evt cnm ya zor iş gerçekten bizde 5 tanesini 750 liraya aldıkbu arada ne zormuş avize almak. fiyatlar uçmuş ilk sorduğumuz mağaza 1700 dedi dudağım uçukluyordu. bi kaç mağaza gezip anacak bulabildik bütçemize uygun ürünleri.8 avizeye 900 lira verdik azbuz değil
Merakla bekliyoruz.bugün kınada giyeceeğim abiyemi aldım kızlar:) evimin avizelerini de aldım:)
Sağ ol canımcım hatırlatmaların için.opuyorumnanaktanhannecimm canım fırça ve faraş da al biz evden kettle da götürmüştük ben sıcak suyla evi silmeyi daha çok seviyorum daha mis gibi oluyor sanki
bu arada ne zormuş avize almak. fiyatlar uçmuş ilk sorduğumuz mağaza 1700 dedi dudağım uçukluyordu. bi kaç mağaza gezip anacak bulabildik bütçemize uygun ürünleri.8 avizeye 900 lira verdik azbuz değil
karışık oldu biraz ama evimin yerleşmiş sayılan bi kısmı :)
Ben de size beyaz eşyalarımın resimlerini ekliyim bari kızlar. kaydirigubbakcemile3
Hepsini bosch aldık, üçü toplam 5500 tutmuştu.
saol cnm sende güle güle kullanCanım hepsi çok şık, güle güle kullan. Hele yatak başlığın süpermiş. opuyorumnanaktan
Benim resimlerde biraz büyük olmuş ama idare edin kızlar. sempatiksalakcinni
soulmate canım güle güle kullan çok güzeller
Bizim beyaz eşyaların aynıları sanırım, bulaşık makinesi supersilence 5 pogramlı sanırım. Güle güle kullanalım inşallah.
(Bu arada neden hala bunlara beyaz eşya diyorlar ki bunlar gri eşyakaydirigubbakcemile3)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?