2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

canım biz 6 sandalye artı bank aldık bankı boş duvara yasladım yedekte dursun ben beğenerek aldım evime yerleştirdim güzel de durdu

tşk ederim hannecim kırmızı koltukları nişanlım çok istedi oturma odamızda rahat olur dedi gerçi salonumuzda spor ama renk açık :) bende beğenince aldık

tşk ederim hannecim kırmızı koltukları nişanlım çok istedi oturma odamızda rahat olur dedi gerçi salonumuzda spor ama renk açık :) bende beğenince aldık

Kırmızıyı severim, ama nişanlımın alerjisi var. Kıyafette bile istemiyorken ben hiç bu renklere gidemedimkaydirigubbakcemile3. Halbuki ne asil bir renk değil mi amalmaz:
Benim de salonum açık renk,aslında köşe takımını da açıkrenk beğendim ama günlük kullanım için kullanışlı olmaz diyerek kahve aldım oturma odası için. Rahat olur senin takım da. HAE

zaten 2 sandalyeli fiyat 3500 canım içinde aynası karyola/bazası yok bunlar eklenince farkediyordu fiyat ben tam takım aldım baza uyduramazdık başka

Ben gidip yerinde gördüm canım zaten, çok güzeldi. Ama biz takımı bozduğumuz için daha pahalıya geliyodu. O yüzden vazgeçtik. :)

Normalde daha ucuza gelmesi lazım değil mi ama? 3.400 den 7,500 e çıkmak ne demek ya. Resmen almayın diyorlar insana.
dilsad canım sen buraya yüklediğin her şeyi mi 4 küsüre aldınız?

Son düzenleme:
salon perdelerim bunun aynısı olacak (baba evim) (bu arada bu beni istemeye geldikleri gece tamamdır denildiğinde el öperken canım annemin bana sarılıp ağlaması :gitme: nişanlım aşk-ı memnuyu izliyor o arada farkında değil olayın :mymeka: )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…