2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

benm evim mutfak misafir odası oturma odası yatak odası banyo 2 balkon laminant amerikan kapı mutfak dolabı sıfır balkon ve banyo taşları yeni değişti çelik kapı camlar pimapen kiram 325 lira kaloriferli.bursa da nasıl kiralar?

ciddimisinnn yaa 325 böyle ev bulmak çok zorr yaa benim baktığım en uygun 500 oda içindekiler sıfır falan değil yaa

BİRİ BANA YARDIMM ETSİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN YİCEM BİRAZDAN KAFAYII YAHUUUkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

canım cıktı ya sabhatan beri yoguunn burası kımse yok tek basıma yetısmeye calsııyorum yanımda çalısan muhtesem arkadasım hafta içi hafta içi ev tasımaya kalktı

anlıyorum seni zor oluyor ben de 1 haftadır öleyim canım. bwenim odadaki de 12 gün izinliydi. işler öle bir yığıldı ki yokluğunda. bugün geldi ama 1 tane bile iş çıkmadı daha:)) şansa bak

ciddimisinnn yaa 325 böyle ev bulmak çok zorr yaa benim baktığım en uygun 500 oda içindekiler sıfır falan değil yaa

canım biz ev bakarken bu eve girdik içinde ustalar çalışıyor ev sahibi başlarında. dedi her şey sıfır olacak bizde her yeri gezdik 450 den aşağı yok biliyoruz da. ev sahibimiz madem yeni evleneceksiniz 325 olsun gelin size vereyim.evime ii bakın yeter dedi tuttuk biz de. musluklarından prizlerine kadar her şeyimizi değiştirdi sağolsun.her odaya balkonlara tasarruf ampulünü de takıp teslim etti bize. bozulan bir şey olursa musluk ya da priz kendi ilgilenecek arayın yeter ben yaptırırım dedi. boya badana derdimiz de olmadı her şeyi arayıp bize sordu duvarlar ne renk olsun kapılar nasıl olsun mutfak dolabı krem kahve uygun mu diye falan maşşallah allahım nazarlardan saklasın ev sahibimizi ilk yıl zam da yapmam sonra yirmi yirmi beş lira koyarız zammı dedi allahım tadımızı bozmasın inşallah size de öyle biri denk gelir canımm

ayy canım yaa yazık o da hafta sonu niye taşımyoo evini
ay sınır edende o zatenn beniii
anlıyorum seni zor oluyor ben de 1 haftadır öleyim canım. Bwenim odadaki de 12 gün izinliydi. Işler öle bir yığıldı ki yokluğunda. Bugün geldi ama 1 tane bile iş çıkmadı daha:)) şansa bak
hep öle olur zaten yokluklarındada bizlerın boş boş oturduklarını düşünürler
yaa ben size uzun zamandır türk kahvesi yapmadım dimii :) kim istiyooo elleri göreyimm

ay süper olur cnmm tabı zahmet olmazsa gerıldım ıyıce bugunden beri

canım okadar sevindim ki şansınız çok iyi gitmiş bir ömür böyle sürer inşallah bizimde istediğimiz gibi olur canım

ehh kahvenin yanında ikram ederiz yani kahve yaptıkta sigara mı eksik edicez bebişim

saolll tatlım benım su 18 gun gecsede kurtulsam surdan nefret edıyorum artık yerıme gelcek olana allah sabırlık versın gercı herkes ben degıl benım gibi enayı degılkı katlansınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…