2010 eylül annelri kac kıloyduk kac kılo aldık haydi tartıyaa!

28+5 teyiz..yani 29. haftadayız..4 kilo almışım..inşallah doğuma kadar çok kilo almam :)
bi anda alırsın diyorlar ama inşallah almam :)

rekor bende sanırım:) şuan 27. haftadayım ve 10 kilo aldım:) bebişimde 1.150 suanda

evet bebişler sağlıklı olsun da asırı olmamak sartıyla:) kilo her zaman verılebılır. bazı doktorlar abartıyorlar bu durumu.en fazla 12 kılo almalısınız dıye.her ınsanın metabolizması farklıdır bunu her doktor anlayamayabılıyor.Allah hepimize saglıklı hayırlı ve uğurlu bebişler versın ınsallah her an dua edelım

carsamba gunu seker yuklmsı ıcın hastaneye gıtmeden coooook ac bır sekılde tartıldım

25haftalıkkken yanı kg :54.600 (48.800 ıle basladım)

toplam: 5 kg 800 gr aldım

bugun 55.600 cıktım:))))))))))

bagırsakların tamamen bos olursa bır kg oynuyo:))))))))

29+4 haftalığım toplamda 6,5 kg aldım
sanırım normal gidiyorum ne az ne çok ....
doğuma kadar 10 kiloyu tamamlasam bana yeter inşallah daha fazla almam zaten normaldede zayıf değilim

27 haftalık oğluşum 1.200 gr bende 8 kilo aldım. görenler hayretediyor hiç kilo almamışsın diyorlar. halbu ki baya aldım ama daha önceden kilolu olmadığım için belli olmuyor. acayip iştahım açık doymayı unuttum(((( kilo falan umrumda değilde çatlamaktan çok korkuyorum inşallah çatlamam dün plajda çatlayan bayanları gördüm özellikle yanınca çok belli oluyor gerçekten hoş durmuyor istediğin kadar fit ol ama napalım herşeyden önemlisi bebişlerin sağlığı...

benimde popom catladı umarım baska yerim catlamaz

banada almamışın diolar ama 13 kiloyu geçtim:kedi:

ya ben 48 le kaldım bügün 63 olmuşum kendimi durduramıyom kalçalar çatladı moralim de bozuk bu arada 28 haftadayım

27+5 itibariyle 3 kilo almışım,ama zaten şişman bir hamileyim, bu da Allah'ın biz şişman hamilelere bir lütfu galiba :)
şükürler olsun ki bebeklerimin gelişimi ve kiloları iyi

ben 27+2 haftalık hamıleyım 56 kıloyla basladım ılk aylarda 1 kılo aldım sımdı ıkıser ıkıser gıdıyor cok kılo aldım suanda 67 kıloyum ama sorun etmıyorum bebısım saglıklı olsun ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…