aaa hannem gelmiş canım kalplerimiz bir valla buldun mu ayakkabı?aynı anda foruma girdikkk :1hug:
hannem bırak geçmişi kaydirigubbakcemile3
Selam canımmmm. Evet evet ekle tatlım jeanım.selam kızlarr
jean ayakkabılarını görmek için sabırsızlanıyorumm
hannem bi günümüze dönse koyacağım :)
sen neler yaptın canım?
ben bunları pek beğenmedim daha sade bişey vardı onu alacaktım ama numarası yoktu,ayağıma giydim biraz rahatsız oldum :)
Alıştırma yap şimdiden tatlı, evde giy de dolaş alışkın değilsenkaydirigubbakcemile3
merhaba kizlar...Nabersiniz..
jean gule gule kullan cnm ayakkabilarini,gayet guzel duruyor..alkisalkisalkis
hannem senin elbiselerin ne tarz merak ettim bilmiyorumkismile elbise giyince ayağına ne giyorsun?
Oooo Miss'im gelmiş, hoş gelmiş. İyiyiz tatlım sen nasılsın?merhaba kizlar...Nabersiniz..
ay evet canım gyeyim ayağımayarın kına gecesi için bindallı flan gelecekmiş eve kına anneannemlerde yapılıyor
yuppi missim gelmiş opuyorumnanaktan iyiyim canım enesten aldığım ayakkabılarımı koydum bi önceki sayfada ,sen nasılsın neler yapıyorsun?
cnm yatak odanin hemen hemen aynisini gormustum burda ben de..Coook gusel,beyaz ve modern..:içelim:
olur olur once zorlaniyo insan ama sonra alisiyo cnm,zaman zaman topuklu giy ama alissin ayagin..teşekkür ederim canım hiç yoktan iyidirtopuklu da hiç giymedim ama kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?