kesinlikle cnm dahada geçe bırakmamalıyız aslında ama bi sıra gelmedi onaBenim de daha duruyor, bir sorun çıkmaz herhalde. Belediyede tanıdıklar çok ona güveniyoruz.lmaz:Aslında bu aralar onu da halletmek lazım, çok da geç kalmasın.
Geçmişi okumaya çalıştım ama ben yokken 1000 aştığınız için pek başarılı olamadım varmı bir gelişme? sizleri özlemişim bağlantıda bir sorun vardı giremedim herşey yolunda bu arada :)) hannem bulamadım mobilyalarla evi((
Geçmişi okumaya çalıştım ama ben yokken 1000 aştığınız için pek başarılı olamadım varmı bir gelişme? sizleri özlemişim bağlantıda bir sorun vardı giremedim herşey yolunda bu arada :)) hannem bulamadım mobilyalarla evi((
cigdem kok nasil acaba?
ohhh sevindim bunu duyduguma cnm,sen yokken hanneyle konusmustuk acaba napti die..
Her şeyin yolunda olmasına sevindim canım benim, Allah daha iyi etsin inşallah. Biz de seni özledik ve merak ettik. opuyorumnanaktan
inş cnm kapı modellerimiz aynı bu aradaBeğenmene sevindim canımmm, Aminnnn inşallah hepimiz evlerimizde huzr ve mutluluk içinde otururuz.
çiğdem kök iyi cnm bir ara baya üzüldü sıkıldı ama şimdi iyi nazar değmesinilginiz için çok teşekkür ederim kızlar bağlantı yoktu bir girdim düzeltiğinin haberini verdim bir dahada giremedim meraketa bıraktım sizi
inşallah cnm bir dah yaşanmaz inşallah
hannem bu arada evine bayıldım cnm Allah huzurlu utlu günlerde oturmayı nasip etsin rabbim bizede nasip etsin :):Saruboceq:
Ayy güle güle açalım kapılarımızıkaydirigubbakcemile3inş cnm kapı modellerimiz aynı bu arada
ben de biraz hareket edeyim kalkıp daopuyorumnanaktanfıstıklar ben kacar yavastan...opeyrum hepicinizi....opuyorumnanaktan
ascik bilgisayarin basindan kalkiim ben,dondugumde burda olursaniz gorusruz yine..
kızlar şimdilik çıkmak zorundayım amcamın kızı geldide almanyadan canı sıkıldı çıkıyım yarın gelirim öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan
görüşürüz tatlım hepinize ii geceler CADIARZUgulse84 görüşürüz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?