cnm yatak odanin hemen hemen aynisini gormustum burda ben de..Coook gusel,beyaz ve modern..:içelim:
olur olur once zorlaniyo insan ama sonra alisiyo cnm,zaman zaman topuklu giy ama alissin ayagin..
yaaa bayıldımmmm opuyorumnanaktan hannem ne kadar hoş,şık sizin oraya geleceğim valla çaldım resimlerini en beğendiğim beyaz mobilyaaa :1hug:
cnm yatak odanin hemen hemen aynisini gormustum burda ben de..Coook gusel,beyaz ve modern..:içelim:
olur olur once zorlaniyo insan ama sonra alisiyo cnm,zaman zaman topuklu giy ama alissin ayagin..
valla canım giyeyim ben şimdi giydim ayakkabılarımı zor yürüyorum kaydirigubbakcemile3
ilk topuklu giydigim gunu hatirladim da simdi esimin koluna girip yurumustum 3 sene once...kaydirigubbakcemile3
cnm tarzimiz benziyo zaten, allah nasip ederse ben de beyaz istiyorum ..cok dogru bi secim yapmissin cnmcm..kaydirigubbakcemile5Ya zaten bu beyaz, krem lake mobilyalar hemen hemen birbirine benziyor artık tatlım.Beğendin demek Miss'im.olumunekankayizsmile
4 gozle bekliyoruz....:1shok:Koltuklarımı klasik aldım onlar da krem rengi olacak,ekleyeyim onları da size bakın bakalım.
Yürüme alıştırması yap şimdiden tatlım, hiç kullanmadıysan topuklu
ilk topuklu giydigim gunu hatirladim da simdi esimin koluna girip yurumustum 3 sene once...kaydirigubbakcemile3
cnm tarzimiz benziyo zaten, allah nasip ederse ben de beyaz istiyorum ..cok dogru bi secim yapmissin cnmcm..kaydirigubbakcemile5
digerlerini de cektin mi..
cnm tarzimiz benziyo zaten, allah nasip ederse ben de beyaz istiyorum ..cok dogru bi secim yapmissin cnmcm..kaydirigubbakcemile5
digerlerini de cektin mi..
4 gozle bekliyoruz....:1shok:
tamamdir bekliyoruz tatlicim..kaydirigubbakcemile3Bekleyin geliyorum canlarım, foto küçültüyorum.kaydirigubbakcemile3
resimde de görüldüğü gibi hannem elbisen güzelmiş sana da çok yakışmış canım :1hug:
beni de o mobilyacıya götür valla sen gelmiyorsun istanbula ama neysee hıı aklıma geldi istanbul forum yakın mı demişsin canım sanırım 4 durak var arada fakat şöylle bişey var orada bilindik markalar var yani sitelerden de beğenebilirsin ve fiyatlarda yüksek canım eğer sizin orda bulamazsan 4 durak yerine gel 7 durak fatihe çıkalım missim ne düşünüyor bu konuda?
Şimdiii kızlar, yukarda krem yazmışım ama yanlış yazmışım. Koltuklarım kırık beyaz olacak. Ayakları ve kol kısımları ve de sehpamız altın varak olacak. Ekleyeceğim fotoğrafta gri varak kullanılmış. Renk de bej gibi. Bizim takımımız kırık beyaz olacak, altın varakla kombin olacak. Sadece fotodaki pembe yastıklar kalsın istedim kumaşı hoşuma gitti.
resimde de görüldüğü gibi hannem elbisen güzelmiş sana da çok yakışmış canım :1hug:
beni de o mobilyacıya götür valla sen gelmiyorsun istanbula ama neysee hıı aklıma geldi istanbul forum yakın mı demişsin canım sanırım 4 durak var arada fakat şöylle bişey var orada bilindik markalar var yani sitelerden de beğenebilirsin ve fiyatlarda yüksek canım eğer sizin orda bulamazsan 4 durak yerine gel 7 durak fatihe çıkalım missim ne düşünüyor bu konuda?
ne bakiyosunuz kizlar ben anlamadim..:uhm:
cnm benim bunlar da guzel gercekten...Klasik modeller icinde gordugum en hosu..mutlulukla oturun insallah....a.s.
hmm o zaman hem foruma hem de fatihe bakin ama jeanin de soyledigi gibi fatihte de cok cesit var tatlim..Evetttt, şekil a'da da görüldüğü üzere elbiselerim o tarz opuyorumnanaktan
Canımcım yarın İzmit'e bakacağım bir bulamazsam İstanbul yolcusuyum. Bakalım haberleşiriz burdan artık.opuyorumnanaktan
Miss'ciğim bihaber tabi konudan. Gelinlik için ayakkabı beğenemedim de burdan canımmafoldumben
Teşekkür ederim canımcım. Beğenmene sevindim. Aminnn inşallah. Bir de kahverengi köşe takımımız var işte canım. Zaten köşe takımları da birbirine benziyor hep. Tahmin edebilirsiniz yani görmeseniz de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?