2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

var cnm aslında çok uzun süre tavsiye etmiyo doktorlar bana en fazla 6 ay dedi çünkü benim kistim var bakalım umarım sorun çıkarmazlar çok tereddütteyim zaten.

Bildiğim kadarıyla kistlerin tedavisnde de kullanılıyor canım doğum kontrol hapları, bakarsın o yönden de faydasını görürsün.. Allah'ım şifa versin tatlım.

var cnm aslında çok uzun süre tavsiye etmiyo doktorlar bana en fazla 6 ay dedi çünkü benim kistim var bakalım umarım sorun çıkarmazlar çok tereddütteyim zaten.

geçmiş olsun canım önemli bişey değildir umarım?

birde mesela 6 ay dedi ya 6 ay içtin ne kadar ara vereceksin canım?sonra ne zaman başlayacaksın? :ecrin_bebek:

Kızlar bu arada "yasmin" kullanan veya kullanacaklar "BEN:lepi:" şeklinde mesaj gönderebilirler mi? Çoğunluğa bakacağım da. Ben karar veremedim henüz.

evt cnm ben dün başladım aslında yeni bir hap çıkmış ismi YAZZ doktor onu verdi ama kurum karşılamıyo diye almadım onu yasmine rapor çıkartırdım heray gitmem gerekmicek yani.

BEN:lepi: ama kararsızım yaniii o olmazsa yaz 24+4 var suan onu araştırıyorumm

buarada slmlarınızı ıletırım kızlarr zuzuya

Ben de ikisi arasında kaldım canım ya. Bana yaz 24+4 önerdi doktor. Yasminin yeni versiyonuymuş.
mavi_peri canım iyi bir şey olmamış. Benim doktor bir gün yutmayu unutursan hapı HAPI YUTARSIN dedi.kaydirigubbakcemile3

tamam cnmm herkesten selam söylerım senden selmaaakaydirigubbakcemile3

Kızlar bu arada "yasmin" kullanan veya kullanacaklar "BEN:lepi:" şeklinde mesaj gönderebilirler mi? Çoğunluğa bakacağım da. Ben karar veremedim henüz.

hannecim benim arkadaşım kullandı mayısta evlendi o da doktorumuz aynı bende galiba onu kullanıcam aslında böyle giderse regl günlerim balayına falan geliyoo benim bide bişe duydum hastalığın bittkten sonra ki bilmem kaçıncı günler çok hareketliymmiş hamile kalabilemk için ama tam günlerini bilmiyorum zaten regl olduğun güne göre değişiyoo ben ondan terettüyim benim düğün öçncesi bitecek ama acaba ogünlere gelipte kaza olmasın aman neyse bidaha gittiğimde sorucamm doktora

zaten sanırım piyasadakı ılacların ıçlerınden en iyileri ıkısı galıba kı yaz 24+4 un yan etkılerı daha azmıs ama yenı bı ilaçmıs her yerde cok rahat bulunurmukı gercı ben amerıkada bulurum yanı zaten ılk orda denenmıs ilaç

Ozzy cim annen haklı kına konusunda; onlara sorulması fikirleriin alınması gerekiyor; ama kayınvaliden de haklı madem gelen gideni olacağını da biliyor " param gider işim biter" diye düşünüyor. Bunu bir de usulüyle yapsaymış.. Her şeyden önemlisi senin istedigin sen ne istiyorsan onu yap.

Bizde de ben kına gecesini çok istiyordum ama sadece kızlarla kayınvalidem tutturdu kız erkek bir olacak diye. Başta hiç istemedim çok karşı çıktım hatta şakayla karışık kına gecemi sabote edemezsiniz filan dedim sonra düşündükçe madem bir mekan ayarlanıyor kalabalık daha hoş olur diye düşündüm.

ben microgynon kullanıyorum
doktorun bana söylediği en az şikayet bundan gelmiş
ve baktım hormon düzeyide yasmine oranla düşük
yasmiinde 3mg olan bi etkin madde bunda 150 mikrogram

meltemcim aynen öle canım 10 hatta 11 de al bi saatten bişi olmaz ama bi sabah bi akşam alma
telinde haftalık alarm varsa ayarla hergün hatırlatsın sana

ilçı kullanırken ilk ay vücudun alışma evresi imiş
lekelenme vs olabilirmiş
bırakmamak gerekmiş
aklınızda bulunsun
hannecim akşam bakar yazarım güzelim

Benim düğün 19 eylül. 23-24 eylüldde de regl olacaktım. Doktor o zamanlar tehlikeli zamanlar değil dedi ama balayıydı,ilk zamanlardı rahat edemem dersen öne alalım dedi reglini. Bir hap verdi bana. Düğünden önce bitecek reglim eğer kullanırsam hapı. Karar vermiş değilim. Hiçbir olumsuz etkisi yan etkisi yok dedi sadece regl zamanın değişecek dedi. Bakalım karar veremedim 20 ağustosa kadar vaktim var düşünüyorumbilmiyorumkismile

Sağ ol tatlım.opuyorumnanaktan

ay benımde öleeee tam düğünde yakalanıom adete bılmıoyum dogum kontrol hapıyla gecıktırırım dıyorum ama bılmıom cok karıstımmm

ay benımde öleeee tam düğünde yakalanıom adete bılmıoyum dogum kontrol hapıyla gecıktırırım dıyorum ama bılmıom cok karıstımmm

cnm o 24+4 dediğini vemişti doktor aslında yazz ismi hiç ara vermeden kullanılıyomuş ama dediğim gibi kurum karşılamadı diye almadım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…