saol hannecim.
ben doktora gidiyorm kızlar görüşürüz.[/QUOT
görüşmek üzere canım
saol hannecim.
ben doktora gidiyorm kızlar görüşürüz.
Rica ederim canım, görüşürüz.
Ayyy ne zorr işimizz kullansak bi dert kullanmasak bi dertt erkekler ne şanslı
Aslında erkeklerin korunma amaçlı kullanacakları ilaçlar da bulunmuş, ama kilise izin vermemiş piyasaya sürülmesine. İizn verseymiş ya, kadın doğuruyor kadın korunsun mantığındalar resmen.
Ayyy ne zorr işimizz kullansak bi dert kullanmasak bi dertt erkekler ne şanslı
Hapların etkisi bünyeye göre değişiyor kızlar. Adet düzensizliği nedeniyle ben de doğum kontrol hağı kullandım .Ben bir ara gynelle diye bir doğum kontrol hapı kullanmıştım. Sürekli kanama yapmıştı sonra yasmine geçelim dedi doktorum. Yasminde öyle ara kanamalar olmamıştı adetim de düzene girmişti ancak 3-4 kilo kadarcık su toplamıştım.
aynen canım tam şimdi onu yazıyordum ne zormuş yahu hem kullanmak zor,hem doğru hapı seçmek zor anlamadım ben bu işi,adet günü,balayı,ilk gece,ağrı,sızı dert off Allah kolaylık versin çok zormuş olumunekankayizsmile
aynen canım tam şimdi onu yazıyordum ne zormuş yahu hem kullanmak zor,hem doğru hapı seçmek zor anlamadım ben bu işi,adet günü,balayı,ilk gece,ağrı,sızı dert off Allah kolaylık versin çok zormuş olumunekankayizsmile
Yaaa ben burda olamayabilirim ya. Benim için de dileklerde bulunum 1000. sayfadakaydirigubbakcemile3son 15sositososito
ayneennnnnnn evin tüm ihtiyacına kadar herşeyi ile ilgilenn salata soyacağına kadar :) kendinle ilgilen haa bu arada çalışıyosan bide iş yerindekileri idare ett bu arada doktor doktor gez kendini kontrol ettir valla sonra ilk gece sıkıntısı yaşa onlarda ki keyiff kimsede yok ama çok da suçlamayalım onların yüküde ağırr :) valla ben en son giderken doktora bizimkinide götürücem doktor ikimizede anlatsın :kedi:
ayneennnnnnn evin tüm ihtiyacına kadar herşeyi ile ilgilenn salata soyacağına kadar :) kendinle ilgilen haa bu arada çalışıyosan bide iş yerindekileri idare ett bu arada doktor doktor gez kendini kontrol ettir valla sonra ilk gece sıkıntısı yaşa onlarda ki keyiff kimsede yok ama çok da suçlamayalım onların yüküde ağırr :) valla ben en son giderken doktora bizimkinide götürücem doktor ikimizede anlatsın :kedi:
Amin yaaa, kadın olmak zor iş vesselam.
Yaaa ben burda olamayabilirim ya. Benim için de dileklerde bulunum 1000. sayfadakaydirigubbakcemile3
tabiki de hannecim son 14 hihoyyyt
Nişanlım burda olsaydı onu da götürecektim ama malesef şu an aynı şehirde değiliz. En iyisi birlikte gitmek valla.
Nişanlım burda olsaydı onu da götürecektim ama malesef şu an aynı şehirde değiliz. En iyisi birlikte gitmek valla.
hmmm ne kadarmıs kı fıyatlarıı neyse önemli degıl ama ben cok kararsız kaldım amacım adetımı gecıktırmek hemcnm o 24+4 dediğini vemişti doktor aslında yazz ismi hiç ara vermeden kullanılıyomuş ama dediğim gibi kurum karşılamadı diye almadım ben.
Amin yaaa, kadın olmak zor iş vesselam.
Yaaa ben burda olamayabilirim ya. Benim için de dileklerde bulunum 1000. sayfadakaydirigubbakcemile3
Yani, zaten o da gelmek isterdi ama olmadı malesef denk gelmedi. Ben hoparlörü açayım sen de soracaklarını sor dedim o benden de pimpirikli, çok düşünüyor şu hap olayını. Her şeyi sor e mi, iyi dinle ne dediyse diye tembihledi bir de beni akıllımkaydirigubbakcemile3aynene öyle beraber yaşıyacağımız bişey olunca neden tek ben dinleyeyim ki canım sizde evlendikten sonra gidersiniz
:sinifsinif: günah kıyamam
sirkencubin cim inş bi orta yol buluruz da iki taraf da kırılmaz ben de enimse gibi kendimden çok başkları kırılmasın diye uğraşmaktan yoruldummm. pofffff sadece bu konuda değil her konuda bu arada ben burda olmazsam 1000 de bana da dilet tutun kızlar
bi de hanne mBEN:lepi:
Eveeeeet yok mu arttıran. kaydirigubbakcemile3
hmmm ne kadarmıs kı fıyatlarıı neyse önemli degıl ama ben cok kararsız kaldım amacım adetımı gecıktırmek hem
Canım yazz 24 mü 26 mı ne. Seninle aynı durumdayım canım, Gerçi benim 3-4 günüm var düğün günümle reglim arasında ama tatile gidersek rahat edemem. Hem de ilk zamanlar denk gelmese düper olur kanımca. :kedi: Neyse bana bir hap verdi ama bakalım kullanacak mıyım?
bız senın yerınede dılekte bulunuruz cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?