2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

aynen tek başına insan karar vermekte zorlanıyoo çok ben arkadaşlarımla baktım bi hafta sonu denedim flan az çok oturtu kafamda
bende modeli göstercem ama üstümde düğün günü görcek meraklansınn heycanlansın kaydirigubbakcemile3

canım annemler idaş kullanıyor çok da memnunlar. ben de araştırdım cumartesi günü idaştan aldık yatağımızı. zaten o gün de kampanya sona eriyordu. alanlar gayet memnun ben de denedim rahat çok sert değil zemini. 1.60X200 Bonnell Altın Ortopedik Klasik 450 peşin. aynı modelin delüxe nü önerdiler denedik ama onun zemini çok sertti canım bir bak istersen belki kampanyayı uzatmışlardır.
kızlar teyzem aradı ben gidiyorum çeyis yerleştircez temizlik flan çok öptüm sizi opuyorumnanaktan
kolay gelsin canımm

şeker ben tek başıma gittim gelinlik modelimi beğendim. üzerinde değişikllikler yaptırdım.2 de sadece görümcem benimle geldi. bugün yine provaya tek başıma gidiyorum. opuyorumnanaktan

Emel canım gelinlik modelin güzelmiş... belki o drapelerdeki saten kısmı tam beyaz daha güzel olabilir yani resimde sanki oralar krem-sarı gibi duruyo...

ben yine yoğundum bu ara şekerler. zaman yaklaştıkça sayımız azalıyor
elektrik süpürgede karar verdim şekerler siparişimi de bugün verdim.
philips marathon alıyorum

Herkes düğün telaşında ne güzel..
Bizim daha hiç bir hazırlığımız yok.
Şu vize olayı çok oyaladı bizi,
şimdiye gidip gelmiştik.
Ama nihayet çıktı vize, gidiyoruz 1 hafatya
Gelir gelmez ev tutup eşyaları almayı düşünüyoruz.
2 aydan fazla sürem var umarım yetişir herşey :/
Nasıl olucak, nasıl yetişecek diye düşünmekten uykularım kaçıyor boshayallersmile
Geçmişe çok bakamadım, herkesin tutulan evi, yeni eşyaları hayırlı olsun :))
Umarım herşey yolundadır kızlar a.s.

hayırlısı olsun canım. telaş yapma yetiştirirsiz.
hayırlısı olsun canım güle güle kullan

teşekkür ederim pericim

ben yine yoğundum bu ara şekerler. zaman yaklaştıkça sayımız azalıyor
elektrik süpürgede karar verdim şekerler siparişimi de bugün verdim.
philips marathon alıyorum

hayırlı olsun tatlım doğru karar vermişsin benimkide ondan inşallah bizde çok memnun kalırız.

tatlım yemek takımını göremiyorum belki benimkiyle aynıdır link olarak ekleyebilirmisin??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…