teşekkür ederim canım. ben de dün okudum böyle bir şey olduğunu. bugün tekrar görüşmeye gideceğim gelinlikçimle.delicious tatlım gelinlik çok yakışmış bu arada duvakla ilgili bilgi verim size belki biliyosunuzdur ama bunları çıtçıtlı yapıyolarmış hani resim çekilirken içeri girerken uzun kullanıp sonradan çıtçıtlardan kısaltılıyomuş çünkü oynarken çok zor oluyo uzun kullanmak bende yarın gelinlikçime söylicem bakalım.
Günaydın kızlarrr.
kızlar yaa aklıma ne geldi geçen gün koçtaş ta gezerken, deterjan kutusu aldınızmı, makine deterjanları için 1 beyaz 1 renkli için vss :)) almadım bende daha ama almam gerek sanırım
Hiç aklıma gelmemişti canımkaydirigubbakcemile3
Günaydın kızlar bende burdayım...
Gülse canım evinde eşyalarında gelinliğinde çok güzel olmuş hayırlı olsun...
Delicious tatlım gelinliğin çok yakışmış tam oturmuş manken gibi olmuşsun... hayırlı olsun...
Soulmate canım eşyaların hayırlı olsun bizimde buzdolabı çamaşır makinası kaldı onları da boschtan alalım diyorum bakalım...
Dilşad canım açık saçta çok güzel duruyor bu küçük papatya taçları... Açık bırakacaktın sanırım çok yakışır bence...
benim biraz moralim bozuk mafoldumben
sabah dedem rahatsızlanmış annem kardeşim felan acile kaldırmışlar şimdilik durumu iyiymiş ama yaşlı insan işte ne olacağı belli değil... Allah korusun bişey olursa düğün öncesi kötü olur...
şimdi de nişanlım aradı beğendiğimiz mobilyaları farklı alsakmış... Tam karar veriyoruz hoooppp diye fikir değişiyor... Oturma odasına köşe alacağız beğendiğimiz beyaz koyu kahve idi şimdi de canlı renkler olsun diyor... Yok benim beğendiğim salon takımı yaşlı işiymiş (ki alakası yok) kendi beğenmedi diye bahane uyduruyor...
Offf yaaa
kızlar yaa aklıma ne geldi geçen gün koçtaş ta gezerken, deterjan kutusu aldınızmı, makine deterjanları için 1 beyaz 1 renkli için vss :)) almadım bende daha ama almam gerek sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?