2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Günaydın gelinciklerim

lepi teşekkür ederim şuan tekrar giydim ayağım alışsın diye kaydirigubbakcemile3

hannem kombinasyonun süper :1hug:

hanne hepsiçok güzel canım köşen yatak oluyormu ben berjer düşün derim bende köşe aldım ama evem çok küçük olunca berjer olmadı çok üzüldüm inş. olur senin eveine çok begendimim cicim

Günaydın gelinciklerim

lepi teşekkür ederim şuan tekrar giydim ayağım alışsın diye kaydirigubbakcemile3

hannem kombinasyonun süper :1hug:

kaydirigubbakcemile3
Günaydın canımmm, hoş geldinopuyorumnanaktan

Ay evet.Benim klavyemin tuşları biraz sert kontrol etmeden yollayınca hanne oluyor hanna kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3

hanne hepsiçok güzel canım köşen yatak oluyormu ben berjer düşün derim bende köşe aldım ama evem çok küçük olunca berjer olmadı çok üzüldüm inş. olur senin eveine çok begendimim cicim

Teşekkürler canım, beğenmene sevindim. Açılarak yatak olmuyor tatlım, pufuyla birlkte ancak. Bir eşyalar gelsin de göreyim bakayım yer kalıyor mu eğer yer kalıyorsa berjer de istiyorum bir tane ama bakalım tatlm.

hoşgeldin canım aramıza

jean ayakkabı çok hoş güle güle giy şekerim

Evet evet güle güle giyyy.

teşekkür ederim canım bu pazar giyeceğim opuyorumnanaktan şimdi denemek için giyiyorum daha önce hiç topuklu giymedim değişik bi duyguymuş

Günaydın canım. ayyakbın çok güzelmiş güle güle giy. Geçenlerde gördüm açık ayakkabı için slikon tabanlıklar satılıyor. Hem ayak kaymıyorumuş hem de daha rahat oluyormuş. Ben almadım ama gelinlik ayakkabım için alacam.

ayy hanne ben fotoların hepsini göremedim hangi sayfada söylermisin :)

Hımm bakayım tatlım hangi sayfada.
Ben de bakayım bu tabanlığa canım, sağ olasın.

günaydın tatlım teşekkür ederim,azıcık rahatsız oluyorum bende küçük parmaklarımı sıkıyor biraz eğer mümkünse sen platform topuklu al canım onlar çok rahatmış ben sadece bu düğün için giyeceğim diye ucuz bişey almak istedim 16.50 tl verdim bunlara kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…