hannecim ben işyerinden göremiyom yüzden yorum yapamıcam( ama güle güle kullan inşallah..
Hanan mobilyalarını güle güle kullan.
Hatige günaydın hoşgeldin =)))
O hanan ben oluyorum sanırımkaydirigubbakcemile3
Sağ olasın canım, inşallah.:Saruboceq:
melteem hayırlı olsuunn ,beklıyoruz fotoları
günaydın kızlar..
günaydın kızlar nasılsınız hannecim mobilyaların çok güzel özellikle yatak odasına bayıldım iyi günlerde kullan inşallah
25 Eylül geliniyim bende kızlar:))
25 Eylül geliniyim bende kızlar:))
hoşgeldin canım aramıza
jean ayakkabı çok hoş güle güle giy şekerim
Günaydın gelinciklerim
lepi teşekkür ederim şuan tekrar giydim ayağım alışsın diye kaydirigubbakcemile3
hannem kombinasyonun süper :1hug:
kaydirigubbakcemile3Ay evet.Benim klavyemin tuşları biraz sert kontrol etmeden yollayınca hanne oluyor hanna kaydirigubbakcemile3
hanne hepsiçok güzel canım köşen yatak oluyormu ben berjer düşün derim bende köşe aldım ama evem çok küçük olunca berjer olmadı çok üzüldüm inş. olur senin eveine çok begendimim cicim
hoşgeldin canım aramıza
teşekkür ederim canım bu pazar giyeceğim opuyorumnanaktan şimdi denemek için giyiyorum daha önce hiç topuklu giymedim değişik bi duyguymuş
ayy hanne ben fotoların hepsini göremedim hangi sayfada söylermisin :)
Ben de bakayım bu tabanlığa canım, sağ olasın.Günaydın canım. ayyakbın çok güzelmiş güle güle giy. Geçenlerde gördüm açık ayakkabı için slikon tabanlıklar satılıyor. Hem ayak kaymıyorumuş hem de daha rahat oluyormuş. Ben almadım ama gelinlik ayakkabım için alacam.
Günaydın canım. ayyakbın çok güzelmiş güle güle giy. Geçenlerde gördüm açık ayakkabı için slikon tabanlıklar satılıyor. Hem ayak kaymıyorumuş hem de daha rahat oluyormuş. Ben almadım ama gelinlik ayakkabım için alacam.
hoşgeldin canım aramıza
Hımm bakayım tatlım hangi sayfada.
Ben de bakayım bu tabanlığa canım, sağ olasın.
http://www.kadinlarkulubu.com/dugun/361054-2010-eylulampekim-gelinleri-buraya-1062.html
Bu sayfanın akabindeki sayfalarda da bir şeyler ekledim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?