2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Benim de daha duruyor, bir sorun çıkmaz herhalde. Belediyede tanıdıklar çok ona güveniyoruz.lmaz:Aslında bu aralar onu da halletmek lazım, çok da geç kalmasın.
kesinlikle cnm dahada geçe bırakmamalıyız aslında ama bi sıra gelmedi ona

ohhh sevindim bunu duyduguma cnm,sen yokken hanneyle konusmustuk acaba napti die..

Her şeyin yolunda olmasına sevindim canım benim, Allah daha iyi etsin inşallah. Biz de seni özledik ve merak ettik. opuyorumnanaktan

cigdem kok nasil acaba?

ohhh sevindim bunu duyduguma cnm,sen yokken hanneyle konusmustuk acaba napti die..

çiğdem kök iyi cnm bir ara baya üzüldü sıkıldı ama şimdi iyi nazar değmesin ilginiz için çok teşekkür ederim kızlar bağlantı yoktu bir girdim düzeltiğinin haberini verdim bir dahada giremedim meraketa bıraktım sizi

Her şeyin yolunda olmasına sevindim canım benim, Allah daha iyi etsin inşallah. Biz de seni özledik ve merak ettik. opuyorumnanaktan

inşallah cnm bir dah yaşanmaz inşallah

hannem bu arada evine bayıldım cnm Allah huzurlu utlu günlerde oturmayı nasip etsin rabbim bizede nasip etsin :):Saruboceq:

utlu ettiniz beni yorumlarınızla canımcım, beğenmene sevindim. Darısı başınıza inşallah. Allah hepimize huzurlu, mutlu günlerde oturmayı nasip etsin evlerimizde inşallah.:Saruboceq:

fıstıklar ben kacar yavastan...opeyrum hepicinizi....opuyorumnanaktan
ascik bilgisayarin basindan kalkiim ben,dondugumde burda olursaniz gorusruz yine..

kızlar şimdilik çıkmak zorundayım amcamın kızı geldide almanyadan canı sıkıldı çıkıyım yarın gelirim öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

inş cnm kapı modellerimiz aynı bu arada
Ayy güle güle açalım kapılarımızıkaydirigubbakcemile3

fıstıklar ben kacar yavastan...opeyrum hepicinizi....opuyorumnanaktan
ascik bilgisayarin basindan kalkiim ben,dondugumde burda olursaniz gorusruz yine..
ben de biraz hareket edeyim kalkıp daopuyorumnanaktan
Ben de döndüğümde burda olursanız görüşürüz yine.

kızlar şimdilik çıkmak zorundayım amcamın kızı geldide almanyadan canı sıkıldı çıkıyım yarın gelirim öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

Biz de öptük seni canım. Görüşürüz yarın.

Selaammm kızlarr =) ben de eylül geliniyim ama ne zamandır konuya bakmamıştım unutulmuşumdur :kedi: 24 Eylül düğün tarihim =)) Acaba aranızda İZMİR'de yaşayan ve bana gelinbaşı için Karşıyaka veya Bornovada kuaför önerebilecek olan var mı? Varsa önerilerini bekliyorum lütfeeeeeennn opuyorumnanaktan

bizim iki düğün olacak kızlar uzak yerlerdeyiz. ordaki kuaförü seçmiştik, bugün de burdakini ayarladım. tayinim de cuma belli olacak, bakalım.

ev sıfır olmasına rağmen tadilatı çıktı. 5 odalı ev yapıcaz diye küçücük yatak odası yapmışlar, dolap sığmıyo, bebek odası niyetine yapılan bitişik odaya kemerli kapı açıp giyinme odasına çeviricez. bi de tüm evin boyası gayet şıkken o iki odayı somona boyatmış sağolsun müteahhit. badana da çıktı yani.

mutfak dolapları hem yetersiz, hem de ankastreye uygun yapılmamış, mutfak dolabı işi var bi de. ayakkabılık da yaptırılacak. tuvalette de doğalgaz boruları görünüyo lavabo kenarından. mecburen dolap yaotırılacak, hazırlar denk gelmiyo. yeni lavabo atılıp çanak koyulacak. bi de yerleşmeden 2. tuvalet alaturka, onu da klozete çeviricez. salon ve yatak odasının birer duvarına da duvar kağıdı kaplanacak. offff bu ev nasıl yetişcek bakalım???

uzak yerlerde olmak çok zor. bir hafta gittim, eşyaya zor karar verdik, o da bi yatak odası ve salon kalmıştı, diğerleri önceden alınmıştı. perde, halı ve avizeleri bi dahaki sefere bıraktım artık.

düğün telaşı ve heyecanına hiç giremiyorum bunlardan, bi ona yarıyo :)

hanne merhaba benim mutfağımda aynı seninki gibi
daha tadilata falan başlanmadı
nasıl bişey olcak die düşünüp duruyodum
çok güzel fikir vermiş oldun resim eklemekle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…