Ay ben bunun için konu açmıştım, şimdi hatırladım. Bende resimlerini çok beğenmiştim, herkes kötü demişti. Gidip gördüm yerinde sonra. Aynısını alıcaktık biz hatta, oturma grubunda ikili yerine üçlü istedik. Yemek odasında da konsol ve televizyonluğu istemiyoruz dedik. Bide bank yerine 6 sandalye istemiştik. Fiyatı 3.400 dü normalde, 7500 çıkardılar bize. O yüzden vazgeçtik, yoksa aynısını almış olucaktık bizde. :))
canım biz 6 sandalye artı bank aldık bankı boş duvara yasladım yedekte dursun ben beğenerek aldım evime yerleştirdim güzel de durdu
canım biz 6 sandalye artı bank aldık bankı boş duvara yasladım yedekte dursun ben beğenerek aldım evime yerleştirdim güzel de durdu
tşk ederim hannecim kırmızı koltukları nişanlım çok istedi oturma odamızda rahat olur dedi gerçi salonumuzda spor ama renk açık :) bende beğenince aldık
Ben gidip yerinde gördüm canım zaten, çok güzeldi. Ama biz takımı bozduğumuz için daha pahalıya geliyodu. O yüzden vazgeçtik. :)
Tamam canım.halılarımın fotoğraflarını yarın çekip eklerim kızlar
İyi akşamlar canım, hoş geldin.çook güzel koltukların bunlar baya rahat oluyoallah güle güle oturmayı nasip etsin
iyi akşamlar kızlar bu aradaopuyorumnanaktan
canım oturma odası hariç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?