hmm o zaman hem foruma hem de fatihe bakin ama jeanin de soyledigi gibi fatihte de cok cesit var tatlim..
olsun olsun onu da koy hannem gorelim..sositososito
ben 2 sine de bakin derim ama ben fatihten cozmustum o isi cnmcm..gelin ayakkabısı missim,hanne istanbul forumdan bakayım diyor bende fatih daha iyi diyorum sen ne dersin?
Peki canım koyayımkaydirigubbakcemile3 bir sn ama.
ben 2 sine de bakin derim ama ben fatihten cozmustum o isi cnmcm..
kaydirigubbakcemile3bekliyoruz....ahan da gozlerimi actim..:1shok:
Canımcım ben yemek odası ve yatak odasını takım aldım. Aynı takımın yemek odasını tasavvur et. Ama hadi onları da küçültüp koyayımkaydirigubbakcemile3yemek odasi da istiyoruz bu arada hannecim...gamyoncuiremsu
cnmcm odanin buyuklugune bakman mantikli bence de..Su anda yeterli gorunuyor odan bence..Yerin kalirsa olabilir tabiki..
Yorumuma gelince tatlim oturma odanda modern bi cizgi yakalamissin..Oldukca guzel bi kose takimi,zengin..ben cok begendim gercekten..
ben 2 sine de bakin derim ama ben fatihten cozmustum o isi cnmcm..
anladim tatlim ben yemek ve yatak odasini ayri almayi planliyorum,bakalim nasip tabiki..Canımcım ben yemek odası ve yatak odasını takım aldım. Aynı takımın yemek odasını tasavvur et. Ama hadi onları da küçültüp koyayımkaydirigubbakcemile3
Bu arada sen ne düşünüyorsun canım hem salon hem oturma odası yapacak mısın? Sen de kesin açık renk bşr köşe alırsın da...opuyorumnanaktan
Bir yerleşsin de o zaman, sonra karar verelim. Canım gerçekten beğendiysen ne mutlu bana. Teşekkürler tatlım.vereliniortak
anladim tatlim ben yemek ve yatak odasini ayri almayi planliyorum,bakalim nasip tabiki..
hannem hem salon hem oturma odasi allah nasip ederse ayri olur bizim de burda evler genelde 4 oda o yuzden gerekli bize de..
ya sorma gozum hep aciga gidiyo, cok şık duruyo ama temizligi urkutuyo beni guzelim ya..hatta esime gosterdim 1 tane salon, nasil temizliycez dedi..ama cok gusel oluyo acik modeller de ..bilemedim cnm ya...:uhm:
anladim tatlim ben yemek ve yatak odasini ayri almayi planliyorum,bakalim nasip tabiki..
hannem hem salon hem oturma odasi allah nasip ederse ayri olur bizim de burda evler genelde 4 oda o yuzden gerekli bize de..
ya sorma gozum hep aciga gidiyo, cok şık duruyo ama temizligi urkutuyo beni guzelim ya..hatta esime gosterdim 1 tane salon, nasil temizliycez dedi..ama cok gusel oluyo acik modeller de ..bilemedim cnm ya...:uhm:
jean beni fatihe getirtmekte kararlıkaydirigubbakcemile3
bu arada fıstıklar biz de bugun fotografciyi ayarladik..
cnm bilmiyorum bakalim ne galip gelecek gorsellik mi yoksa temizleme kolayligikafamçokkarıştı mi..missim hiç kaygılanma bu beyazlar tozu kiri göstermiyormuş inan koyu renklerden daha kolay temizliği zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?