teşekküllü bir doğum hastanesinde yapmayı düşünüyorum.
özellerin (benim fikrimce) her zaman en iyisi olmadığı tecrübeyle sabittir.
Birde aynı pozisyonda yatınca hemen uyanıyorum acaba diyorum yan yatınca sıkışıyormu Ayy en çok istediğim allahın izniyle karnım kocaman olsun dev gibi a.s.
haha en iyisini yapmışsın aklında kalacağına alkisalkisalkis
evet canım ya sırf özel diye en iyisi demek değil buna ben de katılıyorum ama çoğu zaman benim gördüğüm yinede fark var
(istisnalar tabii ki var!!!)
ben bi sağlık ocağına gitmiştim işyerinin yakınında valla özel hastaneye 10 basar yani hem dr.lar hem test sonuçları hemen yapıldı kan vermesi fln temizliği 10puan 10puan 10puan :)
bizim sağlık ocağı da ii ama burası daha donanımlıydı
Birde aynı pozisyonda yatınca hemen uyanıyorum acaba diyorum yan yatınca sıkışıyormu Ayy en çok istediğim allahın izniyle karnım kocaman olsun dev gibi a.s.
hahaa gideriz içeri gidrik mi miyawwwww haha süt dökmüş kedi gibi kalıveririz haha
kendi adıma konuşayım hahaha
çok stress oluyorum ben her dr. gidince
kafamda okadar çok şey dolaşıyor ki ne soracağımı söyleyeceğimi unutuyorum
arabaya binince aklım başıma geliyor
eşime tembih ediyorum unutturma bunu bunu bunu soracağım diye
işte iyi kötü bir kaç soru geliyor aklımıza haha
evet yaaa paranla rezil olacağına bende artık öyle düşünüyorum aman
memnun değilmiyim: yolver!!!! hahaha tüm dr. lar bizim dimi
geçmişler olsun canım sanada yaa
benimde soluma yatmaktan kemiklerim ağrıyor geçecek ama geçecek şunun şurasında 5 aycık kaldı ne kaldıki :sm_cool: :teytey:Birde aynı pozisyonda yatınca hemen uyanıyorum acaba diyorum yan yatınca sıkışıyormu Ayy en çok istediğim allahın izniyle karnım kocaman olsun dev gibi a.s.
canım hem senin hemde bebeğin için en iyi uyuma /yatma pozisyonu SOL tarafına yatmakmış!! ne sırt üstü, ne sağ, göbek üstü tabii hiç değil
sol tarafınıza yatmayı deneyin kan dolaşımı çok daha rahat oluyormuşşş
benimde soluma yatmaktan kemiklerim ağrıyor geçecek ama geçecek şunun şurasında 5 aycık kaldı ne kaldıki :sm_cool: :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?