yaaa kızlar dün bi selam verebildim sonra alelacele çıkmam gerekti... nişanlım aradı mutfak ölçüsünü alırken adam yanlış hesap yapmış 40 cmlik bi fazlalık oluyormuş onun için tekrar proje ölçülendirme yapmak gerektiğinden hemen adamın yanına gidiverdik kii hiç istemesemde evyenin damlalık kısmı gene duvardan tarafa olmadı mafoldumben
sonra oradan da eşya bakmaya gittik hazır çıkmışken geri dönmeyim dedim... Doğtaş istikbal tepe home ipek mobilya yataş bi güzel gezdik hepsini... İpek mobilyadaki ürünler çok daha hoşuma gittiğinden onda karar kıldık... sonra iki anneyi de ölçüleri de alıp tekrar gittik... yatak odası pek istediğimiz gibi sığmıyor ama dolabı kapıdan tarafa koyarsak yatağı da kapının karşı duvarına koyarsak oluyor... Herhalde öle olacak...
oturma odası için köşe beğendik pufu ve teklisini de alacağız... H.sonu kesin hesap için gittiğimizde resimlerini çekip koyacağım bakalım beğenecekmisiniz...
günaysın kıslar nasılsınız şekerler bakimm
hanne merhaba benim mutfağımda aynı seninki gibi
daha tadilata falan başlanmadı
nasıl bişey olcak die düşünüp duruyodum
çok güzel fikir vermiş oldun resim eklemekle :)
günaydınnnnn güzelliklerrr nasılsınız bakalımmmm
Günaydınnn kızlarr...
günaydın kızlar
yaaa kızlar dün bi selam verebildim sonra alelacele çıkmam gerekti... nişanlım aradı mutfak ölçüsünü alırken adam yanlış hesap yapmış 40 cmlik bi fazlalık oluyormuş onun için tekrar proje ölçülendirme yapmak gerektiğinden hemen adamın yanına gidiverdik kii hiç istemesemde evyenin damlalık kısmı gene duvardan tarafa olmadı mafoldumben
sonra oradan da eşya bakmaya gittik hazır çıkmışken geri dönmeyim dedim... Doğtaş istikbal tepe home ipek mobilya yataş bi güzel gezdik hepsini... İpek mobilyadaki ürünler çok daha hoşuma gittiğinden onda karar kıldık... sonra iki anneyi de ölçüleri de alıp tekrar gittik... yatak odası pek istediğimiz gibi sığmıyor ama dolabı kapıdan tarafa koyarsak yatağı da kapının karşı duvarına koyarsak oluyor... Herhalde öle olacak...
oturma odası için köşe beğendik pufu ve teklisini de alacağız... H.sonu kesin hesap için gittiğimizde resimlerini çekip koyacağım bakalım beğenecekmisiniz...
Günaydın bolcum.günaydın kızlar..
Şimdiii kızlar, yukarda krem yazmışım ama yanlış yazmışım. Koltuklarım kırık beyaz olacak. Ayakları ve kol kısımları ve de sehpamız altın varak olacak. Ekleyeceğim fotoğrafta gri varak kullanılmış. Renk de bej gibi. Bizim takımımız kırık beyaz olacak, altın varakla kombin olacak. Sadece fotodaki pembe yastıklar kalsın istedim kumaşı hoşuma gitti.
ben de bi kac resimde gormustum guzeldi gercekten cnm..bakalim dugunden once gidicem karar vericez beraber..
amiin canım..
Ya ben hala karar veremedim yailk önce taç takmayı düşünüyordum ,sonra böyle çiçek takan gelinleri görünce kafam karıştı ,çiçek te güzel duruyor napsamm:1no2:
gelinliğim bu kızlar hadi fikir bekliorum
çiçeğim ve tacım kızlar
Her gelinlikçi yapmıyor bunu sanırım?
melteem hayırlı olsuunn ,beklıyoruz fotoları
hanne evinde eşyalarında çok güzel canım
güle güle kullan
günaydın kızlar nasılsınız hannecim mobilyaların çok güzel özellikle yatak odasına bayıldım iyi günlerde kullan inşallah
25 Eylül geliniyim bende kızlar:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?