2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

biraz koku oldu ama çok aşırı değil ben onu akıntıya bağlıdır diye düşündüm ben de normalde hep suyla yıkarım hiç de kaşıntı olmadı bu zamana kadar bugünkü akıntıdan sonra kaşıntı da başlaıyınca korktum açıkçası
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
ama yine de sabun kullanmayim salı gününe kadar idare edim böle:sinifsinif::sinifsinif:
tşk ederim tatlımopuyorumnanaktan

kızlar ben de geçmişi okudum bütün zamanım geçmişi okumakla geçti :) çıkıp saçlarımı kestircem ucundan accık.. iyi akşamlar tatlı annişler opuyorumnanaktan

oooooooooo abaln var ha ebe maaşallah sana herşeyi öğretiyordur püf noktalarını
bizede anlatsana canım neler yapmamız gerekmiş doğumda nasıl davranmalıyız kolay doğum yapmak için

selam kızlar...lilacım tebrik ederim canım oğluş geliyormuş,sağlıkla gelsin..bende erkek kesinleşirse rüzgar ismi istiyorum tabi eşimi kandırabilirsem...o zaman adaşlar çoğalıcak:)))

kızlar ben de geçmişi okudum bütün zamanım geçmişi okumakla geçti :) çıkıp saçlarımı kestircem ucundan accık.. iyi akşamlar tatlı annişler opuyorumnanaktan

batıl ama canım bence kestirme sabret azdaha bende kestireceğim ama sabredeceğim 40 çıkana kadar da kestirmiyeceğim
genede sen bilirsin canım

kızlar avantar daki resim nasıl bayıldım ben allahım hayırlısıyla şu eylül ayı gelsede alsak elimizi sağlıklıca allahım

kızlar hepinize iyi akşamlar pazartesi saat 10:15 te randevum var umarım cinsiyetini öğrenirim bende :)) sağlıcakla kalın.

ablan nerde oturuyor haha varsa ona gideyim hem bak ek gelir olur
valla özel diyorlar götürüyorlar parayı haha

ama öyle değil mi?? ben dünya para sayıyorum dr.a sırf beni, vicudumu bebeğimi ii tanısın ki doğumda komplikasyon çıkmasın diye
beyfendi doğuma bile girmeyecek
peki ben niye gidiyorum onun özeline
son model arabasını tekrar yenilesin diye mi
adamın arabayı görsen... bizim evi satsan o kadar para etmez hahaha

benimde dayımın hanımı ebe, 20 yıllık vardır sanırım istese emekli olabiliyor ama çalışmayı tercih ediyor oda ama Burdur da onlar
burda olsa evde bile gözüm kapalı güvenirim nerdeyse yani
dayımda sağlıkçı, oğluda sülalecek yani haha

bende düşünüyorum kafama eserse Hollandaya giderim doğum için diye
çifte vatandaşım bende sorun olmaz yani ama 7. aydan itibaren uçmak yasak
araştırmıştım tam olarak kaçıncı hafta diye ama şu an aklımda değil

sen hangi ülkeye gitme ihtimalin var??

oooooooooo abaln var ha ebe maaşallah sana herşeyi öğretiyordur püf noktalarını
bizede anlatsana canım neler yapmamız gerekmiş doğumda nasıl davranmalıyız kolay doğum yapmak için

Valla Nagihancım beni korkutmamak için çok bişey anlatmıyor.Bende çok bişey sormuyorum.Bana tek telkini rahat ol stres yapma,kendini kasma oluyor.Ama normal yaşadığım sıkıntılarda hemen arıyorum onu.Sağolsun rahatlatıyor beni.:CüvCüv:

canım hiççççç korkmaaa
bu gebelikte çok normal
10 kişinin 8 de vardır bu yani hiççç telaşlanma
için ferah olsun zaten gidecekmişsin dr.a
kib

Bizim arap ülkeleri canım.Olursa nasipse.Ama şartlarını tam bilmeden orada doğurmayı pek istemiyorum

hahahaha allah canını almasın güldürdün beni

evet bede ona anlam veremiyorum neden özelleri var bu dr madem ebeler çekecek bizim sitresimizi neden 9 ay para alıyorlar klava:

evet ya bence ebelerin özeli olması lazım

ebeler hakkınızı arayın hahaha ayyy ben fazla kaldım laptop başında sanırım yaa kafamçokkarıştı

bak ne güzel güldürmüşüm hepinizi zemuszemus
ohh ohhh aman stress stress stress biraz da gülelim rahatlayalım

kızlar ben çıkıyorum çok oturdum bugün
zararlı bu bilgisayar bize hepinize ii akşamlar görüşürüzzzzzzzzzzzzzzz:a015:

Bizim arap ülkeleri canım.Olursa nasipse.Ama şartlarını tam bilmeden orada doğurmayı pek istemiyorum

hmmm araştırmadan gitme derim ozaman
çünkü iyi/kötü hiçbir bilgim yok
sormak araştırmak lazım

hayırlısı olsun hepimiz için canım

bende çıkıyorum kızlar yaaa
çok oturdum çenemde düştü iice
kib

ben geldim arkadaşlar kaçıyo yemek yaptım dışarı çıktım fatura yatırdım bnkya gittim işmdi işim bitti

arkdaşlar teze baklayı nasıl yapıyosunuz nettn baktım ama sizn bildiklerinz daha değişik olbikir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…