2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Kızlar köşemiz de bu köşe takımının kahvesi olacak. Berjer alıp almama konusunda karar veremedim. Pufu var ya, odaya bir yerleştireyim bakayım yer kalırsa berjer de düşünebilirim. Siz ne dersiniz?

Kızlar köşemiz de bu köşe takımının kahvesi olacak. Berjer alıp almama konusunda karar veremedim. Pufu var ya, odaya bir yerleştireyim bakayım yer kalırsa berjer de düşünebilirim. Siz ne dersiniz?

cnmcm odanin buyuklugune bakman mantikli bence de..Su anda yeterli gorunuyor odan bence..Yerin kalirsa olabilir tabiki..
Yorumuma gelince tatlim oturma odanda modern bi cizgi yakalamissin..Oldukca guzel bi kose takimi,zengin..ben cok begendim gercekten..

yemek odasi da istiyoruz bu arada hannecim...gamyoncuiremsu
Canımcım ben yemek odası ve yatak odasını takım aldım. Aynı takımın yemek odasını tasavvur et. Ama hadi onları da küçültüp koyayımkaydirigubbakcemile3

Bu arada sen ne düşünüyorsun canım hem salon hem oturma odası yapacak mısın? Sen de kesin açık renk bşr köşe alırsın da...opuyorumnanaktan

Bir yerleşsin de o zaman, sonra karar verelim. Canım gerçekten beğendiysen ne mutlu bana. Teşekkürler tatlım.vereliniortak

anladim tatlim ben yemek ve yatak odasini ayri almayi planliyorum,bakalim nasip tabiki..
hannem hem salon hem oturma odasi allah nasip ederse ayri olur bizim de burda evler genelde 4 oda o yuzden gerekli bize de..
ya sorma gozum hep aciga gidiyo, cok şık duruyo ama temizligi urkutuyo beni guzelim ya..hatta esime gosterdim 1 tane salon, nasil temizliycez dedi..ama cok gusel oluyo acik modeller de ..bilemedim cnm ya...:uhm:

hannem ben senin evinin boş haline bayıldım dolusuna öleceğim galiba beni de evine alır mısın kaydirigubbakcemile3 ayy çok şıkkk
missimin düşüncesine katılıyorum a.s

missim hiç kaygılanma bu beyazlar tozu kiri göstermiyormuş inan koyu renklerden daha kolay temizliği zemuszemus

Bana da söylediler o kadar ama benim de gözüm hep açık renklere gitti valla. Şimdi zaten hep açık renk çalışıyorlar ki koyu renkte de çok fazla alternatif göremedim ben şahsen. Temizliği gerçekten düşündürüyor insanı haklısın.
Allah gönlünüze göre versin, şu tayin işi bir olsun da senin eşyaları da görmek nasip olsun bize inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…