hosbulduk , 29 ekim allah nasip ederse , senin ki ne zaman?
işte 24+4 ile yazz aynı cnm yaz 24+4 bildgm kadaerıyla unku arastırdım baya yan etkısı hiçç yokmus ama bulunması kolay degılmıs sanırım bıde ben adetı gecıktırcem ya o yuzden vazgectım bunu kullanmaktan fiyatı 21 tl imiş bu hap hiç ara vermeden devam edıldıgı için adetımı erteleyemem belkı ılerde buna gdönerimdoktora gittiğimde 24+4 sorucam duymadım hiç ama yasmini biliyorum birde yaz diye bi hap varmış
nasıl cnm memnunmusun yanı belırtıler basladımı cnmm sende enım gıbı adetını ertelıcenmı yanı bırıncı kutudan sonra ara vermeden ıkıncı kutuya gecıcenmıhoşgeldin wenes.
ben de yasmin kullanıyorum hatunlar
hım anladım cnm sıgorta karsılamıyomus sanırım yazz ıhoşbulduk canım:)) sen daha süpürgeye karar vermemişsin bak phılıpsi gerçekten tavsiye ediyorum kullanan tanıdıklarım var çok memnunlar.
enimsecim bende yazz ı kullanmak istedim etksi az olduğu için doktor bana o fazla olan 4 taneyi normal vitamin olarak düşün dedi hiçbir etkisi yok dedi tedirgin olacak ama ben sigortadan alim diye yasmine başladım bugün 3. günüm.
yarın artık takılacak enimsecim ama zaten bayıldım bu zamana kadar en azından iyi gelir yaaa
yaaaaaaaa yasmini ödemiyo dedi doktor bana reçeteyle yazmadı o yüzden puffffffffffff
yok cnm ödüyo hatta rapor bile aldım ben 3 kutuyu birden aldım eczaneden 3 kutu bitince tekrar gidip alabilirinm yani.3 kutuya fark olarak 21 lira ödedem ama 1 tane fiyatı sayılır yani.
Supermis :)
:) allah tamamina erdirsin , mutluluklar nasip etsin herkese insallah..
hımm ama benım düğüne bır ay kaldı ıkı farklı ilacı kullanma sürecım kalmadıevet o yğüzden sıcak basıyo güzelim.
enimsem ben başlamadım henüz hapa.ama ben ara vermeden devam ederek değil şanda ade söktürücü kullanıyorum öle öne cekeceğim adetimi
bu arada yasmini de karşılamıyo devlet diye biliyorum ama yanlış mı biliyorum
ay benım bı eşofmanla gelmedıgım kalıo cnmm aksıne bızım burda klasıkle zorlanırım bıraz inşaat alnına gırıyo bızım iş üretimide takıp edıorum hep ya hışırım cıkar klasık gıyınsemya ne güzel sporla işe gidebiliyosanız bende spor giymeyi çok istiyom ama maalesf(
enimsecim ondan olabilir ayaklarının yanması bide evt dediğin gibi YAZZ Iın fiyat 21 tl ve sigorta karşılamıyo canım ama yasmini ödüyo.
yaaaaaaaa yasmini ödemiyo dedi doktor bana reçeteyle yazmadı o yüzden puffffffffffff
tamm kızlar kavga etmeyın ödemıosa ben hepinize alırım buarada bende kendıme 2-3 kutu alıyım barii dursun kenardayok cnm ödüyo hatta rapor bile aldım ben 3 kutuyu birden aldım eczaneden 3 kutu bitince tekrar gidip alabilirinm yani.3 kutuya fark olarak 21 lira ödedem ama 1 tane fiyatı sayılır yani.
enimsecim hasta olucağın için daha fazla terliyosundur eehhh bide spor ayakkabı var :))
sizlerin düğünleri benden önceee siz kullanın bakalım bende ona göre alıcam hihoyyyt
kobay olduk iyi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?