soulmate saol canım bende çıktığımda sorucam bu modelleri
Rica ederim canım. Bende normal süpürgeyi henüz almadım, kampanya falan var mı diye araştırma yapıyorum. :)
Bir de kızlar ben blender seti almıştım Arzum'un, sonra onu geri verdim. Braun'u daha çok beğendiğim için. Fakat ben hiç bi yerde Braun'un şu setini bulamıyorum. Sadece nette satışı var. Dışarda satıldığını bildiğiniz bi yer var mı İstanbul avrupa yakasında? Yoksa netten alıcam, netten nerden almamı tavsiye edersiniz?
sevindim canım :))ha bu arada bn,m kına olayı vardı ya.ben nişanlıma da ablasına da dedim.ablasına annem aramadığınız için bozuldu demedim de nişanlıma dedim onu.biz gelmiyoruz dedim.ben evde toplaşcam arkadaşlarımla dedim.o da olur ya zaten dedi bizimkilerinde tutmak için gittiği yerdeki kişiler de demişki biz erkek kınası çok yapıyoruz demiş.öle kız tarafının gelmediği.öle abes olmaz demiş.dedim kına yakmaya bize gelirsiniz isterseniz 1 2 araba dedim.öle işte.o da şimdilik çözüldü gibi.
iyiyim kusum ama işler yakamı bırakmıo saolsun arkadas bugunde gelmediiiii
gelmezler canımmm
fakir duo su filtreliden bahsettim canım ama çok şikayet var araştırdım da..süpürge konusunda fakir diyorlar evet ama hangi modeli ki acabaaaaaaaaaaaaa
canım hepsiburada ve hızlıal a bak istersen güvenilir siteler
ben varımmmm tabı benı hep yoktan sayıyosunnn benım bugun biraz kaçmam gerek surdan
yarın aksam abımın 40 mevlütü var
kolay gelsin canım
ben buralardayımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?