2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

kızlarr mrb bu gelinliğin üstü nasıl bi moda evinde denemiştim bire bir değil ama benziyo hoşuma gitmişti sizinde fikrinizi alim dedim tabi bundaki gibi çizgiler olmucak yaptırırsam biraz azaltıcam

sağol hannecim onada bakarım görüşürüzopuyorumnanaktan

kızlarr mrb bu gelinliğin üstü nasıl bi moda evinde denemiştim bire bir değil ama benziyo hoşuma gitmişti sizinde fikrinizi alim dedim tabi bundaki gibi çizgiler olmucak yaptırırsam biraz azaltıcam

ben beğenmedim ya omuz kısımlarını düz askılı ya straplez olsun

kızlar bız karar verdık nişanlımla
nikah olcakk sadece

söyledım onuda kabul etmıyo hiç bi şekılde eglence olmayacak dedi hayırlıısı olur inşş

hemen cevap veryim istedim canım her sayfayı okuyamadım ama .

nişanlını anlayabiliyorum en kötü karar kararsızlıktan iyidr demişler en hayırlısı olsun canımcımmmmmmmm

askı kızmını bende beğenmedim ama üst taş işlemerini flan sordum:1rolleyes:

Canım öle bi modeli ben de beğenmiştim hoş duruo aslında ama renk uyumu güsel olmamış. fotodan mı öle bilmiorum ama taş yerleriylekumaş yeri çok ayrı renk olmuş biras daha benzer olursa daha güsel olur kırık beyaz krem gibi. ben burdan bu gelinliği beyaz somon görüorum

be kırık beyaz düşünüyorum biraz daha dolaşıp bi moda evi vr çok ilgili davrandılar bayana bu modeli göstercem kafamda başka bişe oturmazsa birazda onun fikrini alarak değişişklik yapılabilir

Taş işlemesi bide drapesi güzell

benim taş işlemesi hoşuma gitti
iş çıkışı nişanlımlada bakıcaz ben demiştim senle bkmak istemiorm hemen sıkılıyo ondan dio hani benle bakmıcaktn yok dedim bakıcam tek dolaşmk istemiyormkaydirigubbakcemile3 bakarızz dedi tamam bende bakalım diyorum zaten dedim bişe demiyokaydirigubbakcemile3

bende nişanlımla bakmak istemiyorum düğünde görsün :)) oyüzden çok sevdiğim bi arkadaşım var fikirlerlinede önem verrdiğim biri onunla bakıcam canım tek başına bakam insan yalnız karar veremiyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…