2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

ya ben neden resimleri büyük bi şekilde yükleyemeiorummmmm kafamçokkarıştı

Sen nasıl ekliyosun ki canım? Hoşgeldin bu arada. :)) Üstte grafik ekleye tıklıyosun ve resmin linkini çıkan kutuya yapıştırıyosun. Eğer 100 emsajı tamamlamadıysan da yükleyemiyosun canım.

iimm cnm bende eşye hazrlıklarıyla uğraşıorum iyice toparlandım pazara az kaldı :9 yarın perdelerim falan geliyor

ya ben neden resimleri büyük bi şekilde yükleyemeiorummmmm kafamçokkarıştı

Gözün aydın canım benim ya.
Bu arada hızlı resim yükle ye gir googledan. Gözatı tıkla. yükleyeceğin resmi seç ve yükle de. Sonra altta çıkan linklerden forum 3 yazan kısımdaki linki kopyala ve burada yazma alanına yapıştır.
Bu kadarrr.
Hadi deneme yap bakalım.

Sen nasıl ekliyosun ki canım? Hoşgeldin bu arada. :)) Üstte grafik ekleye tıklıyosun ve resmin linkini çıkan kutuya yapıştırıyosun. Eğer 100 emsajı tamamlamadıysan da yükleyemiyosun canım.

İk, farklı tarifkaydirigubbakcemile3Hangisi kolayna gelirse onu yap tatlım.100 mesajı geçmiş bu arada soul canım.

resmin linkini nerden alıcam kaydirigubbakcemile3 h.b bu arad :)

hemen deniyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…