2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

hannem ben senin evinin boş haline bayıldım dolusuna öleceğim galiba beni de evine alır mısın kaydirigubbakcemile3 ayy çok şıkkk
missimin düşüncesine katılıyorum a.s
Ha ha ha, canım benim yakaydirigubbakcemile3. Gel gel hazır okutulmuşundan bir evlat sahibi oluruz.:roflol:

ni dimek ni dimek...ya o senin zevkinin guzelligi..alkisalkisalkis
olumunekankayizsmileCanım benim sağ olasın.opuyorumnanaktan

missim hiç kaygılanma bu beyazlar tozu kiri göstermiyormuş inan koyu renklerden daha kolay temizliği zemuszemus
İnşallah öyledir canımkaydirigubbakcemile3

bu arada fıstıklar biz de bugun fotografciyi ayarladik..

Ne kadara anlaştınız canım? İçeriği nedir paketin? Topik açmıştın hani orda önerilen yerlerden biriyle mi anlaştınız?

amiin cnm insallah bana da nasip olur...

evet canım sende gel missimde gelsin inş tayini çıkar evini boşaltmaya gelir hemde buluşuruzz zemuszemus dimi missim?
aaa super olurdu kizlar cidden..

hannem aslinda tam kac resim var bilmiyorum icinde ama 1 buyuk album,2 tane orta boy album(aileler icin),1 tane de cep albumu..750 tl ye anlastik..

hannem aslinda tam kac resim var bilmiyorum icinde ama 1 buyuk album,2 tane orta boy album(aileler icin),1 tane de cep albumu..750 tl ye anlastik..

tam ben sorcaktım hannem sormuş ünlülerden biri mi bu fotocular?
fiyatı iyiymiş canım

o da benim cazgirligimdan..Benim koca hic pazarlik yapmiyo...Ben daha aktifim bu konuda..

kaydirigubbakcemile3

hanne cim yatak odanı çok beğendim beyaz ve bambu kombinasyonuna bayılıyorum
salon takımını da klasikler içinde hoş bi model seçmişssin.şahsen klasik tercihim değil.ama hoş bi model.güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…