Normalde daha ucuza gelmesi lazım değil mi ama? 3.400 den 7,500 e çıkmak ne demek ya. Resmen almayın diyorlar insana.
dilsad canım sen buraya yüklediğin her şeyi mi 4 küsüre aldınız?
Hımm, değişikmiş tatlım. Değişik ve hoş. ne deniyor bu perdelere özel bir adı var mı?
Hiç mantıklı değil:))Bizde öyle düşünmüştük, bazı parçaları almıyoruz diye ama takım bozulduğu için fiyat değişiyomuş. :))
İlk defa gördüm canım ben bunu, daha perde işine girmedim hiç ondan sanırım.Aklımda bulunsun bakalım. Sağ olasın bilgi için.canım bu zebra stor diye geçiyor stor çift katlı. zincirini çektiğinde renkli kısımlar üstüste geliyor o ince kısımlar arkada kalıyor gece kapanmış oluyor gündüz yine zinciri çekiyorsun bu şekli alıyor aydınlık oluyor
Bizde öyle düşünmüştük, bazı parçaları almıyoruz diye ama takım bozulduğu için fiyat değişiyomuş. :))
stresten aşkı memnuya dalmış :)))))
canım tv sehbasını düşürmek istediğinde 150 lira dşüyorlar peki takımı almayıp sadece tv sehpası alsam onun fiyatı ne diyorum 500 diyorlar öyle uyanıklar yani
zebra farklı. değişik olsun istedim canım ipli perdeler de güzel duruyor ama ben yaptırmadım canım mutfakta pencerem ocağıma yakın uçuşabilirdi bu sabit duruyor. oturma odamda da koltuklarım kırmızı halım siyah beyaz gri uyum sağlamak için perdeyi yarı organze kırmızı siyah gri aldım eğer tek renk alacak olsam oturma odama ipli alırdım
Enayi sanıyorlar milleti herhalde. Şöyle esnaflardan nefret ediyorum.
Aaa bak onu biliyorum işte, hakikaten güzel ipli perdeler. Yarın eklersin perdelerini de bakarız artık. Evini de merak ediyorum bennnn. Yerleştirdiniz mi tamamen tatlım?
cnım benm koltuklarımda az biraz ayak izleri vardı yenisi gelsin dedim leke değil toz biz temizletip yollarız dediler gelene kadar sesimi çıkarmadım geldi baktım izler duruyor cazgırlık yaptımm iptal ediyorum hepsini alın götürün dedim hemen temizlik şirketi yolladılar koltuklar kocaman bi makinayla temizlendi sessiz kalırsak kandırmaya çalışıyorlar
canım oturma odam ve yatak odam cumartesi perdelerim pazartesi gelecek onun haricinde her şeyim hazır çeyizleri falan yerleştirdik halıları serdik balkon keyfi bile yaptık :lepi:
canım oturma odam ve yatak odam cumartesi perdelerim pazartesi gelecek onun haricinde her şeyim hazır çeyizleri falan yerleştirdik halıları serdik balkon keyfi bile yaptık :lepi:
Ohh canım bi evlenmeniz kalmış sadece. sempatiksalakcinni
Bizim daha eve boya olucak. Mobilyaları almadık, bi kaç eksiğimiz daha var. Perdeleride almadık, halıları da. :bbo:
canım basmamışlar koltuklara müşteriler gelip geçerken sürtmüş ayaklarını alt kısımlardaydı ama ben yine de temizlettm tozu mozu gitti işte :) mis gibi de koktular :) benim evim sıfır değil ama ev sahibimiz içini baştan aşağı sıfırladı biz de yeni eve gittik diyebiliriz tek bir şey eski kiracıdan kalma değil ben temizlik malzemelerimin listesini vereyim istersen aldık yaptık biz :)
cif banyo
cif mutfak jel
mr.musscle mutfak
domestos
ahşap cilası(pronto)
cif yüzey temizleyici
vileda seti
microfiber bez
temizlik bezleri
cam bezleri
sıvı sabun
camsil
kireç çözücü
aklıma gelenler bunlar şimdilik canım
yarım saate dönüyorum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?