2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

enimsecim değişik bi fikir kırmızı inşallah iyi olurr canım
TATLIMM KIRMIZI DIYINCE KORKMA AMA HEEE AŞK ALEVI VAR YA ONDAN GERCI GÜNEŞTE ALEV ALEV YANIOO BAYILIYORUMMMzemuszemus
oh ohhhhhhhhh maşallah herşeyi yapmışınnnn şeker.bak herşey yavaş yavaş senin için de yoluuna giriyor.sen yeeter ki bunaltma kendini
İNŞŞ CNM SAOLL
enimse senin gelinliğin nasıl modeli ?

GELINLIGIMIN MODELININ TEK BI RESMI YOK CNMMzemuszemus YNI FARKLI IKI MODELI BIRLESTIRICCEM INS BAKALIM NASIL BİŞİ CIKICAK ORTAYA ONUMUZDEKI GUNLERDE SONUNDA ILK PROVAMA GIDICEM INŞŞŞ CNMMM ILK PROVA ASTAR PROVASI IKINCIDE CIKAR MODELI SIZLERLE PAYLASIRIMM

ohh ne güzel yahuuu ben daha birinciye gidicemmmm ve hiç heycanlanmıcam bana astar gibi bişi giydircekler cunku bedene oturması ıcın

evet cnm ilki sadece astra bişi anlamıyosun ztn
sirken cim ben de byük boy süpürgelerden bahsediyorum şu philips 8915 iyi gibi ama bilemedim ki :S:S

güzel dilkleriniz için saolun kızlar
sizlerinki çok daha güzelleri olsun inşallah

buarada süpürge ben philips aldım torbalı

buzdolabınada ben de bişiler koymaya başladım
bezelyeyi annem koydu
ben de fasulye kabak patlıcan karışımı (türlü için)
doğranmış maydonoz
ve gene küp küp ve uzunlamasına doğranmış soğan koydum

soğan koymak isteynblker dikkatli olsun
ilk denememde bütün doabı kokutmuştum
şimdi iki kat torba ve dondurma kabına koyup donduruorum
yemek için kolaylık oluo
he bide yeşil merciğemiz var haşlanmış

ozzy o bahsett,iğin süpürge benim süpürgem canım:)
biz kullanmaya başladık
çekimi güzel sesi ne sesli ne sessiz
manevra kabiliyeti güzel
hafif kolay taşınıo
altında ve üstünde olmak üzere iki tutma yeri var buyüzden dekaldırmada sıkıntısı yok
iki başlığı var halı ve parke için
ayrıca uzun ince ve tül başlıkları var
ben memnunum
he bide hepa filtresi sayesinde toz falan çıkmıo dışarı yıkanabilir filtreli olması yüzünden uzun ömürlü

Selam kızlar. Dün akşam gidemedim eve bakmaya, bu akşam gidicem kısmetse. Yarında size haber vericem artık.

Bu arada şarjlı elektrik süpürgesi için size tavsiyem Fakir RCT 144 markalı süpürge olucak. Biz ondan aldık. 185 tl'ye almıştık biz ama başka bi yerde 150 tl'ye de gördüm. Normal süpürgeden daha çok kullanılıyo şarjlı süpürge ve bu neredeyse normal süpürge gücünde. :))

Normal elektrik süpürgesinde de araştırma yaptım yine, Philips FC9210 ya da FC8732'yi önerdiler. İkisi arasında pek bi fark yok sayılır. Biri biraz daha pahalı. :))

Bu FC9210

Bu da FC8732

bursa emlakçılarına sesleniyorumm neden bukadar pahalısınız yaa ? sonunda evsiz bi gelin olucam düğün sonrası arabada uyuruz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…