2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Hapların etkisi bünyeye göre değişiyor kızlar. Adet düzensizliği nedeniyle ben de doğum kontrol hağı kullandım .Ben bir ara gynelle diye bir doğum kontrol hapı kullanmıştım. Sürekli kanama yapmıştı sonra yasmine geçelim dedi doktorum. Yasminde öyle ara kanamalar olmamıştı adetim de düzene girmişti ancak 3-4 kilo kadarcık su toplamıştım.

Ayyy ne zorr işimizz kullansak bi dert kullanmasak bi dertt erkekler ne şanslı

aynen canım tam şimdi onu yazıyordum ne zormuş yahu hem kullanmak zor,hem doğru hapı seçmek zor anlamadım ben bu işi,adet günü,balayı,ilk gece,ağrı,sızı dert off Allah kolaylık versin çok zormuş olumunekankayizsmile

Bakalım bizler de ne gibi yan etkileri olacak. yazz 24+4 te de aynı problemleri duymuştum ben. Sürekli kanama yapabiliyormuş 2-3 ay ama sonra düzene giriyormuş. Offf ne zor karar vermek. Ne yapacağım ben ya. Haftaya salı başka bir jinekoloğa gideceğim, bakalım o ne önericek.

ayneennnnnnn evin tüm ihtiyacına kadar herşeyi ile ilgilenn salata soyacağına kadar :) kendinle ilgilen haa bu arada çalışıyosan bide iş yerindekileri idare ett bu arada doktor doktor gez kendini kontrol ettir valla sonra ilk gece sıkıntısı yaşa onlarda ki keyiff kimsede yok ama çok da suçlamayalım onların yüküde ağırr :) valla ben en son giderken doktora bizimkinide götürücem doktor ikimizede anlatsın :kedi:

Amin yaaa, kadın olmak zor iş vesselam.
son 15sositososito
Yaaa ben burda olamayabilirim ya. Benim için de dileklerde bulunum 1000. sayfadakaydirigubbakcemile3

Nişanlım burda olsaydı onu da götürecektim ama malesef şu an aynı şehirde değiliz. En iyisi birlikte gitmek valla.

evet canım haklısın o da mantıklı gelsin bence de kaydirigubbakcemile5

Yaaa ben burda olamayabilirim ya. Benim için de dileklerde bulunum 1000. sayfadakaydirigubbakcemile3

aynen hannecim,bende olmayabilirim bana da dilek dileyin nasılsa dileklerimiz aynı kaydirigubbakcemile5 :1hug:

sirkencubin cim inş bi orta yol buluruz da iki taraf da kırılmaz ben de enimse gibi kendimden çok başkları kırılmasın diye uğraşmaktan yoruldummm. pofffff sadece bu konuda değil her konuda bu arada ben burda olmazsam 1000 de bana da dilet tutun kızlar

bi de hanne m BEN:lepi:

cnm o 24+4 dediğini vemişti doktor aslında yazz ismi hiç ara vermeden kullanılıyomuş ama dediğim gibi kurum karşılamadı diye almadım ben.
hmmm ne kadarmıs kı fıyatlarıı neyse önemli degıl ama ben cok kararsız kaldım amacım adetımı gecıktırmek hem

bız senın yerınede dılekte bulunuruz cnmm

aynene öyle beraber yaşıyacağımız bişey olunca neden tek ben dinleyeyim ki canım sizde evlendikten sonra gidersiniz
Yani, zaten o da gelmek isterdi ama olmadı malesef denk gelmedi. Ben hoparlörü açayım sen de soracaklarını sor dedim o benden de pimpirikli, çok düşünüyor şu hap olayını. Her şeyi sor e mi, iyi dinle ne dediyse diye tembihledi bir de beni akıllımkaydirigubbakcemile3

:sinifsinif: günah kıyamam

Ben yine onu sürükler götürürüm bir ara yanımda merak etmeyin. Pimpirikli olunca böyle oluyor.kaydirigubbakcemile3

Eveeeeet yok mu arttıran. kaydirigubbakcemile3

Sağ olasın güzelimmm benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…