2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

yaaa kızlar dün bi selam verebildim sonra alelacele çıkmam gerekti... nişanlım aradı mutfak ölçüsünü alırken adam yanlış hesap yapmış 40 cmlik bi fazlalık oluyormuş onun için tekrar proje ölçülendirme yapmak gerektiğinden hemen adamın yanına gidiverdik kii hiç istemesemde evyenin damlalık kısmı gene duvardan tarafa olmadı mafoldumben
sonra oradan da eşya bakmaya gittik hazır çıkmışken geri dönmeyim dedim... Doğtaş istikbal tepe home ipek mobilya yataş bi güzel gezdik hepsini... İpek mobilyadaki ürünler çok daha hoşuma gittiğinden onda karar kıldık... sonra iki anneyi de ölçüleri de alıp tekrar gittik... yatak odası pek istediğimiz gibi sığmıyor ama dolabı kapıdan tarafa koyarsak yatağı da kapının karşı duvarına koyarsak oluyor... Herhalde öle olacak...
oturma odası için köşe beğendik pufu ve teklisini de alacağız... H.sonu kesin hesap için gittiğimizde resimlerini çekip koyacağım bakalım beğenecekmisiniz...

elçin canım sağolasın bi iki tane çektim aslında foto da öle yarım yamalak koymak istemiyorum... hepsini aldıktan yani parasını ödedikten sonra işte mobilyalarım dediğimde koymak istedim...

Hayırlı olsun tatlım siz dün baya bir şeyler halletmişsiniz. Zaten bir başladım mı gerisi geliyor.

Evet canım bi başlasak devamı gelirde işte zaman yaratmak gerekiyor... Mobilyalara karar verdik sayılır salon takımında nişanlımla anlaşamadık o doğtaşta bembeyaz bi takım gördü o olsun diyo bende ipek mobilyada krem çok şık bi takım gördüm o olsun diyorum... Sanırım rengini beğenmedi illa beyaz olacakmış napcaksa sankimmm kaydirigubbakcemile3

günaysın kıslar nasılsınız şekerler bakimm

Günaydın canım, iyiyiz sen nasılsın.

hanne merhaba benim mutfağımda aynı seninki gibi
daha tadilata falan başlanmadı
nasıl bişey olcak die düşünüp duruyodum
çok güzel fikir vermiş oldun resim eklemekle :)

Görüp de fikir almana sevindim canım.kaydirigubbakcemile3

günaydınnnnn güzelliklerrr nasılsınız bakalımmmm

Günaydınnn kızlarr...

günaydın kızlar

Günaydın hepinize kızlarrrr.

Hayırlı olsun canımcım.
günaydın kızlar..
Günaydın bolcum.

Kuzenimin düğününde giyeceğim ayakkabılarım,aslında ben diğerini beğenmiştim ama numarası kalmamışı

yakından deseni taşlar ve saç örgüsü var

canım güe güle giy çok touklu dğil rahat edersin bence
Kızlar bu da bizizm yatak odamız.

Kızlar köşemiz de bu köşe takımının kahvesi olacak. Berjer alıp almama konusunda karar veremedim. Pufu var ya, odaya bir yerleştireyim bakayım yer kalırsa berjer de düşünebilirim. Siz ne dersiniz?

hanne evinde eşyalarında çok güzel canım
güle güle kullan
ben de bi kac resimde gormustum guzeldi gercekten cnm..bakalim dugunden once gidicem karar vericez beraber..

canım ben de renkli çiçek kullancam
heleki krem renk gelinliğin var en güzeli renkli kullanman beyaz sırıtır
amiin canım..

Ya ben hala karar veremedim ya ilk önce taç takmayı düşünüyordum ,sonra böyle çiçek takan gelinleri görünce kafam karıştı ,çiçek te güzel duruyor napsamm:1no2:

ben de çiçek istiyodum
ama artık taç istiyorum
kınada çiçek takarım artık:))

gelinliğim bu kızlar hadi fikir bekliorum

çiçeğim ve tacım kızlar

gelinliğin sana yakışmış canım
tacını da beğendm bence taç

Her gelinlikçi yapmıyor bunu sanırım?

yapmıyor canım
başta konuşmak gerekio
bazısı iç çamaşırı bile verio bazısı taçı verip el çiçeği vermio bazısı hepsini verio

hadi bakalım hallolur herşey sıkma sanını

günaydın kızlar nasılsınız hannecim mobilyaların çok güzel özellikle yatak odasına bayıldım iyi günlerde kullan inşallah

hannecim ben işyerinden göremiyom yüzden yorum yapamıcam( ama güle güle kullan inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…