2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

enimse Canım yazz 24 mü 26 mı ne. Seninle aynı durumdayım canım, Gerçi benim 3-4 günüm var düğün günümle reglim arasında ama tatile gidersek rahat edemem. Hem de ilk zamanlar denk gelmese düper olur kanımca. Neyse bana bir hap verdi ama bakalım kullanacak mıyım?

bende cok kararsız kaldım şimdi delige sorcam bı oda bızden düğünde adet olcak cnm senın yıne 3-4 gun sonraymıs bı kac gun daha atar bence benım tam düğün günü hohoho olursada napalım ben alırım önlemımı yınede etkılemezse canım kocam bekler beniii

Ayyy bir de öne atarmış, hapı kullanmamaya karar vermiş de olursam. Ben de o talihsizliği yaşarım. Kaç sene beklemiş 5-6 gün mü beklemeyecekkaydirigubbakcemile3

bekler tabii opuyorumnanaktan aşk bu :asigim: ama inş denk gelmez mesela ben ne zaman beklesem o gün olmuyor hep sonra oluyor ,yumurtalarım bana gıcık kaydirigubbakcemile3

Ayyy bir de öne atarmış, hapı kullanmamaya karar vermiş de olursam. Ben de o talihsizliği yaşarım. Kaç sene beklemiş 5-6 gün mü beklemeyecekkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 aynen hannecim bu olay deli ediyor beni ama olursa da olur yani aklinialirimsmile o akşam hep oturup konuşursunuz,saçını okşar flan :asigim:

bekler tabii opuyorumnanaktan aşk bu :asigim: ama inş denk gelmez mesela ben ne zaman beklesem o gün olmuyor hep sonra oluyor ,yumurtalarım bana gıcık kaydirigubbakcemile3

Sağ olsun 4 aydan beri beklediğim gün geliyor halamkaydirigubbakcemile3 Aman maşallah diyeyim

düğünden 2 gun olsam yıne rahat ederım ama her sey bu adetımde belli olcak cnmm ya gecen ay tam ayın 10 unda olmustumm yanı bu benım kına gecemle aynı tarıh normalde 2 gun falan atar ılerı bıde atmayacagı tutarmıs ne sınır olurum bakalım eger 2 gun atarsa bu ay ötekı ayda atar kesın ama önlem almadan yapamam ınadınada gerıye gelırmıs düğün zamanı olacagım adet ayy bu kızların cektıgı nedır yaaaaa

kaydirigubbakcemile3 aynen hannecim bu olay deli ediyor beni ama olursa da olur yani aklinialirimsmile o akşam hep oturup konuşursunuz,saçını okşar flan :asigim:

Kısmet bakalım artık, her şey olacağına varır. Hem daha romantik olur öylekaydirigubbakcemile3

Bakalım canım yai hayırlısı artık opuyorumnanaktan
yaa eminim zaten o akşam saçını okşamak isteyeceğinden de :) ama sağlık olsun yaa

Mecbur isteyecek eğer öyle olursakaydirigubbakcemile3
yaa kızlar bu yasmini de ssk karşılamıyor herhalde... Ben nakit olarak aldım 16 tl idi...

Valla bir bilgim yok sanırım.

yaa eminim zaten o akşam saçını okşamak isteyeceğinden de :) ama sağlık olsun yaa

ister kız :asigim: olayı romantiğe bağlayın herhalde istemez ister mi yoksa aklinialirimsmile hannem sen biliyormusun nedendir bu ilk gece illa bu olay olacak,neden dememişler evlenenler ilk kez aynı evde kalacak o akşam eve geldiklerinde sarılıp uyusunlar diye kaydirigubbakcemile3 bunun geçmişini merak ettim :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…