2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

vay süpermiş canım çok sevindimm olumunekankayizsmile bende bugün ayakkabı aldım canım eklerim şimdi

aaa hannem gelmiş canım kalplerimiz bir valla buldun mu ayakkabı?aynı anda foruma girdikkk :1hug:

Valla canım bugün felaket sıcaktı ya dışarı çıktım ama hemen eve kaçtım. Söylemesi ayıptır elbise giydim buün, terler bacaklarımdan su gibi aktı o kadar yani. İlk defa bu kadar terliyorum ömrü hayatımdaohaoldumsmile
Evet canımcım kalplerimiz birmişopuyorumnanaktan

hannem bırak geçmişi kaydirigubbakcemile3

Geçmişi okuyamadan gelemiyorum ben ya ne pmpirikliyim.kaydirigubbakcemile3
selam kızlarr
jean ayakkabılarını görmek için sabırsızlanıyorumm
Selam canımmmm. Evet evet ekle tatlım jeanım.

hannem bi günümüze dönse koyacağım :)

sen neler yaptın canım?

Döndümmmm.zemuszemus

Kuzenimin düğününde giyeceğim ayakkabılarım,aslında ben diğerini beğenmiştim ama numarası kalmamışı

yakından deseni taşlar ve saç örgüsü var

bu kadar topuklu giyebilecek miyim ? :)

Güle güle giy tatlım çok hoş. Giyersin giyersin sana güveniyorum bennnn, onda bir şey yokkaydirigubbakcemile5

ben bunları pek beğenmedim daha sade bişey vardı onu alacaktım ama numarası yoktu,ayağıma giydim biraz rahatsız oldum :)

jean gule gule kullan cnm ayakkabilarini,gayet guzel duruyor..alkisalkisalkis

hannem senin elbiselerin ne tarz merak ettim bilmiyorumkismile elbise giyince ayağına ne giyorsun?

Sandalet giyiyyorum canım, babet giyiyorum yalnızsam. Ama nişanlım varsa yanımda topuklu tercih ediyorum. Elbiselerim genelde dizüstü ta da dizlerde.

merhaba kizlar...Nabersiniz..
Oooo Miss'im gelmiş, hoş gelmiş. İyiyiz tatlım sen nasılsın?

ay evet canım gyeyim ayağıma yarın kına gecesi için bindallı flan gelecekmiş eve kına anneannemlerde yapılıyor

Giy,giykaydirigubbakcemile3

yuppi missim gelmiş opuyorumnanaktan iyiyim canım enesten aldığım ayakkabılarımı koydum bi önceki sayfada ,sen nasılsın neler yapıyorsun?

Kızlar bu da bizizm yatak odamız.

cnm yatak odanin hemen hemen aynisini gormustum burda ben de..Coook gusel,beyaz ve modern..:içelim:
teşekkür ederim canım hiç yoktan iyidir topuklu da hiç giymedim ama kaydirigubbakcemile3
olur olur once zorlaniyo insan ama sonra alisiyo cnm,zaman zaman topuklu giy ama alissin ayagin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…