2010 eylül annelri kac kıloyduk kac kılo aldık haydi tartıyaa!

çok hızlı gidiyosun canım sona fazla hakkın kalmayacak bende tutamıkyorum kendimi ama sabah kahvaltıdan önce yarım lt oda sıcaklığında su içiyorum. eğerki bi gün içmesem hemen kiloyu alıyorum çünkü bağırsaklar çalışmıyor. bide biraz falz iş yapıyorum ben spor gibi oluyor sanırım.

sabah 7.30 dan akşam 6 ya kadar çalışıyorum. işten gelince yemeği yiyip serilip yatıyorum malesef. sabah kalkıp yürüyüş ya da spor yapmam zaten imkansız. biraz daha geç saatte işe başlasaydım belki. şartlar böyle olunca kilo alıyorum malesef

selam bayanlar...bende 53 le başladım şimdi 61 oldum..bebişimde maşallah yarım kiloyu geçti:)

slm kızlar ben bugun 22 hafta 6 günlük hamileyim, hamile kalma önceden 54 kiloydum şuan 58 kiloyum

ne güzel herkez 50 lerde ben 65 le başladım şuan 70 oldum
az kilo aldığımı zannediyodum 1 hafta içinde 1 kilo aldım kötü oldu bu

ya kızlar dıkkat etmeme ragmen

20nısan-31 mayıs yanı 40 gundur gunde bır saat yuruyorum

53.200den 55.200 oldum = 40 gunde 2kg almısım (22 haftalık+5gunlugum)

dıkkat etmesem kımbılır ne olurdu??????????

bende 58le başladım 67 oldum, 23. haftada.dikkat etmesem ne olacak.hamilelikten önce bu beslendiğim şekilde beslensem kesin zayıflardım.herşey sebze ve meyve ama yine de alıyorum.tek lüksüm sabah kahvaltılarında fındık kreması akşamda dondurma, her akşam olmasa da düzenli denebilecek şekilde yürüyüyüş yapıyorum.akşam yemeklerim salata ve tek çeşit sebze yemeğinden ibaret.doktorumda çok takıntılı kiloya.her seferinde fırça yiyip geri dönüyorum.neyseki bebek iyi ve haftasından önde gidiyor.

23+6 gunluk olduk bugun ıtıbarıyle 55.500 oldum...

bakalım lım memlekete gıdene kadar olmak ıstedgm kıloda olacak mıyım

tahmın kılomdan 1.5 kılo onden gıdııyorum

dun 55.500 cıkmıstım

24 haftalık oldugum bu gun 55.100 cıktım:)

kıraz bagırsakları temızlıyo sabah kahvaltıda kıraz yıyorum:) kabızlıga son:)

25+3 deyim 57 ile başladım 64 olmuşum 7 kilo yani. doktor hiç bu kadar kilo almış olabileceğini beklemiyordum dikkat et kiloyu asıl bundan sonra alacaksın dedi tartım bozulduğu için tartılamıyodum hemen 2 kilo almışım ama tokluk hissi kayboldu bende ya devamlı yemek düşünüyorum.

bugun 24+2 gunlugum bugun de 54.700 cıktım:)

yuruyusler meyve tuketımı ıse yaradı herald kılomu koruyorum hatta dustum bıle:)

28+1 deyim 64 olmusum. 1 ayda 3 kilo almısım. bebegimde kilo almıs. o yüzden doktor kendine cok almamıssın dedi. simdilik iyi gidiyor

merhabalar.. ben de bir eylül 2010da bir kız annesi olucam insallah :) 58 kiloyla basladım suan 25+1 gunluguz ve 67 kiloyum doktorumdan her seferınde fırca yıyorum moralım bozuluyor cok mu almısım ya

merhabalar.. ben de bir eylül 2010da bir kız annesi olucam insallah :) 58 kiloyla basladım suan 25+1 gunluguz ve 67 kiloyum doktorumdan her seferınde fırca yıyorum moralım bozuluyor cok mu almısım ya

bence çok değil yani genele baktığım zaman 25-28. haftalarda olan herkes 7-10 kg arasında almış. ben de 61,5 la başladım şimdi 70 oldum 26 haftalık hamileyim. yani 8,5-9 kg aldım. şimdiye kadar doktorum herhangi bişey demedi. gebelik org diye bi site var orda kilo hesaplayıcısı var ordan baktığımda da hep normal gösteriyo. ilk zamanlar çok takıyodum bende kiloya ama artık üzülmüyorum. kilo dediğin nedirki 6 ay bilemedin 1 senede verilir. çok abartılı olmadığı sürece sağlığı etkilemediği sürece pek önemli değil benim için. sonuçta anne olucaz o kadar izi kalsın artık :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…