canım sen sakın sabun vs. sürme
şimdilik suyla yıka sadece başka birşeye gerek yok su yeterli
bolbol su iç
pamuk iççamaşırı giy
mümkünse (günlük)ped fln kullanMA !!!
gerektikçe iç çamaşırını değiştir
hamilelikte oluyor malesef böyle şikayetler ama önemli bişey değil
muhtemelen dr. ilaç verir hemen geçer zaten
ha bide kokuyor mu ????
Kız güldürdün beni ebenin özeline gidecekmiş...:roflol:
Ben o zamana kadar yurt dışına çıkmazsam annemlerde kalacam ve doğuma ablam girecek.Neredeyse 20 küsür yıllık ebe ablam.Hayırlısı bakalım.Hem orda da dr um var.Ona da güveniyorum.Burdakine göre daha ilgili
kızlar ben de geçmişi okudum bütün zamanım geçmişi okumakla geçti :) çıkıp saçlarımı kestircem ucundan accık.. iyi akşamlar tatlı annişler opuyorumnanaktan
Kız güldürdün beni ebenin özeline gidecekmiş...:roflol:
Ben o zamana kadar yurt dışına çıkmazsam annemlerde kalacam ve doğuma ablam girecek.Neredeyse 20 küsür yıllık ebe ablam.Hayırlısı bakalım.Hem orda da dr um var.Ona da güveniyorum.Burdakine göre daha ilgili
oooooooooo abaln var ha ebe maaşallah sana herşeyi öğretiyordur püf noktalarını
bizede anlatsana canım neler yapmamız gerekmiş doğumda nasıl davranmalıyız kolay doğum yapmak için
biraz koku oldu ama çok aşırı değil ben onu akıntıya bağlıdır diye düşündüm ben de normalde hep suyla yıkarım hiç de kaşıntı olmadı bu zamana kadar bugünkü akıntıdan sonra kaşıntı da başlaıyınca korktum açıkçası
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
ama yine de sabun kullanmayim salı gününe kadar idare edim böle:sinifsinif::sinifsinif:
tşk ederim tatlımopuyorumnanaktan
ablan nerde oturuyor haha varsa ona gideyim hem bak ek gelir olur
valla özel diyorlar götürüyorlar parayı haha
ama öyle değil mi?? ben dünya para sayıyorum dr.a sırf beni, vicudumu bebeğimi ii tanısın ki doğumda komplikasyon çıkmasın diye
beyfendi doğuma bile girmeyecek
peki ben niye gidiyorum onun özeline
son model arabasını tekrar yenilesin diye mi
adamın arabayı görsen... bizim evi satsan o kadar para etmez hahaha
benimde dayımın hanımı ebe, 20 yıllık vardır sanırım istese emekli olabiliyor ama çalışmayı tercih ediyor oda ama Burdur da onlar
burda olsa evde bile gözüm kapalı güvenirim nerdeyse yani
dayımda sağlıkçı, oğluda sülalecek yani haha
bende düşünüyorum kafama eserse Hollandaya giderim doğum için diye
çifte vatandaşım bende sorun olmaz yani ama 7. aydan itibaren uçmak yasak
araştırmıştım tam olarak kaçıncı hafta diye ama şu an aklımda değil
sen hangi ülkeye gitme ihtimalin var??
hahahaha allah canını almasın güldürdün beni
evet bede ona anlam veremiyorum neden özelleri var bu dr madem ebeler çekecek bizim sitresimizi neden 9 ay para alıyorlarklava:
Bizim arap ülkeleri canım.Olursa nasipse.Ama şartlarını tam bilmeden orada doğurmayı pek istemiyorum
kızlar hepinize iyi akşamlar pazartesi saat 10:15 te randevum var umarım cinsiyetini öğrenirim bende :)) sağlıcakla kalın.
kızlar avantar daki resim nasıl bayıldım ben allahım hayırlısıyla şu eylül ayı gelsede alsak elimizi sağlıklıca allahım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?