- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
dış mekanda karar kildik cnmcm...hayırlı olsun canım dış mekan mı?stüdyo mu?
Ha ha ha, canım benim yakaydirigubbakcemile3. Gel gel hazır okutulmuşundan bir evlat sahibi oluruz.:roflol:hannem ben senin evinin boş haline bayıldım dolusuna öleceğim galiba beni de evine alır mısın kaydirigubbakcemile3 ayy çok şıkkk
missimin düşüncesine katılıyorum a.s
olumunekankayizsmileCanım benim sağ olasın.opuyorumnanaktanni dimek ni dimek...ya o senin zevkinin guzelligi..alkisalkisalkis
İnşallah öyledir canımkaydirigubbakcemile3missim hiç kaygılanma bu beyazlar tozu kiri göstermiyormuş inan koyu renklerden daha kolay temizliği zemuszemus
bu arada fıstıklar biz de bugun fotografciyi ayarladik..
amiin cnm insallah bana da nasip olur...Bana da söylediler o kadar ama benim de gözüm hep açık renklere gitti valla. Şimdi zaten hep açık renk çalışıyorlar ki koyu renkte de çok fazla alternatif göremedim ben şahsen. Temizliği gerçekten düşündürüyor insanı haklısın.
Allah gönlünüze göre versin, şu tayin işi bir olsun da senin eşyaları da görmek nasip olsun bize inş.
aaa super olurdu kizlar cidden..evet canım sende gel missimde gelsin inş tayini çıkar evini boşaltmaya gelir hemde buluşuruzz zemuszemus dimi missim?
evet canım sende gel missimde gelsin inş tayini çıkar evini boşaltmaya gelir hemde buluşuruzz zemuszemus dimi missim?
hannem aslinda tam kac resim var bilmiyorum icinde ama 1 buyuk album,2 tane orta boy album(aileler icin),1 tane de cep albumu..750 tl ye anlastik..
hannem aslinda tam kac resim var bilmiyorum icinde ama 1 buyuk album,2 tane orta boy album(aileler icin),1 tane de cep albumu..750 tl ye anlastik..
o da benim cazgirligimdan..Benim koca hic pazarlik yapmiyo...Ben daha aktifim bu konuda..
Aynı benim nişanlım, o da öyle yaa. Ama sen de aynı bensinkaydirigubbakcemile3o da benim cazgirligimdan..Benim koca hic pazarlik yapmiyo...Ben daha aktifim bu konuda..
Aminnn.amin amin inş missim gider memleketine
yok guzelim sadece dış mekan cekim ucreti bu..sabahtan aksama kadar 1500 tl saniyorum..Sabahtan akşama kadar sizinle beraber mi olacaklar? Hikaye şeklinde mi çekecekler canım? Hımmm bayağı fazlaymış ya.
yok guzelim sadece dış mekan cekim ucreti bu..sabahtan aksama kadar 1500 tl saniyorum..
Hımmm, anladım güzelim. Sağ ol bilgilendirdiğin içinopuyorumnanaktan
amiinn Jeanim allahim su tayin bi aciklansa...
coook zor yaa...:gitme::ecrin_bebek: beklemek
rica ederim cnm..bu arada cicegimi onlar yaptiricaklar ve renkli olucakmis resimlerde kontrast bi goruntu yakaliycakmis guya cekim yapan adam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?