kızlar biz geldik.ay benim temizlikçi kadın beni stres etti bugün resmen.nazlandıkça nazlanıyor...
zaten 2 haftadır gelmedi....meğer derdi parymış 25 ilyon zam yaptık.şimdi yine bi naz bi naz.gelmek istemiyormu anlamdım...
off çok stres oldum.sen doğum öncesi beni yarıyolda bırakıyosun dedim.gelmek istemiyorumda demiyor ama yok yetişmiyorda tam gün alda.ya ben seni herhafta nasıl tam gün alayım allahaşkına yani....
şimdi cumartesileri gelcem tamam diyor ama dönek bu şimdi yine belli olmaz.valla salaklık bende ama buna 2 tane daha müşteri ayarladım şimdi beni satışa getiriyor sanki..allahım inşallah düzeni bozmaz doğum öncesi ve sonrası yaaa....
ben artık toz bile alamıyorum yani
Ah canım ahhh... ben bilirim o temizlikçşlerden neler çekildiğini...
Evlendiğimden beri 8 tane kadın değiştirdim.. 2,5 senede düşün yani....
İlki apt. da merdivenleri silen kadındı, benden genç...Haftasonu alıyorum, başındaolmama rağmen... İşte nebiliim bi süre sonra rujum parfümm muluklarım bardaklarım falan eksilmeye başladı... Hadi bardak kırılır mumluk kırılır dedim, ama ruj,parfüm de kaybolmaz ki evimn içinde... Takibe aldım.. BAktım y.odasında toz alırken bir iki sütyeninin arasına kalem far attı....
3 kuruşluk şey..İstesen veririm, ama bu yaptığın hırsızlıktır dedim... Bir daha gelme dedim... Meğer üst komşuma da aynı şeyleri yapmıış ondan da kazaklar kot pantolonlar eksilmş.... Neyse apartman işine de son verdik...
Sonra başkası geldi, benim ev çok kirlenir çünkü çevre yolunun hemen kenarı cam kpı açmasam bile illaki içeri giriyor toz egzos dumanıyla karışık simsiyah oluyor... Ee camarı silmek de zor oluyor açıkçası... Ama napıyım yani...Onun da işi bu... Bir geldi, 2.ciye geldi dedi camlar çok kirleniyor 15günde bir geleyim ayda bir olunca zor oluyor.... HAdi ordan dedim 15günde bir cam silecek halin yok ya.. Boş boş oturcak tabi... Oda geçti gitti... BAşkası gelcem diye söz verir gelmez beni zor durumda brakır...
Biri sildim der, arkasından bi bakakrım arada kuytu yerlerde bir parmak toz....
LAnet olsun dedim kendim yaparım dedim.... Olduğu kadar haftasonları yapmaya başladım, eşim de yardım etti...
Aa hamile kalınca gene temizlikçi kabusu başladı.... Yok yok yok....
Evi b.k götürüyor ama napıyım.... işte üstten eşim süpürüyr ben viledayla silip toz alıyorum o kadar... Camalr desen en son 2 ay önce geldiğinde silmişti...
Artık ciddi ciddi bir kadın bulmam lazım... ÇÜmkü bebek de olunca hiçbişey yapamaz hale gelicem.... Kadın şart olacak....