kızlar bence çeyizleri kabı kaşığı yıkamadan götürüp evde dolaplara yerleştirmeden yıkamak en doğrusu
çeyiz konusunda hep aynı görüşlerimiz hannecim vereliniortak
off çok sıcak ölecem resmen
ysmnmawi ah ah aynı dert bendede var..sen bence kendin debelenme büyüklere söyle direk..ben söyledim vallahi benden çıktı yeter ya sustum kimse bişey yapmadı şimdide söyledim yaparlarsa ne ala...
Evet tatlımolumunekankayizsmile
O yüzden merak ediyorum senin çeyizi, bakalım ayı şeyleri mi tercih etmişiz.
Meraba canımcım nasılsın? ne dersi bu? teşekkürler bu arada gelinliğimi beğenmene sevindimkaydirigubbakcemile5 Ben de temziliğe ara verdim şimdik. Ya ben mutfak eşyalarımı öylece yerleştirdim kullanmadan önce denk geldikçe yıkayıp kullanacağım hepsini direkt raflara yerleştirdim valla.
iyiyim hannem ama çok çok yoruldum,birde sıcak ne çok terledim yaİiyiyim canımcım, sen de iyisin inşallah?
Ooo erkenden başlıyorsun desene, hayırlı olsun tatlım. Ve kolay gele, badana çok zor ya her taraf her tarafta oluyor.
Kızlar tek başıma kalmış olsam da forumda saat 14:08 itibariyle:) bi önerim var. 1000. sayfaya yaklaşıyoruz sayfa 1000de herkes dileklerini yazsın olur mu? 1000. sayfada tüm dilekler gerçek oluyomuş meğerkaydirigubbakcemile3
iyiyim hannem ama çok çok yoruldum,birde sıcak ne çok terledim yatek oda kaldı boyanacak benim odam o da 2-3 saatte biter hannem
valla canım çok yoruldum ama yahu,hala ayakkabı almadım ben :) bu hafta içi alacağım he birde dersanede giymek için önlük alacağım müdür dedi biz önlüğü kaldırdık yaka kartı var ama istersen giyebilirsin dedi bende açıkcası önlüğü tercih ediyorum her tahtaya döndüğümde malumya da ben mi çok kuruntu yapıyorum hannem?çok utanıyorum ya nedense ayıp geliyor
Utanılacak bir şey yok tatlım.Fakat canım ben de rahat edemiyorum,malum benim öğrenciler ergenlik çağında ve görev yaptığım yer sebebiyle biraz görmemişler öyle şeyleri; o yüzden dikkat çekmeyecek bir şey bile dikkatlerini çekiyor. Ben rahar edemiyorum şahsen, ama senin öğprenci profilin farklı giymeyebilirsin de jeancığım. Ama sen bilirsin rahat edemem diyorssan gönlün nasıl rahat edecekse öyle yap sen. Alırsın ayakkabı sıkıntı yapma, gri ayakkabı çok piyasada.olumunekankayizsmile
evet canım haklısın çok değişiyor mesela ben köy gibi bi yerde çalıştım orda değil vücudun parçası açık saçlı bayan neredeyse yok sıkıntılı geçiyorduşimdiki yerim çok merkezi ve özel ders vereceğim öğrencim 40 yaşında falan bi bankacı kpds sınavına hazırlanıyormuş açıkcası bu kurum beni çok şaşırtıyor daha yeni anlaştık bana hem özel ders verdi hemde bebeleri vermedi kendimden 20 yaş büyük birine vereceğim ders ay konu nereye gitti kaydirigubbakcemile3 beğendim hannecim ayakkabı 16,50 tl hemde ucuz valla
Valla ben de şaşırdım :). Ama işte yaş önemli değil ki bak görüyoruz işte. Tecrübe kazanırsın hem de. Bu arada canımcım ayakkabı sudan ucuz. Çok uygunmuş fiyatı valla. Burda nerde o fiyata ayakkabı.Kim kaybetmiş ben bulayım.:roflol:
bu müdür çok pozitif sağolsun beni ve diğer genç arkadaş var onu kendi gençliğine benzetiyormuş mümkün olduğunca bu yoldaki dikenlerinizi ayıklayacağım flan diyor sağolsun,bugün öğrencimle tanıştık hiç burun kıvırmadı bu mu olacak öğretmenim flan demedi o da gayet memnundu buna en çok ben şaşırdım ciddiye alınıyormuşum demek
hannecim missim de bilir fatihte ünlü bir enes ayakkabı mağazası var ucuz bayağı fatihin tam ortasında sen beğen ben sana kargoyla yollarım canım benim ne olacak birgün gel buraya alırız bi sürü zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?