2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
LİLA bozdun listeyi kız olur diye tahmin etmiştim hayırlısı Canım gözün aydın canım benim bekle.doğ.tarihi :13 eylül onu değiştirebilirmisin?ultrasonda hep öyle çıkıyor

selam kızlar ben devamlı takip ediyorum sizi ama pek yazamıyorum.

bişey sorucam fatih medical parka giden varmı aranızda?? leyla hn. randevu aldım ama hakkında pek iyi şeyler okumadım. normalde türkiye hast. nihal çakıra gidiyorum çok da memnunum ama ultrason cihazları eski olduğundan cinsiyetini daha geç söylüyor. sırf cinsiyetini öğrenmek için aslında medical parka gitmek istiyorum.

oraya giden varsa cevap verirse çok sevinirim.

günaydınnnnn!biz bebişimle kahvaltımızı yaptık kk yı açtık hemen.Nasılsınız bakalım?

ama sen İst. dasın ben Bursa da burda medicalde muayene 33 liraymış
özeli 100lr. muayenehanesinde 4boyutluymuş sanırım usg
3 ay önce 1geceözel oda konaklama, epidural normal doğum 950lr vermişler
bana özel için çokkk uygun geldi ama İST. nasıl nedir bilemem tabii
4 gözle gideceğim günü bekliyorum
daha 1 karış anca ama çok merak ediyoruz eşimle hangimize benziyor diye haha
ben şimdiki gittiğim dr.a 120lr veriyorum ve cihazları antika sanırım haha çok net değil

günaydınnnn

valla bizde kahvaltı bile yapmadan oturduk
bi elma yedik azıcık idare etsin bizi diye haha
ama kahvaltı şart gideyim bakayım mutfakta neler kalmış

sizden naber, pek sakinn bugün burası :)

sabah erken kahvaltı yaptmıştım tekrar acıktım içimde yiyen var galibasositososito

koç ozaman bişeyler daha ye
yada bize buyur bak ben 2dk da kurdum gibi misler gibi soframızı haha

koç ozaman bişeyler daha ye
yada bize buyur bak ben 2dk da kurdum gibi misler gibi soframızı haha

aç kapıyı geliyoruum cokacimcoook hepsi buradaya bakıyodum bebekler için güzel şeyler var hoşuma gitti ama cinsiyet belli olmayınca alamıyorum kafamçokkarıştı

aç kapıyı geliyoruum cokacimcoook hepsi buradaya bakıyodum bebekler için güzel şeyler var hoşuma gitti ama cinsiyet belli olmayınca alamıyorum kafamçokkarıştı

hemen açıyorum yaaa bende burda tık yok diye hepsiburdaya bakıyordum
bizimde cinsiyet belli değil
12 sinde gitmemiz lazım eşim diyor p.tesi al sen randevu özledim ufaklığı hihihi
bakalım bi öğrensek çok şey beğendik bizde ordanda işte renk kararı zorluyor insanı

günaydın kızlar
bacağına kramp giren var mı? ben adım attıkça sol bacağım arkasına acayip kramp giriyor

evet ama cinsiyeti bilmediğimiz için biz bakınmakla yetiniyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…