var cnm aslında çok uzun süre tavsiye etmiyo doktorlar bana en fazla 6 ay dedi çünkü benim kistim var bakalım umarım sorun çıkarmazlar çok tereddütteyim zaten.
var cnm aslında çok uzun süre tavsiye etmiyo doktorlar bana en fazla 6 ay dedi çünkü benim kistim var bakalım umarım sorun çıkarmazlar çok tereddütteyim zaten.
Kızlar bu arada "yasmin" kullanan veya kullanacaklar "BEN:lepi:" şeklinde mesaj gönderebilirler mi? Çoğunluğa bakacağım da. Ben karar veremedim henüz.
BEN:lepi: ama kararsızım yaniii o olmazsa yaz 24+4 var suan onu araştırıyorumm
buarada slmlarınızı ıletırım kızlarr zuzuya
a.s sende bidahakine selma söyle bizdenn :)
benim arkadaşımda yasmin kullandıı düğün öncesi hatta bigün içmeyi unuttu bişe olmadıı yasmin de iyimiş galiba valla bende hapla ilgili hemö iyi hemde kötü şeyler duyuyorum iyi olması bi şekilde koruyomuş hastalıklardan kötü tarafı ise yumurtalıkları tembelleştiryomuş ama hayırlısı artıkk
Kızlar bu arada "yasmin" kullanan veya kullanacaklar "BEN:lepi:" şeklinde mesaj gönderebilirler mi? Çoğunluğa bakacağım da. Ben karar veremedim henüz.
Ben de ikisi arasında kaldım canım ya. Bana yaz 24+4 önerdi doktor. Yasminin yeni versiyonuymuş.
mavi_peri canım iyi bir şey olmamış. Benim doktor bir gün yutmayu unutursan hapı HAPI YUTARSIN dedi.kaydirigubbakcemile3
saol cnm inşallah bakalım daha kötü yapmasında.Bildiğim kadarıyla kistlerin tedavisnde de kullanılıyor canım doğum kontrol hapları, bakarsın o yönden de faydasını görürsün.. Allah'ım şifa versin tatlım.
geçmiş olsun canım önemli bişey değildir umarım?
birde mesela 6 ay dedi ya 6 ay içtin ne kadar ara vereceksin canım?sonra ne zaman başlayacaksın? :ecrin_bebek:
yok cnm adet sancısı işte heray öldürüyo bende birde kisti olanlarda ağrı daha fazla oluyomuş. aslında 3 ay sonra tekrar kontrole gidecem kistimde büyüme falan yoksa 3 ay daha kullanıp bırakacam sonrada artık eşim korunur bilmiyorum bakalım zaman ne gösterecek umarım olumsuz şeyler olmaz(
hannecim benim arkadaşım kullandı mayısta evlendi o da doktorumuz aynı bende galiba onu kullanıcam aslında böyle giderse regl günlerim balayına falan geliyoo benim bide bişe duydum hastalığın bittkten sonra ki bilmem kaçıncı günler çok hareketliymmiş hamile kalabilemk için ama tam günlerini bilmiyorum zaten regl olduğun güne göre değişiyoo ben ondan terettüyim benim düğün öçncesi bitecek ama acaba ogünlere gelipte kaza olmasın aman neyse bidaha gittiğimde sorucamm doktora
saol cnm inşallah bakalım daha kötü yapmasında.
yok cnm adet sancısı işte heray öldürüyo bende birde kisti olanlarda ağrı daha fazla oluyomuş. aslında 3 ay sonra tekrar kontrole gidecem kistimde büyüme falan yoksa 3 ay daha kullanıp bırakacam sonrada artık eşim korunur bilmiyorum bakalım zaman ne gösterecek umarım olumsuz şeyler olmaz(
çok geçmiş olsun tatlım inş en kısa zamanda iyileşirsin a.s
ben microgynon kullanıyorum
doktorun bana söylediği en az şikayet bundan gelmiş
ve baktım hormon düzeyide yasmine oranla düşük
yasmiinde 3mg olan bi etkin madde bunda 150 mikrogram
meltemcim aynen öle canım 10 hatta 11 de al bi saatten bişi olmaz ama bi sabah bi akşam alma
telinde haftalık alarm varsa ayarla hergün hatırlatsın sana
ilçı kullanırken ilk ay vücudun alışma evresi imiş
lekelenme vs olabilirmiş
bırakmamak gerekmiş
aklınızda bulunsun
hannecim akşam bakar yazarım güzelim
çok geçmiş olsun tatlım inş en kısa zamanda iyileşirsin a.s
Amin canım ya inşallah şifa bulursun bol,cuğum.
ay benımde öleeee tam düğünde yakalanıom adete bılmıoyum dogum kontrol hapıyla gecıktırırım dıyorum ama bılmıom cok karıstımmm
Amin canım ya inşallah şifa bulursun bol,cuğum.
saol hannecim.
ben doktora gidiyorm kızlar görüşürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?