2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım mantar olmuş olabilir su gibi akıntım oldu kaşıntım vardı hemen fitil verdi

arkdaşlar teze baklayı nasıl yapıyosunuz nettn baktım ama sizn bildiklerinz daha değişik olbikir?

ay bayılırım taze baklaya soğan kavur az salça at soğanı kavurduktan sonra su koy su ısındıktan sonra baklayı at ama kırma stersen küçük baklalardan al bay bi kaynasın sonra pişdikten sonra sarım saklı yoğurt yapım üzerine döküp yiyeblirsin yoğurdun üzerinede az tere yağıyla kırmızı biber kavur ooooooooohhhhhhhhhhh
afiyet olsun:içelim:

özgemm yakaladım seniii
yerim senin pipilini yaaaaŞeniz
kıslar hepinisi tebrik ediyorumm inşallah sağlıcakla kavuşursunuz meleklerinizee

size kısa ve öz tavsiyem
bol bol uyuyunnn uykusuz geceler sizi bekliyorrrkaydirigubbakcemile3

Canım pişirdin mi baklayı, geç gördüm..
Ben salça koymuyorum...
Soğanı çok az zeytinyağda çevir sonrra baklaları at üstüne biraz tuz biraz şeker çok az su, bakla fazla su çekmez sadece yanmasın diye çok az su... Pişir, fazla öldürme reng,ni. Bu arada dereotunu doğra minik minik. Altını kapatmadan çönce dereotunu ekle, kapağını kapatıp altını kapat... Dereotunun rengini kaybetmemiş olurdsun..
Dereotunda çok c vitamini ve kalsiyum var kızlar bol bol tüketin..
Üzerine de miss gibi satımsaklı yoğurt.. Yeme de yanında yat.. Ben gerçekten yemeyip yannında kocişim yerken onu seyrediyorum çünkü acaip bulantı yaptı bende, birdaha yemeye cesaret edemedim...

batıl ama canım bence kestirme sabret azdaha bende kestireceğim ama sabredeceğim 40 çıkana kadar da kestirmiyeceğim
genede sen bilirsin canım

canım çıkmadan okusaydım cesaret edemezdim heralde ama tamamen aklımdan çıkmış bu mesele gittim kestirdim tüh yaa eyvahedigeldismile

sağol canım.

inşallah canım senin kinin cinsiyetini söyledimi aynı dr gidiyordukya ondan sordum

hayır, ben 8. haftadan beri ferda hanıma muayene olmadım zaten canım, ikili testi falan başka dr yaptı. 15 nisanda gideceğim nasipse

öyle canım, bakalım şansımız açık olsun dr konusunda...

medical park suat süphan erşahine gitmiştim ben 10. haftada. cinsiyet tahmininde bile bulunmuştu. usg cihazları en son teknoloji gerçekten. ama pahalı bir hastane:ecrin_bebek:

selam kızlar...lilacım tebrik ederim canım oğluş geliyormuş,sağlıkla gelsin..bende erkek kesinleşirse rüzgar ismi istiyorum tabi eşimi kandırabilirsem...o zaman adaşlar çoğalıcak:)))

A & S cim afillim sleepycim teşekkür ederim darısı öğrenmeyenlerin başına :)

sleepycim bizdede ismini eşim koydu...
anası antin kuntin isimler araştırıken babası son noktayı koydu :roflol:iyide oldu...
benimde kulağıma çok hoş geliyo..
koy valla adaş olsunlar..
hatta listemizde 3 tane Rüzgar bey olacak o zaman senin ,benim, yaren 38 in :teytey:

bide bütün gün aklımda amelia vardı...
acaba sonucu ne oldu öğrendimiki cinsiyetini?
inşallah öğrenmiştir yaaaa ....

nagişim dinle bebem bana vitaminleri yeni vermedi zaten kullanıyodum devam et dedi.
elevit ve demir ilacı varya hani aç karınla içiyoruz o işte onlara devam et dedi sadece.
ay o elevitte ne pis kokuyo yaa iğrenerek içiyorum mafoldumben

pandora canım bunu okursun inşallah..
listeye girmek için mesaj atabilme özelliğini bekleme kıyamam yaaa :teselli:
buradan yaz canım bilgilerini hemen ekliyim...
sat-tahmini doğum tarihi-cinsiyeti-kilon-yaşın-tarama testi oldumu bunları yaz buraya ben okur eklerim yerimseniben

Son düzenleme:
canım çıkmadan okusaydım cesaret edemezdim heralde ama tamamen aklımdan çıkmış bu mesele gittim kestirdim tüh yaa eyvahedigeldismile

hemende yazmıştım görsün diye ama sen okumadın görmedin hemen çünki çıkmamıştın ben yazdığımda
olsun canım aklımıza kötü şey getirmiyelim demi allahım korur

valla cnm elımden geldıgınce uyuyorumm:))bakalım ıns benı yormaz bebegım:))calısanların ıslerı zor valla allah yardımcınız olsun kızlarr

saol cnmm bnıde korkuttu da cokdadeıl peceteye sılınce gelıoo hastayım yaa cok zorladım burnumu heraldee dınlenmekmı o ne demek temızlık yptım:)) iyiyim cok sukur cnm sen nasılsın ewetcnm cektıkk cok tatlı ya aklıma geldıkce ızılıorum bebegımı telden deıl bıde net bellı foto makınamın vıdeosundan cektım:)
saol cnm paylaştıgın içinnn ben fazla sıvı almıom ondanmı oldukı?

hımm ılk defa duyuorummm bıda kanama oluursa denerım cnm saoll:)

günaydın ben unuttum bugün hafta sonu annişler uyuyudur ben evde oldğumdan anlamıyom hafta sonumu içimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…