2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

doktora gittiğimde 24+4 sorucam duymadım hiç ama yasmini biliyorum birde yaz diye bi hap varmış
işte 24+4 ile yazz aynı cnm yaz 24+4 bildgm kadaerıyla unku arastırdım baya yan etkısı hiçç yokmus ama bulunması kolay degılmıs sanırım bıde ben adetı gecıktırcem ya o yuzden vazgectım bunu kullanmaktan fiyatı 21 tl imiş bu hap hiç ara vermeden devam edıldıgı için adetımı erteleyemem belkı ılerde buna gdönerim
hoşgeldin wenes.

ben de yasmin kullanıyorum hatunlar
nasıl cnm memnunmusun yanı belırtıler basladımı cnmm sende enım gıbı adetını ertelıcenmı yanı bırıncı kutudan sonra ara vermeden ıkıncı kutuya gecıcenmı
hım anladım cnm sıgorta karsılamıyomus sanırım yazz ı
yarın artık takılacak enimsecim ama zaten bayıldım bu zamana kadar en azından iyi gelir yaaa

oyy kusum kıyamam sana bıtanem bende bugun spor ayakkabı gıydım gıymez olaydın ayaklarım yanıoooo

kızlar bugun ayaklarım cidden cayır cayır yanıo sanırım spor ayakkabıdan degıl üstelık bıde klımada var sızce adet dönemım yaklastıgı ıcın olabılırmı

evet o yğüzden sıcak basıyo güzelim.

enimsem ben başlamadım henüz hapa.ama ben ara vermeden devam ederek değil şanda ade söktürücü kullanıyorum öle öne cekeceğim adetimi
bu arada yasmini de karşılamıyo devlet diye biliyorum ama yanlış mı biliyorum

ya ne güzel sporla işe gidebiliyosanız bende spor giymeyi çok istiyom ama maalesf(
enimsecim ondan olabilir ayaklarının yanması bide evt dediğin gibi YAZZ Iın fiyat 21 tl ve sigorta karşılamıyo canım ama yasmini ödüyo.

yaaaaaaaa yasmini ödemiyo dedi doktor bana reçeteyle yazmadı o yüzden puffffffffffff

yok cnm ödüyo hatta rapor bile aldım ben 3 kutuyu birden aldım eczaneden 3 kutu bitince tekrar gidip alabilirinm yani.3 kutuya fark olarak 21 lira ödedem ama 1 tane fiyatı sayılır yani.

yok cnm ödüyo hatta rapor bile aldım ben 3 kutuyu birden aldım eczaneden 3 kutu bitince tekrar gidip alabilirinm yani.3 kutuya fark olarak 21 lira ödedem ama 1 tane fiyatı sayılır yani.

hmm annadım cnm olmazsa ben bi kutu alayım da sora giidip diğerini yazdırayım sağol muck

hımm ama benım düğüne bır ay kaldı ıkı farklı ilacı kullanma sürecım kalmadı neyse saglık olsun olursamda olurum yapcak bişi yok
ay benım bı eşofmanla gelmedıgım kalıo cnmm aksıne bızım burda klasıkle zorlanırım bıraz inşaat alnına gırıyo bızım iş üretimide takıp edıorum hep ya hışırım cıkar klasık gıyınsem
yaaaaaaaa yasmini ödemiyo dedi doktor bana reçeteyle yazmadı o yüzden puffffffffffff

tamm kızlar kavga etmeyın ödemıosa ben hepinize alırım buarada bende kendıme 2-3 kutu alıyım barii dursun kenarda
enimsecim hasta olucağın için daha fazla terliyosundur eehhh bide spor ayakkabı var :))

hımm anladımmm şekr

banada doktor karşılamıo demişti
ama benim aldığımın fiyatı zaten 3.85:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…