2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben hamileliğimin başından beri 4 değişik doktora gittim. takiplerimi yapan tek doktor, diğerleri merakım nedeniyleydi
nasip olursa zaten doğumumu da üniversite hastanesinde veya tam teşekküllü bir doğum hastanesinde yapmayı düşünüyorum.
özellerin (benim fikrimce) her zaman en iyisi olmadığı tecrübeyle sabittir.

hahaa gideriz içeri gidrik mi miyawwwww haha süt dökmüş kedi gibi kalıveririz haha
kendi adıma konuşayım hahaha
çok stress oluyorum ben her dr. gidince
kafamda okadar çok şey dolaşıyor ki ne soracağımı söyleyeceğimi unutuyorum
arabaya binince aklım başıma geliyor
eşime tembih ediyorum unutturma bunu bunu bunu soracağım diye
işte iyi kötü bir kaç soru geliyor aklımıza haha

evet yaaa paranla rezil olacağına bende artık öyle düşünüyorum aman
memnun değilmiyim: yolver!!!! hahaha tüm dr. lar bizim dimi

geçmişler olsun canım sanada yaa

sende istanbullumusun canım
bende kütahya domaniç ilçesi varya belki duymuşssundur ordanım bende

eşimle beraber çıkıp geldik bizde buraya

Bilmezmiyim orada okudum Bende İstanbuldan gelin geldim artık Kütahyalıyım :))

merhaba arkadaşlar cinsiyetini öğrenen arkadaşlar gözünüz aydın darısı bizim başımıza kızalar hiç sormayın bende sadece ben yatakta rahat değilim zannediyordum meğer herkes bundan şikayetçiymiş şimdiden böyleyiz karnımız büyüğünce hep birlikte sabaha kadar oturur nette sohbet ederiz artık ne yapalım idare edeceğiz boshayallersmile

urfa da dr larla işim hazirana kadar sonra memlekette dr um var zaten doğumu o yapacak inş.bilmediğimiz şehirde olmanın zorlukları

Birde aynı pozisyonda yatınca hemen uyanıyorum acaba diyorum yan yatınca sıkışıyormu Ayy en çok istediğim allahın izniyle karnım kocaman olsun dev gibi a.s.

aslında çok fazla değişik doktora gidip kafa karıştırmakta ii değil bence ... doktoruna güvenceksinnn az çok gitmeden evvel araştırıyoruz zaten ......

Sağlıkla sıhatle bebeğini kucağına almak nasip olsun canımmm

inşaallah gönlüne göre bir doktor bulursun canım.

inşallah canım senin kinin cinsiyetini söyledimi aynı dr gidiyordukya ondan sordum

aynen katılıyorum bende değiştiriyoruum dr u

kesinlikle değiştiriyorum eşimde çok kızdı klava:

iNŞALLAH canımm...bende tam doktor ve hastane kararı vermış değilim ama bı an önce bulmam gerekıyor..

eşim bulmuş araştırmış burda yeni hastane açılmıştı oraya götürecekmiş

haha en iyisini yapmışsın aklında kalacağına alkisalkisalkis
evet canım ya sırf özel diye en iyisi demek değil buna ben de katılıyorum ama çoğu zaman benim gördüğüm yinede fark var
(istisnalar tabii ki var!!!)

ben bi sağlık ocağına gitmiştim işyerinin yakınında valla özel hastaneye 10 basar yani hem dr.lar hem test sonuçları hemen yapıldı kan vermesi fln temizliği 10puan 10puan 10puan :)
bizim sağlık ocağı da ii ama burası daha donanımlıydı

Birde aynı pozisyonda yatınca hemen uyanıyorum acaba diyorum yan yatınca sıkışıyormu Ayy en çok istediğim allahın izniyle karnım kocaman olsun dev gibi a.s.

sol tarafınıza yatmayı deneyin kan dolaşımı çok daha rahat oluyormuşşş

Ben tedavi sürecinde Kütahyada gitmediğim dr.kalmadı şimdi tedavimle aynı dr.uma gidiyorum Çokta memnunum Keşke burda olsanız tek tavsiye edebileceğim bir dr.a sahibim..

hastane ve doktor işi şans işte birazzzzz şansımız açık olsunn zemuszemus

canım hem senin hemde bebeğin için en iyi uyuma /yatma pozisyonu SOL tarafına yatmakmış!! ne sırt üstü, ne sağ, göbek üstü tabii hiç değil

sağol haytım
ben eşimle gidersem o herşeyi soruyor bilgisayar gibi adam ama ben bitik durumda kalıyorum poooooooosssssssss ama bir yere not edeceğim giderken kopya çekeceğim dr çaktırmadan:roflol::roflol::roflol:

Kızlar ben yavaş yavaş çıkıyım fazla oturdum birazdan yine gelmeye çalışıyorum öpüyorum sizleri..

benimde soluma yatmaktan kemiklerim ağrıyor geçecek ama geçecek şunun şurasında 5 aycık kaldı ne kaldıki :sm_cool: :teytey:

canım hem senin hemde bebeğin için en iyi uyuma /yatma pozisyonu SOL tarafına yatmakmış!! ne sırt üstü, ne sağ, göbek üstü tabii hiç değil

sol tarafınıza yatmayı deneyin kan dolaşımı çok daha rahat oluyormuşşş

Kızlar benim oğlum hep sol tarafta sanki sola dönünce rahatsız olacak gibi hissediyorum..

kızlar maaşallah 17 kişiyiz tabi bazılarımız katılmıyor aramıza heralde geçmişi okuyorlar

benimde soluma yatmaktan kemiklerim ağrıyor geçecek ama geçecek şunun şurasında 5 aycık kaldı ne kaldıki :sm_cool: :teytey:

Sağlıklı gelsinlerde inan hiç mızmızlanmıyor yeterki ben rahatsızlanıtım o sağlıklı büyüsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…