Canım biz İşbir yataktan aldık, modelin ismi Frezya 1.60-2.00. Eğer memnun kalmazsak iade edip paramızı alacağız.
Tamam canım öyle yaparsın o zaman.
Kolay gelsin tatlım size. Öpüldünopuyorumnanaktan
Ben de çıkıyorum kızlar,görüşürüz sonra inşallah.
tuyacım herşeyin çok güzell allah huzurla oturmayı nasip etsinn
enimsecim şimdide inatmı yapıyolarr yaa bugün senin günün kimse seni dinlemiyoo bunlatıyoolar seni ama sıkma canını biliyosunki bunlar çözülebilcek şeyler hayatta çözülemicek okdar çok şey varki sıkma güzel canını kuzummm
olan bana oluo zatenn resmen sıkıntı çöktü içime
emelcim güzel bi gelinlik canım modeli falan kumaşı saten mi ?
enimsecim şimdide inatmı yapıyolarr yaa bugün senin günün kimse seni dinlemiyoo bunlatıyoolar seni ama sıkma canını biliyosunki bunlar çözülebilcek şeyler hayatta çözülemicek okdar çok şey varki sıkma güzel canını kuzummm
kararınızı vermişsiniz kimseyi takma bence gelir geçer senin kararın önemli
KUZUM DÜŞÜNMEKLE BİŞEDE ÇÖZÜLMÜYOO BİLİYOSUN YAA NEYSE SIKMAMAYA ÇALIŞ CANINI
TUYANIN HOŞUNA GİTMEMİŞ AMA BEN BEĞENDİM HATTA DÜŞÜNEBİLRİM BİLE:)BİKAÇ DEĞİŞİKLİKLEcanım bilmiyorumki saten sanırım canımm buna benzer moda evinde denemiştim tam üstüme oturmştu hoşuma gitmişti şimdi diyrm parça parça kafamda oturtim
kızlar bız karar verdık nişanlımla
nikah olcakk sadece
söyledım onuda kabul etmıyo hiç bi şekılde eglence olmayacak dedi hayırlıısı olur inşş
askı kızmını bende beğenmedim ama üst taş işlemerini flan sordum:1rolleyes:
be kırık beyaz düşünüyorum biraz daha dolaşıp bi moda evi vr çok ilgili davrandılar bayana bu modeli göstercem kafamda başka bişe oturmazsa birazda onun fikrini alarak değişişklik yapılabilir
Taş işlemesi bide drapesi güzell
benim taş işlemesi hoşuma gitti
iş çıkışı nişanlımlada bakıcaz ben demiştim senle bkmak istemiorm hemen sıkılıyo ondan dio hani benle bakmıcaktn yok dedim bakıcam tek dolaşmk istemiyormkaydirigubbakcemile3 bakarızz dedi tamam bende bakalım diyorum zaten dedim bişe demiyokaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?