2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

herkesin işleri yogun galiba benim yogun bu aralar belki bu haftadan sonra hiç giremem yeni eleman gelecek yerime ona iş öğretecem

inşallah canım. çok araştırdım. beyaz eşyayı bu kadar araştırmamıştım. ))
bunlar da bernardodan almış olduğum yemek takımım

teşekkür ederim şekerler. zemuszemus ben çıkıyorum provayaaaa :)) dua edin güzel olmuş olsun gelinliğimm

tatlım güle güle kullan yemek takımını çok güzel :)
gelinliğinde çok güzel olmuştur gönlünü ferah tut

tatlım güle güle kullan yemek takımını çok güzel :)
gelinliğinde çok güzel olmuştur gönlünü ferah tut

canım güle güle kullan çok güsel yemek takımın.. ben de bernardo da günlük yemek takımı aldım işte bu nasıl?
HAE

Son düzenleme:
tuya çok güzel güle güle lullan

tşk ederim canım ben de herkes gitti sandım. yemek takımı çok zor seçilio cidden benim asıl yemek takımını zar zor seçtim:) bugün de perdelerim takıldı halılarım geldi.. ama bi perde yanlış gelmiş HAE

TUYA, delicious kızlar yemek takımlarınız çok güzel. Güle güle kullanın. Süpürge tercihin de çok yerinde delicious tatlım. Benim de süpürgem Philips. Nişanlım deli gibi araştırdı.
Alınan diğer şeyler de hayırlı olsun kızlar
Merhaba bu arada.

plips benimde ütüm plips çok iyi ya biz evde kullanıyoz ütüyü özlellikle öle aldım eminim süpürgeside iyidir ben beyaz eşyyı alırken arçelikten hediye verdiler süpürgeyi almadım o yüzden

plips benimde ütüm plips çok iyi ya biz evde kullanıyoz ütüyü özlellikle öle aldım eminim süpürgeside iyidir ben beyaz eşyyı alırken arçelikten hediye verdiler süpürgeyi almadım o yüzden

Bizim evdeki ütü de philips çok memnunuz, harika ütülüyor. Ama gel gör ki ben philips almadım. Tefalin buhar kazanlılarından almıştım. Süpürgesinin iyi olduğunu duyduk biz hep.
Hatta geçen gün bir abimiz sordu süpürge alacakmış siz araştırmışsınızdır ben hiç araştırma işine girmeyeyim dedi. Ona da önerdik philipsin bir modelini aldı. Kullanmış hatta marleyleri bile yerinden kaldırdı dedikaydirigubbakcemile3
Bu arada canım, sana iyi hediye vermişler ya ben bir su ısıtıcısını zor kopardımkaydirigubbakcemile3

Kızlar yemek takımlarınız çok şık, güle güle kullanın. opuyorumnanaktan

Bende diğer eve baktım dün, odaları çok küçüktü ve tadilat gerekliydi. O yüzden ilk baktığımız evde karar kıldık.

evet canım verdiler ben biraz o konularda çingeneyim kaydirigubbakcemile3

Ben de çingeneyimdir ama satış elemena kız nuh dedi peygamber demedi. Çıldırttı beni.:sm_cool:

Canım hayırlısı olsun hakkınızda. Güle güle oturun inşallah.

Canım hayırlısı olsun hakkınızda. Güle güle oturun inşallah.

Teşekkür ederim canım. Biz şimdilik ara verdik hazırlıklara kısa bi süreliğine. Nişanlım ve ailesi köylerine gittiler. Bende kızkardeşime gidicem. Bir hafta sonra gelicek nişanlım, o sırada evin boyasını, mobilyaları, perdeleri falan hallederiz dedik.

Size de kolay gelsin kızlar, çok yorucu bu hazırlıklar. :))

Allah hepimize kolaylıklar versin. Ben de evi temizleme çalışmalarına başlayacağım yarın öbür gün. Bie yandan da eşyalarımı kolileyeceğim.

kızlarr gelin makyajınızı ne renk yaptıravaksınız sizlerr

Ben daha o konuları hiç düşünmeye başlamadım canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…