2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

enimsecim bişe sorucam sizin yazdıklarınızı hemen göremiyorum ben ancak bi arka sayfaya gidip tekrar buraya dönüyorum öyle yeni yazılanları görüyorumm başka bi yolu varmı ?

enimsecim bişe sorucam sizin yazdıklarınızı hemen göremiyorum ben ancak bi arka sayfaya gidip tekrar buraya dönüyorum öyle yeni yazılanları görüyorumm başka bi yolu varmı ?

burdayım tatlımm malesef bıldıgım kadarıyla bı bıldırım falan yok ama sayfayı sık sık yenılersen oldugunn sayfadakı degısıklıklerı görebılırsın f5 e bas
sık sık cnm

sağol lepim almayı düşünüyorum 250 fln geliyoooo

kızlar ben yaz 24+4 ü cok begendım yanı yan etkısı cok az bı ilaçmıs onu kullanmayı cok ıstıyorum ama onu hiç ara vermıyosun sureklı içme durumundayız bende yasmın kullanmaya karar verdımm doktor aracılıgıyla nişanlımın kuzenı hemşire o benım ıcın gereklı bılgılerı yasmın kullanmaya baslıcam adetın bırıncı gunu baslıcakmısım

bende geldimmm:))
hoşgeldın tatlımmmm
sıkıldınız mı bensiz
ben şuan buhar olup uçnakla meşguluüm çok sıcakk
ya evet cok sıcakk dısarlara cıkılcak gıbı degıl evde olsam bı guzel uyurdumm
bende uçabilirim çok sıcakkkkkk benim daha kilimam bile yokkkk bayılıcam anlıyacağınız

hadi yaaa niye yokkı klıma gercı bu sıcaga oda yeterlı gelmıo ama olsaydı ii olurdu senın için

doktora gittiğimde 24+4 sorucam duymadım hiç ama yasmini biliyorum birde yaz diye bi hap varmış

hoşbulduk canım:)) sen daha süpürgeye karar vermemişsin bak phılıpsi gerçekten tavsiye ediyorum kullanan tanıdıklarım var çok memnunlar.
enimsecim bende yazz ı kullanmak istedim etksi az olduğu için doktor bana o fazla olan 4 taneyi normal vitamin olarak düşün dedi hiçbir etkisi yok dedi tedirgin olacak ama ben sigortadan alim diye yasmine başladım bugün 3. günüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…